- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.301
hayalotum gelmisssyaw cok ara verme gel merak ediyom seni ve cinarimii yine gelemyince bisey oldumu diye icim icimi yiyo:26:kiyamam napmislar oglusuma öyle yaw sükür küvezene girmeye gerek kalmamiss:26:
bende hep düsünüyorum dogduktan sonra yaptirsamiydim acaba diye cünkü bebekken daha cabuk iyilesiyomus pipipeki süt alerjisi varmiymis ne dedi doktor:26:
hayalotum bundan 10 gün önce bende bezde tam pipi kisminda iki gün ikiser damla ne pembe leke görüdm..ama bidaha olmadi...cis yaparken ne aci cekmiyo öle aglama nöbetleri ne olmadi sükür haftaya doktoruna gidecez bi söylüycem bakalim ne diycek bi baksin pipiye...:26:
resmini koydum simdi linki koyacaktim görmüssünn
ivet hayalot teyzesi
amin cümlemizinkiniiii
banami benzio rüyandaki bana yanii
daha dün koymustum..
ama ya cinarim görmek istiyom simdiki yeni haliniiihani topike koyacam hep bi bebem olursa diyodunn
hanginiz geldini,zzzpro uyelıklı bırı gezıyo suan yanı başımda
işte benim kuzum teyzeleri rabbim sizlere nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 1105572 Eki Görüntüle 1105573
sizin pipi normaldir kuzum ama o pembe lekeyi bi sor malum önemli yerleribizim çok sancımız oldu çiş yaparken krem ve ılık suda oturus verdi 3 güne geçti çok şüküğr alerji işini daha konusmadaım cumartesı gıdıcez
koydum şimdi teyzes,,,he sana çok benziyo canbıonum hiç baba değil
Yerim senii maşallahişte benim kuzum teyzeleri rabbim sizlere nasip eder inşallah
habibtem kuzum diş çıkarıyor teyzoşum kolaymı:26:ama böyle böyle büyüyecekler habibtem şu dişleri bi bitirirn daha bişeyiniz kalmıyo bak biz daha yolun başındayız sen neka güzel büyüttün yavrunurabbim herkese nasip eder inş.ne olur sende sıkma canını.geçmiş d.günün kutlu olsun habıbtem ıyıkı varsın eşine gelınce bırak kuzum hep huyu aynıydı zaten bu adamın.bak çınar doğdugundan beri benimde problemlerim var herifimle.ARTIK ONU O ŞEKİLDE KABUL ETMELİYİM çok değiştirmeye çalıştım ama olmadı belki andropaza falan girdiğinde değerimi anlat annecin emin ol senın yanında hep.sen mutlu ol yeteri.mekanı cennetolsun inş.ama neden türkiyeye gelmiycen bidaha kuzum bişeymi olduki:26:
demek dubai he.habınbtem benie götürsene nolur bebende gelmek stiyorum banane banene
Herkese slmm nasılsınız güzel bayanlarr
Doğum yapanlar hepinizde sağlıklı ve güle güle büyütün bebişlerinizi
Hamile olanlarıda Rabbim sağ sağlim kurtarsın inşaALLAH
Ohh ne güzel eski günlerdeki gibi herkez burda
ALLAHIM şükürler olsun 1 sene önceleri bebek hayalleri kuruyoduk şimdi bi çogumuz kucagına aldı
ALLAHIMMMM olmayanlarada tez zamanda versinn inşşş
Yasağımm maşallah oğlunaaa çok şeker ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versinn
hayalotumun paşası çınarım damadımbal kaymagımm annesine benziyoo
Meddimmm canımm çok sevindim iyi olmana inşş sağlıklı kucagına alırsınn iki yavrularınıda
Alpinm canımmm doğum günün kutlu olsunnnbu erkekler aynı güzelim yapacak bişi yok hep dertliyiz:26:
Annecigin nur içinde yatsınn ..maşallah prensesde kocaman olmuş yaşna bişey kalmamış ALLAHIM hayrılı uzun ömürler versinn
Beni sorarsanız bizde iyiyiz yağmurumla7 aylık oldukk
arkadaşlar mrb.ben cumartesi günü rahim film çektircem.gerçi doktora da sorucam ama size de sormadan edemedi.acaba filmden sonra korunsam mı yoksa korunmasam mı?yumurtlama günlerime de az kalıyor filmden sonraki günleerde başlıyor.fikir verirseniz sevinirm..
Yerim senii maşallah
neden gelmedin kızcem özledik tabikide Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dua et bizedeslm kızlaaarrr ben geldim beni özledinizmii.toparlandm geldm çok sıkıntı cektm yaa neyseki kızım da bnde ıyıyız suanda .bu arada kızım olcak benimm öğrendğmde yazamamıştım sizee :))
canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaaparti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..
kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik
canım ben korunmadım hamılede kalmadımdoktorum korunma demıstı o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?