Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aramıza hosşgeldiniz sefalar getırdınız benim oğlan durmuyo alıntılıyamadım ama bundan sonra konusuruz inşrabbım sızlerede gonlunuzden gecenı nasıp eder ıns

iyiyim canım ne olsun benim ki de yanımda babasıyla tv izliyor ne olsun fırsat buldukça gelmeye calışıyoruz artık yavaş yavaş toplanıyoruz ...yerim ben onu ya

inş eski günleri cok özledim valla sabah açıp gece topiği kapatıyodum neka boş vaktim varmış meğer.şimdi 1 sanıyem bile yokoyy tv izliyo he

inş eski günleri cok özledim valla sabah açıp gece topiği kapatıyodum neka boş vaktim varmış meğer.şimdi 1 sanıyem bile yokoyy tv izliyo he

artık sesleri dinliyor dikkatını çeken şeylere bakıyor kuzum ya canım şu pipi ilihapı nasl oluyor bizimkinin deri altında küçük küçük bir şeyler var ama ucunu açtım bir şey yok kafama takıldı ya

kilo ve beslenme konusulmus yaw alıntı yapamadım .kiloya takılmayın.ben takıldım haklısınız ama ben hiç bu ay almadı diye takıldım.hani baştan beri bu şekilde kilo almayan bebek olsaydı vallahi düşünmezdim yapısı bu derdim ama tam tersi olunca korktum acıkcası.kilo alışının düşücegını bılıyordum ama 10 gramö sonucta telaşa kapıldım bi an.
çınar beni emerken ayda 1700 aldı hep sonra sütten kesılınce hıc kılo almadı işte.mama yaramadı bu cocuga.saglık olsun napalım.ama doktor bana dedıkı ilk aylar hızlı kılo alan bebek kılosu anıden durur yavas kılo alan bebek daha ombık olurmus ek gıdalarda gercektende oyle oldu sanıyorum bizdedebugun kontrole gıttık bu ayda hıc yemedı ama cok sukur 700 gram almıs ek gıdaya gecırttı bızı mama yemıyor dıye.alerjı ıcınde hala doktor bulamadım.muanelerı cok pahalı 250 tlden baslıyo alerjı testı dahıl degıldevlet hastanesınde var ama kan alırken asıstanlar oluyo cınarın damarlarını bulamıyolar lınc edıyorlar adeta cocugu oyuzden cesaret edıpte gıdemedım devlete:26:

canım pipiyi gerıye dogru cekınce sankı beyaz toz parcaıkları konmus gıbı oluyo.iyice gerıye cekınce hatta bazen ıltıhapta akabılıyo pipiden.ama bızde oyle akma olmadı.yanlız iltihap olsa cocuk duramaz kuzum .çınar öyleydi ben aglamaktan çatlıycak dıye korktum.özellikle çiş yapcagı sırada boyle hastalara morfın verılır sakınleşmesı için ya hanı bı delırıslerı vardır aynı öyle oldu yavrum cıldırdı resmen aglamaktan.

bu arada kaçaımsenınde anneler gunun kutlu olsundularına kocaman aminnn diyorum
evet gecen sene bu gundu öğrendiğim zaman çok çabuk geçiyorrabbım ısteyen herkese nasıp eder inş
ve sonunda benım kırmızılar geldı heyecanla bu anı beklıyordum vallainsanoğlu ne tuhaf kaçagım ya geçensene hergun dua edıyodum çınar dogsun dıye şimdi inş bişey olmamıştır dıye dua ettim.rabbım cok buyuk bı ınsanda ıkı farklı dusunce rabımın gucune gıtmesın ama çok korktum dogum yaptıgımdan buyana adet görmeyince.ama olsaydıda sevınırdım valla ama bakabılırmıydım bılmıyorum

o zaman yoktur bizimkinde biraz önce altı açık tı çok rahat ağlamadan yaptı canım idrarını ucuda çok fazla geriye gitmiyor ya ...bu kilo konsunuda konştkda senim kalbinden kilo almıyor diye düşünüyorum canım ama belkide ırside olabilir

yok canım ozaman degıldır sızın ıltıhap için rahat olsun.ama yınede aaklına kurcalarsa cok hergun bı defa ılık suya sok belden asagısını hem rahatlar hemde mıkrop kırılmıs olur.iltihap varken ben gunde 3 kez suya oturtuyodum ozaman oturamıyodu kovaya su koyup belını sıyırıyodum kovanın ıcıne sokuyodum cınarıevet canım olabılır bıde resımde cınar kılolu cıkmıs yakın cekım oldugu ıcın normalde okadar degıl yanakları fotomontaj gıbı durmus resımde

yazamıyorum canlar muhammed durmuyo huysuzlandı keserim nasılsın taşınma telaşın vardı rabbim kolaylık versin zor taşınmak hele ki yalnız olunca

Son düzenleme:
sağolan büyüyo demısler keserım darısı sana ınsnasılsın kuzum iyimisin

iyim canım şükür.. ee tabi yaa dünyaya gelen büyür bebişim sağlıklı sıhhatli büyüsün...:)) bende evde tek başına çay içiyorum... ayın 22 sin de konsermz var öğrencleri çalştrmaktan helak oldum hayırlıs ile konseri bitirip eşime bi kavuşsaydım

evet canm yaaa sorma bi taraftan konser hazırlığı bi taraftan taşınma telaşı napcaz bilemedim kii...hayrlısı ile şu konseri bi atlatayım tokata gidicez ev bakıştrıcaz... canım sen bebişnle ilgilen yerim o minik kuşu

yok canım ya maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah çınarımı sağlıkla huzurla büyür kuzum benim

babası aldı canım ilahi söylüyor ona oda çığılk atıyor babasına ...rabbim en yakın zamanda nasip etsin canım dualarım seninle ve diğer kızçelerimle ...rabim gönlüne göre versin inşallah öptümmm canımm

amin canım amin inşallah

hadı bakalım alnının akıyla cıkarsın ıns keserım.kavusursunuz ıns buyuk çalışma var desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…