Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Anneler gününüz kutlu olsn canlarim Allah kimseyi annesiz brakmasin biraktiginada çokk sabirlar versin anne olmak isteyen tum kizcelere de tez zamanda anneligi yasatsin hayrlisiyla inşallahhh...

Hadi hayirlisi canim :) inşallah hersey guzel olacakk.pozitif sonuc olanlar cok biliyosun.dualarimiz seninle bizede yazarsın

Ngasgm nasilsin masallah teyzosu buyutmussun sagligi sihhati yerindedir ins nasl rahatmi

iyiyim gülbisim sen nasılısın şuanlık şükür bir şeyi yok kalbinden başka eskisi kadar çok yormuyor beni 2 saat uyanık kalıyorsa 2 saat uyuyor senin nasıl gidiyor bakalım inşallah hayırlısıyla kurtulursun bebeğni kucağına alırsın

Son düzenleme:

yaw takilmamada bu ara yavasladi önceleri ayda bi kilo ne aliyodugerci cok istahli bi bebek degil az bi sütle doyuyoemzirmiyorum bilem ii doysun diye sagip veriyorum..cünkü memede hemen uyuyodu az emiyodusenin kuzun ii almiss masalalh sonra onunda durmuss..ama anlamadigim eger alerji yoksa neden simdi emmiyo yada sagdigini icmiyo:44:eger süt alerisi varsa bile sen süt ürünleri yemezsin yine emzirirsin tanidigim bi kac kisce öyle yapti yaw teshisi sen koydun belki alerjisi ne yokturalla allabelki gecici bi dönem büyüme atagindan dolayi memeyi anne sütünü birakmistirrr:13:ama sükür napalim en azindan sagliklari yerinde...cuma doktoruna götürdüm pipiisnde iltihap yok dedi...carsamba rota asisi icin tekrar götürecemmm...yine bi ölcsün kilosunu 5 günde ne alacak bakalimm bidevam sütüde icmiyomu cinar demek direk ek gidaya gectin afiyet olsunn tombisimeeeebende bi an önce gecmek istiyom ek gidaya ne var ne yok verecem agzinaaasimdi su bilem vermiyom yawruya

Son düzenleme:

saolun efemilk reglinmi hayalotum dogumdan sonra..benim daha hic gelmedi...histe yok..subat topindeki kislar ii sütü olan yada düzenli emziren anneler regli gelmez diyo dorumu bilmiyorum..öleyse 6 ay kadar gelmesin yawww

yok aman simdi ollmasin hayalotum zor olur ugrasmak bence simdi bi bebekle bilem ben böleyimmsacimi taramaya firsatim olmuyoo bazennnöyle cok huysuz bi bebek olmadigi haldeee ev isi yememk temizlik bebek derken aksam oluyo

hem hastanede doktorlar hemde kendi kadin dogumcum iyce tembihledi beni bi yil olmadan ikinci gebelik yok dediler tamam dedim bendee

Aman iyi olsn canm ya sevndm cok şükür. Masallah cok tatli.bnde nolsun idare ediyorum.amin ins canm dogumdan cok korkuyorum (

yok kız tup falan yaptırmmadım daha beklemedeyız eşim amelıyat olcak varıkoselden sağol kuzum duaların ıcın öpuyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnsaol teyzesiii darısı sizlere inş

amiiiiiinnnnnnnnnnnn

peki canm sonrasında kanaman oldu mu?y ada başka bir şey?inşallah filmde de bir sorun çıkmamıştır.bakalım ben sorucam yaptırdıktan sonra..

yok canım damlama tarzında bi kaç gün o günlerde sadece ilişkiye girme antibiyotik falan veriyolar zaten gerçi ben bu cevabı yazana kadar sen coktan cekılmışsındır nasıl gectı

herkesin anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyenlerede rabbim bi dahaki anneler gününü bebişiyle kutlamayı nasip etsin inşallah

yasak hayalim benim reglim 1.5 ay sonra geldi bende düzenli emzirdiğim halde ve sonrada 18 gün sonra tekrar oldumm dikkat edin kendinize bin kadının gelmemiş regli emziriyorum diye de dikkate almamış karnı şişkinlık yapıyormuş sürekli sonra doktora gitmiş hamilee

gerçi belli olmuyor yapıyla alakalı da olabilir benim annem 1 sene olmamışş

ölemi ngasg kiscemmsen iyi regl olmussun..

ne bilim subat topikindeki kislar öyle dmeisti..süt hormonu en yüksek seviyede oluyomus oda regl olmayi engelliyomuss..buda ya düzenli emzirende yada sütü bol olanda en yüksek seviyedeymis...dorumu bilmiyorum..ben nerdeyse oglum 5 gün sonra 3 aylik olacak hic regl ne olmadim daha olacak gibide degilim..ama hamile olmadigimdan kesin eminimmmherifle kanka gibiyizde öyle yoruluyorumki hic o islerle alakam ne yok

Tatlimmm sagolll...bugun benim hic bir anlami yok..zaten esim.ve ailesi disinda herkes kutladi...kaynanam doldurdu iyi...bugun cok kotuydum..tum gun agladim..kixim olmasa bu dunyada dahi durmam

Tatlimmm sagolll...bugun benim hic bir anlami yok..zaten esim.ve ailesi disinda herkes kutladi...kaynanam doldurdu iyi...bugun cok kotuydum..tum gun agladim..kixim olmasa bu dunyada dahi durmam

habbitem kizinin icin bi anlami var ama sende onun annesisinn..esin yada ailesi kutllamazsa kutlamasin yaw

sen dünyanin en güzel varliginin annesisinn..niye aglayipta bu kadar kendini üzüyosun..degermi eger onlar icin agladiysann..

yaw bak benim kaynana dogum yaptim birak yanima gelmeyi gözünaydin bile demedi..umrumdami degil hic onlar icin kendimi üzemem napacam nlari oglum yanimda ya sükürler olsun ama yinede ben torunlarini görsünler diye gönderdim yine gönderecemmiyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir derler..ben allah rizasi icin gönderiyorum..onlar bilmezse rabbim bbiliyo o yeter..onun buunun icin bi damla göz yasina bile degmez....yaw sen herifini biliyosunnn neler yasadinnn bu adam bazen nerde ne yapacagin bilmiyo...

napalim hepimizin basindada var böyle kabul ediyoruz hatalariyla ne

biliyorum annen yaninda degil onunda üzüntüsü cok fazlaama onun icin tek sey aglamak degilki kiscem dua etmekkk..onun yerinin cennet oldugunu düsünerekkk mutlu olmannhepimizin gercek yeri orasi burasi gecici..ins sevdikelrimizle orda bulusacazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…