- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.821
sen naptın canım nezmandı bat?
canim ben kahvaltii hazirlarim esime... daha kahvalti bile yapmadik.. seen derse girmisindir buyuk ihtimalle.. benim bbatim yarin ve cuma gunu bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen naptın canım nezmandı bat?
dün rüyamda hamileydim her zamanki gibii
ama bu kez gerçek gibiydi kızlar yaaa, test yapıyorum amile olduğumu öğreniyorum.. Dr a gidiyoruz ve ikiz diyorbiri erkek biri deeee.. uyanmadan önce bir ses de hadi kalk test yap diyo banaaa.. uyandım hemen test yaptım sonuç negatif.. daha 4 gün var amaaaa amaaaa ammaaaa
![]()
Günaydın kızlar nasılsınız valla ben daha adet olmadım:))umarım olmamda
Alpinciğim günaydın şekerim nasılsın :) yaa ben hala olmadım ve çok heycanlıyım normalde 1 gün önceden gelirdi ama ilk defa gecikti umarım bebiştir ya dün testte negatif çıkmıştı bugün tekrar bi test yapayım mı
gonzalezım bız yazarken boyle çok karışık oluyodu sanırım kaçakcanbonumda oyuzden düz renk yapıvedı.
ben bu lıstede oyuzden ekleme yapamadım :26:ama lıste senın lısten sen gelene kadar diğer listedeydık.
sen gelınce nasılsa devıralıcaktın gonzalezım.:18:çıraklara bırakırsan koca listeyi anca bukadar oluyo
çırak hoca gıbı olmaz
![]()
selam kızlar, napıyonuz..
kar yağışı halen devam ediyor, dısarıda öyle güzel görünüyor kii , esim de evde onada tatil, yarında tatilmiş ..
birazdan çıkıp karda yürücez, resimde çekebilirsek çekicez..yemek yedikte bi bakim dedim![]()
keser bak en dicem..
hani, bigün önceden gelirdi dedin ya ?
umutlandırmıs gibi olmayım da, bekle kusum, idrar de hemen çıkmamıstır, kan testi verebilyorsan, bi kan testi yaptır derim
Selam canimmm kimseler yok benden baska galiba .. Oh ne guzel esinle tadini cikarin tatilin .. kardaa yurumek cok guzel kar yagiyorsa hava yumsaktir tahminim. bol bol resim cekinin ani saklarsiniz ileri zamana, bende resim cekinmeyi cok seviyorum![]()
inşallah umudum bugünü de geçireymde yaptrcamm
tmm, stres yapmamaya çalıs.. bu çok önemli kusum![]()
sağ kasığımın üst tarafında batmalar olyor biraz
hmm.. çok belirtilere takılmamaya bak cnm..bol bol istirahat et, yat dinlen
birde uykun var mı çok uyuyor musun?
birde idrarın çok sık geliyor mu?
bnde rahatlatiim diye takılma diyorum, snrada o var mı şu var mı![]()
hmm.. sende ne var ne yok cnm..
batın gelmis. durumun nasıl peki :26:
birde kln den haber var mı ? geldi mi son zamanda ben görememistim de :44:
evt kar yağdığı çin hava yumusak, bakalım artık dısarı çıkınca anlıycazz onu![]()