Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam canlar
Nasilsiniz bakalim?
Biz yine evdeyiz bugun resmen bombos gecti bi ara az dmarkete gittik geldik pizza yedik :)):56:
Yarin okuldan arkdaslar gelecek revani yaptim yarinda kisir yapicam herkes bi cesitvbisi getiriyor zaten :56:
Simdi evi supurcem yatmadan banyoyu elden gecirecegim oyle iste
Optum :54:

:1::1::1:gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz:27::27::27::27:

selam yazsaatim iyiyiz şükür napalım goy goy geyik:8::8::8: sen nabyosun bitti mi işler

valla yasağım ne örem kazak atkı örüyom bişeler:8::8::8::8::8::52::52::52: muhabbet sohbet edip duruz sen nörüüüüyooon gıı:52::52::52::52:

ay kaçakcanbonum çok komiksin ya :9::9::9:bende biliyosun pek ii falan kullanmam ama sıkıldım yazarken sürekli elim i ye gitçek diye korkuyorum valla:9::9::9:

:1::1::1::1::1:hayalotum cok perisanim bu konuda bildigin gibi degil:9::9::9::9::9:

eferin sende dedigimi yapiyon bikmadan tek alinti yaparak hizla ilerliyosun:46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52::52:

selam yazsaatim iyiyiz şükür napalım goy goy geyik:8::8::8: sen nabyosun bitti mi işler

valla yasağım ne örem kazak atkı örüyom bişeler:8::8::8::8::8::52::52::52: muhabbet sohbet edip duruz sen nörüüüüyooon gıı:52::52::52::52:

iyi yapmisin eferinnnn:52::52::52::52:bende yemegimi firina sürdüm bi bakim bizim gencler napiyo dedim:27::27::27::27::27::27::27:

gurbetkızımmm eşim dün evdeydi giremedim vedalaşmamız uzun sürdü:5::5::5: cok kötü oldum ya gidecek ya böle cok koydu bana :5::5: çok şükür iyiyim fazla üzülmemem lazım yani hem sizler varsınız ne güzel:34::34: 5 gün de değilmiş kurs ordan denetlemelere geccekmiş ardahana bi 5 günde orda kalcak 10 gün yok:5::5: oyüzden annem gelcek cuma günü burda olcak inş tesellimin birisi de o oldu bana:31::31::31: herkes memnun epiduralden biraz baktım da , sende biliyomuşun baya kafama yattı canım ya.yalnız anestesi uzmanının cok iyi olması gerekiyomuş öle demişler topiğin birinde..düşünüyorum burdakiler acemi olabilirler mi acaba? rizede bi özel hastanede yapılıyomuş sanırım sadece...canım seninde batın yaklaşmış ne zamandı? nası bi ağrı böle ince ince hareket ettikçe mi oluyo ağrıların merak ettim:34::34:

Iyi yapmisin canim uf 10 gunde baya uzunmus canim ilk defa mi ayri kaliyorsunuz canim? iyi olmus bak annenin gelmesi cuma gunu sevindim canim , ee doktor randevune yanliz mi gidecen ? evet bizler variz burda canim cabuk gecer insallah hemencenik gelir esin insallah .. sen yine kendi doktorunla bi gorus epudural icin bende dusunuyorum kendim hamile kaldigimda canim.. canim hareket ettim mi dedim gibi ince ince sag ve sol kasiklarim agriyor yurudugum zaman ama arada oluyr sIk degil .. :44::44::44:
batim yarin ve cuma .. :44::44::44:

Selam canlar
Nasilsiniz bakalim?
Biz yine evdeyiz bugun resmen bombos gecti bi ara az dmarkete gittik geldik pizza yedik :)):56:
Yarin okuldan arkdaslar gelecek revani yaptim yarinda kisir yapicam herkes bi cesitvbisi getiriyor zaten :56:
Simdi evi supurcem yatmadan banyoyu elden gecirecegim oyle iste
Optum :54:

Selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin .. ? oh ev islerine girismisin..:34::34:

:1::1::1:gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz:27::27::27::27:

selam canim sukur iyiyiz sen nasilsin:34::34:

Iyi yapmisin canim uf 10 gunde baya uzunmus canim ilk defa mi ayri kaliyorsunuz canim? iyi olmus bak annenin gelmesi cuma gunu sevindim canim , ee doktor randevune yanliz mi gidecen ? evet bizler variz burda canim cabuk gecer insallah hemencenik gelir esin insallah .. sen yine kendi doktorunla bi gorus epudural icin bende dusunuyorum kendim hamile kaldigimda canim.. canim hareket ettim mi dedim gibi ince ince sag ve sol kasiklarim agriyor yurudugum zaman ama arada oluyr sIk degil .. :44::44::44:

gurbetim bende yememgim piserken bi bakim topikte ne var ne yok diye:10::10::10::10::10::10::10:

allaalalala ben geldim katrem yine uyudu ses yok:53::53::53::53::53:

katrem tursucu geldi tursu suyuuuuuuuuuuu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Oh iyi yapmisin bizde yenice yemek yedik salonda , simdi kim goturecek diye oyle bekler :52::52::52: insallah canim benim

Selam canim sukur biz iyiyiz seni sormaliyiz sen nasilsin? nasil gidiyor calismalar..

afiyet olsun doru yaw bide kaldirma sorunu var.....:27::27::27:

Son düzenleme:
katreme bak hele sen:53::53::53::46::46::46::46::46::46::46:nasida uzun yazmis uyumadan:9::9::9::9::9:

yasağım evet baya döktürmüşüm bu alanda ilerleyip senin hızına ulaşmaya çalışıcam ama ilerleyen saatlerdeki halim için kesin bişey söyleyemiyorum:52::52::52: oo fırın yemeği mis gibi olmuştur:56::56::56:

canım benim biz cok ayrı kaldık aslında..ben artvindeydim ilk evlendiğimizde 2011 de evlendik ve 2012 temmuz ayında eşim yanıma gelebildi ve evimizi kurduk burda..ayrıyken her ay görüşürdük ama ozamanda ayrılırken hep ağlardım atatürk le sabiha gökçen havalimanları dile gelsede bi konuşsa ikiside şahittir bi sürü insanın içinde ağlardım:9::9::9::9: alışırım heralde bi gün:31::31: doktora burda bi arkadaş vardı oda hamileydi onun eşi falan birlikte gidecektik artık annemde gelcek ya onlarla gidicem ilk resmini getiririm eşime artık :25::25: eevet doktora sormak gerekiyo aynen.. evet canım böle yürüdükçe karıncalanma gibi sancılanma olur hafiftende batar benim öle olmuştu bu ay.. ama hayırlısı bakalım inşşşşşş tutunuyodur :16::16::16:

Back
X