- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.361
saol canımmmaman allahim masallah bu ne güzellik simsiyah saclarr
rabbim kendi güzel bu yawrumun kaderinide güzel yazsin ins
selencelkim tam kiscemize uygun isim koymussunuzbu güzellige bu isim olurdu ancakkk
saol canımmm
aminnnnn inş canım tüm yavrularımızn kaderi güzel olsunn
eee anasının kızı
bende ismini çok yakıştırıyorum babası koyduu
evet yasagım bana benzetıyolarsanami benziyo bu güzel kiscee
evet yasagım bana benzetıyolar
istersen hayalotuma sor
Bitanem biz rahim filmi cektirdigimiz ayı es gectik. Obdan 2ay sonra da kimyasal gebelik yaşadım. Bence rahim filmi kesinlikle cok faydali bişey. Daha sonra Şubat gibi erken menopoz tehdidi olduğu için hiç beklemeden tüp bebek yaptırdık. Su an ikizlerime hamileyimdarısı başına olsun insss :)
Ay tabiki dee eklerim findiklarimin resmini teyzesiiii ♥
Kıyamam ben sana azvkaldı bitanem okullar kapaninca semineri beklemez geçersin tokata. Aşılama için de hayırlısı olsun inş :)
meddım bana cevap ver sendende duyyym dedim şimdi bn tüpe başladım ya yapılana kadar yani şuanda ilaç kullanıyorum ilişki serbest mi korunmak gerekiyor mu 😊
Kuzum herhangi bi enfeksiyon riskine karşın iliski olmamasi daha iyi. Biz başladıktan sonra hic birlikte olmadık. Tedavinin kaçıncı günündesiniz♥
Kuzum herhangi bi enfeksiyon riskine karşın iliski olmamasi daha iyi. Biz başladıktan sonra hic birlikte olmadık. Olacaksaniz bile prezervatif kullanin mutlaka ok?
Tedavinin kaçıncı günündesiniz♥
Oy oy ben yerim bu paşayımaşallah canım ya Rabbim sifa versin kuzuma ins...
Kuzum herhangi bi enfeksiyon riskine karşın iliski olmamasi daha iyi. Biz başladıktan sonra hic birlikte olmadık. Tedavinin kaçıncı günündesiniz♥
canım bugün 4.günüm akşam 2.iğnemi vurcak eşim çarşamba günü 8.gun kontrol var
Herkese slmm nasılsınız güzel bayanlarr
Doğum yapanlar hepinizde sağlıklı ve güle güle büyütün bebişlerinizi
Hamile olanlarıda Rabbim sağ sağlim kurtarsın inşaALLAH
Ohh ne güzel eski günlerdeki gibi herkez burda
ALLAHIM şükürler olsun 1 sene önceleri bebek hayalleri kuruyoduk şimdi bi çogumuz kucagına aldı
ALLAHIMMMM olmayanlarada tez zamanda versinn inşşş
Yasağımm maşallah oğlunaaa çok şeker ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versinn
hayalotumun paşası çınarım damadımbal kaymagımm annesine benziyoo
Meddimmm canımm çok sevindim iyi olmana inşş sağlıklı kucagına alırsınn iki yavrularınıda
Alpinm canımmm doğum günün kutlu olsunnnbu erkekler aynı güzelim yapacak bişi yok hep dertliyiz:26:
Annecigin nur içinde yatsınn ..maşallah prensesde kocaman olmuş yaşna bişey kalmamış ALLAHIM hayrılı uzun ömürler versinn
Beni sorarsanız bizde iyiyiz yağmurumla7 aylık oldukk
aminnnnnnnnnnnnnnnnnoyyyy maşallah kuzuma benım yerim seni ben Rabbim bizede senin gibi tatlı bişi versin
amin kuzum allah razı olsuncanım rabbim nazarlardan korusun çok tatlı olmuş büyümüş maşallah....
ben degilim hayalotum yatiyotum o saatteehem ben gizlenmiyomki apacik ortadayimmm yigidin mali meydanda olur hesabii
Eki Görüntüle 1107506 Eki Görüntüle 1107507 Eki Görüntüle 1107508
yasak hayalim bu 1.5 ay önceki çekilmiş fotoğrafı gerçi yeni de olsa farkeden bir şey yok benim küçük miniğim kalp hastası kalbindeki delik yüzünden çok fazla kilo alamıyor kısmettse ameliyattan sonra inşallah
hoşgeldinnnnasılsın hayalotumm
:26::26::26::26::26:
resim varmı görünüyomu:26:yasagımm
anasina bak kizini al diye bosuna dememisler demekkii
kızçem napım çınar ayagımda huysuz bende gecmıs okumaya calısıyom sen nasılsın canbonum oh be sukur kavusturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?