- Konu Sahibi medd_cezir
- #3.141
oh ne güzel canım bende şimdi anemle konuştumnasıl geçti günün
iyiyim cnm senn.valla Allah anneciklerimizi basimizdam eksik etmesin.eve geldim tv seyredip sizle lafliyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ne güzel canım bende şimdi anemle konuştumnasıl geçti günün
dikkat et kendine canım benimyorma diycem ama zor olcak rabbim yardımcın olsun
Etmeye calisiyorummsen nasilsn cnm nasil gidiyoo
iyiyim cnm senn.valla Allah anneciklerimizi basimizdam eksik etmesin.eve geldim tv seyredip sizle lafliyorummm![]()
okudum canım benim.hcg değeri yoksa yarın sabah yaptır artık bence geçmişi okudum evethem yaptırdığında elindede olur sonuç hesabı verirsin umarım hamilesindir
geçen haftalarda bende yaşadım kesin hamilesin dedi okadar bekledim hiçbişi yok.normalde altta kalmam ama yokmuş diyince elim ayağım boşaldı hiç bişey diyemedim kendimi hemen buraya attım
kızlar hatırlar.sen düşünmemeye bak canım ama yaptır zaman geçtikçe umutlar çoğalıyo insanın içinde.busefer biliyosun biz aslında kendimizin sayesinde olamıyoruz
![]()
Etmeye calisiyorummsen nasilsn cnm nasil gidiyoo
nolsun canım çok şüür iyi sayılırım üzerimdeki heyheylenmeler hariçbende hala olmadım çok sinirim bozuluyo
![]()
çok şükür cnm iyiyim.bugün biraz üşüdüm yaa tamda çalısma günlerimiz yumurtacıklarım üşümese bari![]()
kızlar.. benden duymus olmayın. bir "çalısmadalar bunlar" lafı gezinip duruyor kk da, loorim le lafını ediyoduk ki, laf buraya geldi olmayanlar için.. yasakhayal de bgünden beri bir girdi bir çıkdı, acaba diyoruz çalısma + yasakhayal = nolcek bakim .. insallah görmez bunu![]()
ay bilmiyom cnm yaa, gün geçtikçe durumlar, belirtiler hepis birbirine girdi.. belim de ağrıyor, .. yok yaptırmayınca içim rahat etmicek![]()
Tamam kizlar yogun istek uzerine yarin test yapicam umut bu test ac tok farktami ediyo Allah askina off offf :18::18::18::18:
Bana cOoOOoOoOooOoooOoOoOoooOoOoOoOOoOoOoOoOoOk dua edin nolurr![]()
nolsun canım çok şüür iyi sayılırım üzerimdeki heyheylenmeler hariçbende hala olmadım çok sinirim bozuluyo
![]()
Ne halttt varsa bizde yaa her sorun her zorluk kadnlarda![]()
hay sen çok yaşa emiiikız çok dolasma ortalıklarda, yat sen folunda , tavuk gibi haha ha haböylece yumurtalarında çoğalır belkimm
![]()
testler, aç karnına daha net sonuç verir diye biliyorum, yine de sen emin olmak için öle yap bence , unutma sabah ilk işin bu olsun![]()
uğraşma kız yasakımhayalimleee..o duymasa da ben söylerimmmm.çalışsın tabi.aklı burada zaten kendini loyvermesin.alla allaaaa![]()
uğraşma kız yasakımhayalimleee..o duymasa da ben söylerimmmm.çalışsın tabi.aklı burada zaten kendini loyvermesin.alla allaaaa![]()
Ne halttt varsa bizde yaa her sorun her zorluk kadnlarda![]()
tam üstüne bastın anam ayağını çek bakemkadın olmak zor zaten
![]()
amin canım cümlemizinkinibende napam saat 4ten beri kurstaydım 9du eve geldim
yemek yedik
haa bu arada artık kocacımında pcsi var rahatım artık ya
![]()
hay sen çok yaşa emiiiannem ayaklarını üşütme çocugun olmaz derr
:26:
kislaaaaar ben kocisle baristim konustuk anlastik hatta doktorumun onerisi olan ilk calismayi da yaptik biledarisi nice calismalara
![]()
kislaaaaar ben kocisle baristim konustuk anlastik hatta doktorumun onerisi olan ilk calismayi da yaptik biledarisi nice calismalara
![]()