- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.421
yok canım damlama tarzında bi kaç gün o günlerde sadece ilişkiye girme antibiyotik falan veriyolar zaten gerçi ben bu cevabı yazana kadar sen coktan cekılmışsındır nasıl gectı
Selam kızlar napıyosunuz yıne bunalımlardayım dun ağla ağla krize girdim grip olmuşum zaten 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım sende iyi biliyosun sende yasadın aglamamk elde degilCanm gecmis olsn aglama lutfenherseyin hayrlisi olsn
Canım çok şükür hic bir sorun çıkmadı. Doktor korunmana gerek yok dedi ilaç da vermedi.ama ben 2gun ilişkiye görmedim ne olur ne olmaz.saol canım benim ilgilendiğini için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba. Öyle cok sey var ki söylenecek. Sözcükler düğüm düğüm oluyor boğazımda.. Analar evlatsiz, eevlatlar babasız, eşler yapayalnız kaldi. Tarif edilemez bir acı. Başımız sağ olsun(((
Herkese merhaba. Öyle cok sey var ki söylenecek. Sözcükler düğüm düğüm oluyor boğazımda.. Analar evlatsiz, eevlatlar babasız, eşler yapayalnız kaldi. Tarif edilemez bir acı. Başımız sağ olsun(((
allah belasini versin bu hukumetin..cok aco her haberde agliyorum..aanalarin feryatlari..cocuklarin bbasini bekleyisi eslerinferyadi..lanet olsun sana tayyip allah belasini versin...alin size komur...600 cesetin oldugu soyleniyor...insanlaea yalan haber yayinliyorlae..basin sagolsun TURKIYEM..OLENLERIN MEKANI CENBET OLSUN.AILELEEINE SABIR DILIYORUM..
allah belasini versin bu hukumetin..cok aco her haberde agliyorum..aanalarin feryatlari..cocuklarin bbasini bekleyisi eslerinferyadi..lanet olsun sana tayyip allah belasini versin...alin size komur...600 cesetin oldugu soyleniyor...insanlaea yalan haber yayinliyorlae..basin sagolsun TURKIYEM..OLENLERIN MEKANI CENBET OLSUN.AILELEEINE SABIR DILIYORUM..
sernesss istedigimeee bela okurummm...ben 3 gundur bu insanlara agliyorumm...lanet olsun en kisa zamandaa onu gomeriz ins...akp ve akp zihniyetinden nefret ediyorum...acikca boyle diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?