Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım fazla konusamadık ama mısafır gelcek bende bıseyler yapayım.:31::31:
akşam gorusuruz inşallah opuyorum hepınızı.:54::54::54:
bu arada bugun persembe dualarım var onları bıtırdıkten sonra gelırım anca:16:
baş baş:3::3::3::10::10::10::10::10:

cnm benim görüşmek üzere bizlerede dua edersen seviniriz.bizim dualarımız seninle :16::16::16::16:

Allah razi olsun canim sende kendine iyi bak ..:34::34::16::16::16:

Insallah anlar canim, ama uzak dursun artik benden ... benim huzurumu kacirmasin ... sagol canim uzanacam simdi bi kopa bilsemsizden:16::16::16::54::54:
dikkat et canım kendine iyice dinlen biraz eşinin dedigi gibi uzak ol tatlım ah bizimde öle şansımız olsa:52::52::52:

slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim:16::16:
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti:5::5:
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım :5::5:
bu arada makyaj masam dağınık değil toplanmış hali bu resimlerde karışık yüklemişim idare edin emi :32::32:
paperclip.png
Eklenmiş Resmin önizlemesi

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
gumuscugum evin cok hoss gri siyah tonlarinda...allah evinizdeki saadeti mutlulugu bozmasin..nazar boncugu koymayi unutma...ins bu seve bir bebekte nasip eder allahim,...:16::16::16::16::16::16:

allahim hayirlisini versin canim...evet insan uzuluyor ama cani alanda allah verende...en kisa zamanda bir bebisin olur skma canini..:14::14::14:

canım benim bende aynı senin gibi çok korkuyorum anneme babama bişi olcak die benim kardeşinde yaptıgı hatanın haddi hesabı yok ama annemler sabrediyolar evlat atsan atılmıyo satsan satılmıyoo:5:biz ablaları olarak sildik onu ama annem silemiyo sevgisi kalmadı annemde ama napacak işte atılmıyo:31:

kolay gelsin tatlım bende aynen valla bi bakım dedim akşama giremem dedim azcık çocuklarda yokken acım dedim:27::27:

dikkat et canım kendine iyice dinlen biraz eşinin dedigi gibi uzak ol tatlım ah bizimde öle şansımız olsa:52::52::52:

Canim zaten söz geciremez oldu anne ve baba annem yutuyor her zamanda bir erkek asla yutamaz , babam artik sinirlenmis neregidersen git gec geleceksen anahtari da birak neyaparsan yap .. sozden laftan anlamiyor , ne yaptilar haberim yok arayipta sormadim hic brisey canim . canim az oncee uyandim iyi oldu uyumam esim yatirdi esimoperek kaldirdi :16::16::16: esimi cok sevioyrum kirmizilar geldi diyom esime gulumsuyor , bir daha calisiriiz diyoo:52::52::52:

slm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim:16::16:
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti:5::5:
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım :5::5:
bu arada makyaj masam dağınık değil toplanmış hali bu resimlerde karışık yüklemişim idare edin emi :32::32:
paperclip.png
Eklenmiş Resmin önizlemesi

:nazar::nazar:

canim bayildim evine cok guzel bir evn varmis bende buna benzerkoltuk istiyorum , ve yatak odan oval olmasida cok guzel, insallah bizde durumumuzu duzeltelim alacam insallah bende sifir dan herseyi.. L koltugunu da cok sevdim ..:16::16::16::16::16:

Canim zaten söz geciremez oldu anne ve baba annem yutuyor her zamanda bir erkek asla yutamaz , babam artik sinirlenmis neregidersen git gec geleceksen anahtari da birak neyaparsan yap .. sozden laftan anlamiyor , ne yaptilar haberim yok arayipta sormadim hic brisey canim . canim az oncee uyandim iyi oldu uyumam esim yatirdi esimoperek kaldirdi :16::16::16: esimi cok sevioyrum kirmizilar geldi diyom esime gulumsuyor , bir daha calisiriiz diyoo:52::52::52:

canim bayildim evine cok guzel bir evn varmis bende buna benzerkoltuk istiyorum , ve yatak odan oval olmasida cok guzel, insallah bizde durumumuzu duzeltelim alacam insallah bende sifir dan herseyi.. L koltugunu da cok sevdim ..:16::16::16::16::16:
cok sağol canım inşallah dilediklerini alırsın sende daha güzellerini alırsın inşallah
beğenilince ev daha cok içime siniyo :16::16:

cok calıştık bu ay ayağımı fln havaya diktim hep ama göğüsler şişti adet olucam en gec yarın sabah olurum
tatlım evin çok güzel bende bayıldım güle güle otur cnm:nazar::nazar:
allahım saglıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inş:nazar:
bebişlede dahada güzelleşir inş:emir_bebek::emir_bebek:
inş kırmızılar gelmez
:16:
belirti olupta adet görmeyen çok kişi var canım inş olmazsın
:29:

tatlım dinlenmene sevindim Allahım yuvanızı huzurunuzu bozmasın inşş:nazar:
birde annene babana sabır versin rabbim:16:
bak eşin ne güzel en buyuk desdekcin:29::29:

Son düzenleme:
tatlım evin çok güzel bende bayıldım güle güle otur cnm:nazar::nazar:
allahım saglıklı huzurlu oturmayı nasip etsin inş:nazar:
bebişlede dahada güzelleşir inş:emir_bebek::emir_bebek:
inş kırmızılar gelmez
:16:
belirti olupta adet görmeyen çok kişi var canım inş olmazsın
:29:
cok sağol canım beğenmene sevndm:16:
bebeiş hayallerde kalıcak bu gidişle:5:
hep sabah adet olurum yarın adet olmazsam hamile olduğuma inanıcam bekliyorum bakalım:31::31:

Back
X