Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

27 yaşım tedavi olmadı naturel yolla

masallahhhhh allahim esirgesinnn...ayyy ne guzelll...bende 4 haftalik hamileyimm..aramiza hosgeldinnn..burada cok guzel vakit gecireceksin..bizim topigimizin ismi hurmali topikkk...buradaki arkadslarimiz cok eglencelidir seni aramizda gormyei cok istiyoruz...burada birbirmize yardimci oluyoruz ve ne derdimiz varsaa arkadslarla paylasip fikir aliyoruz...sende bir sorun ve derdin olursaa dinlemekten zevk alirizz...:16::16::16::16:

Alpin ne güzel Allahım bagışlasın evladını evet bende birşeyler ögrenmek amacı ile kayıt oldum 3üz hamilelik zor şimdiden göbeyim portakal kadar oldu çok güzel bir duygu sizlerle olmaktan çok memnunum

Hehehe cocuk olunca mecbur geceye kaliyor demi?:44::44::44::44: yatir briazdan cocuklar:34::34:
aynen tatlım herzaman öle:52::52:
yatsalar iyi olacakkk calisma var yaaa...:17::17::17::17::17: kap gl laptopu odaya gecin habibtemmmm :17::17::17::17::17:bize yasakkk:27::27::27::27:
he valla yatmıyolar :17:az önce gene gittim yanlarına çabuk yatın gebrtecem dedim:9::9:
doktormu yasakladı canım:44:

kızlar nolur dua edin daha olmadım:)

insallah olmuyacaksin canim belirti filan var mi?

aynen tatlım herzaman öle:52::52:

he valla yatmıyolar :17:az önce gene gittim yanlarına çabuk yatın gebrtecem dedim:9::9:
doktormu yasakladı canım:44:

Hehehehe elleme annesi :52::52::52: birde bilseler neden yatacaklarini:34::34::34: ben cok dusunurdum cocuk oldumu esine ne kadar zaman ayirliyor.. biz bir hafta dir beraber olmazdik dune kadar .. ayy ne kadar cok ozlemisim esimi yaaa:16::16::16: 1-2 ay olsem zor ayri kalirim buyuk konusmuyumda

alpin altaki yazı varya gebeliginimi gösteriyor nerden aldın

tatlim forum ayarlari profil ayarlarina giriyorsunnn orada tahmini dogum tarihi var oradan hesapliyorsunnn ekliyorsunn degisiklikleri kaydet yapip hamilelik cetvelin olusuyor canimmm istedigin sorulari sorabilir elimizden geldiignce yardimci oluruzz canimm:46::46::46::46::46:

Hehehehe elleme annesi :52::52::52: birde bilseler neden yatacaklarini:34::34::34: ben cok dusunurdum cocuk oldumu esine ne kadar zaman ayirliyor.. biz bir hafta dir beraber olmazdik dune kadar .. ayy ne kadar cok ozlemisim esimi yaaa:16::16::16: 1-2 ay olsem zor ayri kalirim buyuk konusmuyumda

:1::1::1:ahh yavrularım bilseler hemencik yatarlar en çok onlar istiyo kardeşlerinin olmasını:27:
allahım ayırmasın gülümmm :16::16:
çocuk olunca biraz zor zaman ayırıyosun eşine:29::29:

Back
X