Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sizin pipi normaldir kuzum ama o pembe lekeyi bi sor malum önemli yerleri bizim çok sancımız oldu çiş yaparken krem ve ılık suda oturus verdi 3 güne geçti çok şüküğralerji işini daha konusmadaım cumartesı gıdıcez

işte benim kuzum teyzelerirabbim sizlere nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 1105572 Eki Görüntüle 1105573

binlerce kez masallahhhhyirim papyonunu onunn

hayalotum yaw bide kilo almiyodu demissinn masallah yanaciklara bak tombisiminnnsabah az biseyler yemistimdeeeegözü renkli degilmi hayalotum resimde kahverengi gibide

benim emirimin gözü kahverengi babasinindan almmis gözrengini malesef benden hic almamisssss ela olmasi cok isterdim ama olmadi saglik olsunn

cinar emzik emiyomu ben alistiramadim tiksiniyo atiyo hemen agzindan 10 yakin emzik aldim yok istemiyo hicbiriniii

Son düzenleme:

dorusun en önemli yerleri irkeklerinnsorum bi haftaya gidinceee

ins alerjide cikmaz tombisimdeee

hayalotum bide bu aylarda oturturuluyomu bana sakin 6 aylik olmadan oturtma dediler bel kemigi icin önemliymisss:44:

al bendende okabende gelmek istiyom dubaiyeye banane bananeana ne zenginler var ordaaaahele hani tv de görüyozya bi hotel var dev gibirüyamda ve tv de ancak görüm ben bak habibtem sen ne güzel gercegini görecenn

Herkese slmm nasılsınız güzel bayanlarr
Doğum yapanlar hepinizde sağlıklı ve güle güle büyütün bebişlerinizi
Hamile olanlarıda Rabbim sağ sağlim kurtarsın inşaALLAH
Ohh ne güzel eski günlerdeki gibi herkez burda
ALLAHIM şükürler olsun 1 sene önceleri bebek hayalleri kuruyoduk şimdi bi çogumuz kucagına aldı
ALLAHIMMMM olmayanlarada tez zamanda versinn inşşş
Yasağımm maşallah oğlunaaa çok şeker ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versinn
hayalotumun paşası çınarım damadım bal kaymagımm annesine benziyoo
Meddimmm canımm çok sevindim iyi olmana inşş sağlıklı kucagına alırsınn iki yavrularınıda
Alpinm canımmm doğum günün kutlu olsunnnbu erkekler aynı güzelim yapacak bişi yok hep dertliyiz:26:
Annecigin nur içinde yatsınn ..maşallah prensesde kocaman olmuş yaşna bişey kalmamış ALLAHIM hayrılı uzun ömürler versinn
Beni sorarsanız bizde iyiyiz yağmurumla 7 aylık oldukk

hosgeldin selencelkimmmdoru bu topikte nerdeyse bebegine kavusan kalmadi gibi..benimde tanidigim herkes nerdeyse su an anne yada anne adayi sükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum birakmasinnn
allah razi olsun teyzesiii rabbim hepimizin yawrularini bize bagislasin acilarini göstermesin insAminnn

adi güzel yagmurumu öp annesi benim icin keske bi resmini koysanda yagmur kiscemizide bi görsek teyzeleri olarakkkk hakkimiz yani görmekkk

arkadaşlar mrb.ben cumartesi günü rahim film çektircem.gerçi doktora da sorucam ama size de sormadan edemedi.acaba filmden sonra korunsam mı yoksa korunmasam mı?yumurtlama günlerime de az kalıyor filmden sonraki günleerde başlıyor.fikir verirseniz sevinirm..

canım ben korunmadım hamılede kalmadım doktorum korunma demıstı o yuzden

slm kızlaaarrr ben geldim beni özledinizmii.toparlandm geldm çok sıkıntı cektm yaa neyseki kızım da bnde ıyıyız suanda .bu arada kızım olcak benimm öğrendğmde yazamamıştım sizee :))
neden gelmedin kızcem özledik tabikide Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dua et bizede

kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik

canım doğum günün kutlu olsun anneciğininde mekanı cennet olsun bende yalnızım kimsem yok bu koca istanbulda 3 senedir burdayım kimseyele burdaki kızlar kadar samimi olamadım malesef gerçekten hepiniz birer kızkardeşsiniz Rabbim o küçük meleğini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…