Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aman allahim masallah bu ne güzellik simsiyah saclarr

rabbim kendi güzel bu yawrumun kaderinide güzel yazsin ins

selencelkim tam kiscemize uygun isim koymussunuz bu güzellige bu isim olurdu ancakkk
saol canımmm
aminnnnn inş canım tüm yavrularımızn kaderi güzel olsunn
eee anasının kızı
bende ismini çok yakıştırıyorum babası koyduu

Oy oy ben yerim bu paşayı maşallah canım ya Rabbim sifa versin kuzuma ins...

canım çok şükür çektirdim kurtuldum.hiç sorun çıkmadı çok şükür.doktor korunma bile dedi.inaşşalh ben de hamile kalırım en kısa zamnda.maşallah Allah ikizlerini hayırlısıyla kucağına almahyı nasip etsin canım

Eki Görüntüle 1109369

topikte anne olan yada anne adayi olan tüm kislarin anneler günü kutlu olsunnnn

insaallah olmayanlarda diger anneler gününe ya hamile olarak yada anne olarak girerrrr

hayalotum aklima geldi gecen sene bu zamanlarrr yeni hamile oldugunu ögrenmisti simdi yawrusu kucaginda günler ne cabuk gecmisss

habibtemm biliyorum bu güne buruk giriyosunn raabbim anneciginin mekanini cennet etsin ins sana ve yawruna uzun ömürler versin annenle yasayamadigin sevincleri ins yawrunla yasarsinnnn anneler günün kutlu olsun canim habibtemmm:13:

Son düzenleme:
kız dünürüz diye şimdik gönlümü hoş etme

ben degilim hayalotum yatiyotum o saatteehem ben gizlenmiyomki apacik ortadayimmm yigidin mali meydanda olur hesabii
kimdi acep o gezenti :44:dahada bi meraklandım şimdik:51

kızçem gecen ay hiç kilo almadı birden durdu kilo alımı yoksa zayıf değil kilosu yerinde maşallah kuzum .ama birden durunca çok panıkledım yemedıde.yoksa kilosu az dıye uzulmedım ben yemıyo dıye uzuldum bide kilo alımı durunca acaba bi terslıkmı var dıyede dusundum:26:çünkü 15 gunde 10 gram almıstı sen dusun 100 gram bıle degıldı buyuzden panık yaptıydım
normalde oturtmuyorum daha canbonum .doktor 4-5 sanıye aralıklarla yavas yavas denge saglıyomu dıye bak demıstı .bende resım cekerkene 2-3 sanıye sak sak sak hemen çektimgözler suan cok acık kahverengı ela gıbıde duruyo karısık bısı.ama resımde koyu cıkmıs kızçem.bana benzemıyo gozlerı

Son düzenleme:
kızçem napım çınar ayagımda huysuz bende gecmıs okumaya calısıyomsen nasılsın canbonum oh be sukur kavusturana

iyiyim canım ne olsun benim ki de yanımda babasıyla tv izliyor ne olsun fırsat buldukça gelmeye calışıyoruz artık yavaş yavaş toplanıyoruz ...yerim ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…