Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

okudum canım benim.hcg değeri yoksa yarın sabah yaptır artık bence geçmişi okudum evet:34:hem yaptırdığında elindede olur sonuç hesabı verirsin umarım hamilesindir:16:geçen haftalarda bende yaşadım kesin hamilesin dedi okadar bekledim hiçbişi yok.normalde altta kalmam ama yokmuş diyince elim ayağım boşaldı hiç bişey diyemedim kendimi hemen buraya attım :50:kızlar hatırlar.sen düşünmemeye bak canım ama yaptır zaman geçtikçe umutlar çoğalıyo insanın içinde.busefer biliyosun biz aslında kendimizin sayesinde olamıyoruz:50:

ay bilmiyom cnm yaa, gün geçtikçe durumlar, belirtiler hepis birbirine girdi.. belim de ağrıyor, .. yok yaptırmayınca içim rahat etmicek :50:

kızlar.. benden duymus olmayın. bir "çalısmadalar bunlar" lafı gezinip duruyor kk da, loorim le lafını ediyoduk ki, laf buraya geldi olmayanlar için.. yasakhayal de bgünden beri bir girdi bir çıkdı, acaba diyoruz çalısma + yasakhayal = nolcek bakim .. insallah görmez bunu :52::52:

uğraşma kız yasakımhayalimleee..o duymasa da ben söylerimmmm.çalışsın tabi.aklı burada zaten kendini loyvermesin.alla allaaaa:24:

Tamam kizlar yogun istek uzerine yarin test yapicam umut bu test ac tok farktami ediyo Allah askina off offf :18::18::18::18:
Bana cOoOOoOoOooOoooOoOoOoooOoOoOoOOoOoOoOoOoOk dua edin nolurr :14:

testler, aç karnına daha net sonuç verir diye biliyorum, yine de sen emin olmak için öle yap bence , unutma sabah ilk işin bu olsun :16:

kislaaaaar ben kocisle baristim konustuk anlastik hatta doktorumun onerisi olan ilk calismayi da yaptik bile:23:darisi nice calismalara:21:

hay sen çok yaşa emiii:-)annem ayaklarını üşütme çocugun olmaz derr
:26:

saolasın cnm benm, sende öle.. :52: tabi banada derlerdi zamanın birinde, zaten insanın basına ne geles üşütmeden geliyore, bizde yakında toplu katliam yapıp hepimiz üsütmesek bari :52::52:

Back
X