- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lorrım donmus mu yaw ..neysem anlayısla karsılarım yıne.
oda onun tercıhı napalım
laylamın rabbım gonlune gore versın .anladım bıraz gecmısten inşallah duzelır bıan once![]()
zeki hayalotumanlamis laylami:26::26::26::26:yaw bende anlayisla karsilardim ama bi gelip geldim deseydi cok merak ediyodum öslemistimde
![]()
inslalah meddcezirim yada scorpionsumdan bi güzel haber gelir onlarin günüde geldi:26::26::26::26::26:
marim ben cikimdr gidecem biraz biseyler yiyimde
öpüyorum hepinizi![]()
tamam canbonum
dıkkat et kendıne opuyorum![]()
kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi haüzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu
43:
![]()
kuzum benım rabbım yardımcın olsun.nıye oyle davranıyorkı :26:özel bi rahatsızlıgımı var tam anlayamadım ben.
kırmızıların ıcınde hayırlısı olsun uzulme canbonum![]()
gurbetimkizim herkesin evinde valla böyle sorunlu gecler var:26::26::26::26::26::26:inslalah yasi ilerledikce düzelir
hayirlisi olsun gurbetkizim insalalh mucizen gelecek ay seninle olur![]()
canım benimm olsun tam gününde gelmiş belkide daa düzene giriyodur yumurtlamaların falan..üzülme canım allah bilir zamanını biz ne kadar üzülsekte boş tevekkül etmeliyiz.allah inancımız olmasa zaten üzüle üzüle kendimizi bitiririz yaşamayamayız allah inancı bize gücü veren..insanın hayatında bazen kardeşide olsa oluyo işte ters giden şeyleranne baba onları düşünmek ne demektir bende biliyorum onu çok zor bişey duadan başka çaremiz yok inan ki.şükredelimki eşlerimizden yana dertli değiliz bu da iyi bişey.stresliyken olmaz evet ama allah ne zanam hayırlı olacaksa ozaman versin inşşşş canım benim sen çok iyi kalpli birisin anladığım kadarıyla allahım herzaman iyi kalplilerin yanında ve yardımcısıdır dara düşer ağlarsın ama allahım öyle bi mutlulukla mükafalandırır ki çektiklerini unutuverirsin..gülsün yüzün canım umudumuzu kaybetmeyelim hiç bi zaman
![]()
gurbetçim mrb nasılsın?![]()
Iyiyim canim sen nasilsin? ne yapiyorsun? bizim kizlar yok kacmis hepsi .
bende iyiyim cnm tşkler.evet herkes gitmiş.ikimiz kalmışız.ben girdiğimde kimse olmuyor yaa![]()
Iyiyim canim sen nasilsin? ne yapiyorsun? bizim kizlar yok kacmis hepsi .
aksama dogru gelirler kizlar... benimde karnim agrir hap atsam mi atmasam mi diyorum ..![]()
sen çalışmıyormusun cnm?
cnm eğer çok ağrımıyorsa bence atma.çünk nebileyim ben korkuyorum.bazen hamileykende adet olabiliyomuş ya
kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi haüzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu
43:
![]()