Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Katre1989 canim ordamisin? napiyorsun? geldin mi eve isten?

canım geldim actım sana cevap yazmak için telefonlarım susmadı abim,kayınvalidem,eşim aradı bi yandan da yemek yapıyodum oyüzden actım ama yazamadım.4 bucuk gbi geldim sobayla uğraştım evi topluyım derken bu saat oldu işte.sende cıkmışın sanırım gel yine konuşalım...:ssz::ssz::ssz::ssz::34::34::34::34:

herkese selammm.az önce eve girdimn çook şükür .yemeğe koyulmadan geçmişi okuyayım da akşama işim kalmasın dedimmm:8::8:rahatça sohbet edelim dedim..yemekten sonra 8 gibi buradayım kuşlarrr öpüldünüzzzz:54::54::54:

cok sağol canım inşallah dilediklerini alırsın sende daha güzellerini alırsın inşallah
beğenilince ev daha cok içime siniyo :16::16:

Insallah canim , hayirlisi bakalim ... aynen katiliyorum bir seyi icine siniyorsa o tamam iste:16::16::16: sende gule gule kulan canim benim

tatlım dinlenmene sevindim Allahım yuvanızı huzurunuzu bozmasın inşş:nazar:
birde annene babana sabır versin rabbim:16:
bak eşin ne güzel en buyuk desdekcin:29::29:

Insallah bozmaz canim benim , Amin bende her zaman dua ediyorum onlar icin .. evet esim sukur her konuda benim destekcim, bugun sohbetin var mi ? yoksa gittin geldin mi sohbetine ?:34::34:

canım geldim actım sana cevap yazmak için telefonlarım susmadı abim,kayınvalidem,eşim aradı bi yandan da yemek yapıyodum oyüzden actım ama yazamadım.4 bucuk gbi geldim sobayla uğraştım evi topluyım derken bu saat oldu işte.sende cıkmışın sanırım gel yine konuşalım...:ssz::ssz::ssz::ssz::34::34::34::34:
:46::46:mşllh kuşuma bayada iş yapmışsın:16:tatlım sen nerdeydin annenler sana uzakmı:44:
herkese selammm.az önce eve girdimn çook şükür .yemeğe koyulmadan geçmişi okuyayım da akşama işim kalmasın dedimmm:8::8:rahatça sohbet edelim dedim..yemekten sonra 8 gibi buradayım kuşlarrr öpüldünüzzzz:54::54::54:
selam canım:16:bende akşam olamıycam oyuzden biraz bakınıyım dedim:27:

Hehe esin yok ya hepsi ariyor ne guzell arasin lar bakalim:34::34::34: onemli degil canimm,.. anne geliyor yaa evi filan toparlamisin , kendini yorma canim benim ... burdyaim ben ..:34::34:

kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi ha :-) üzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu :((:43::43:

gurbetkızçem sıkıntı etme diycem ama kardeşin senin canın..inşallah düzelir herşey canım benim..kırmızıları da boşverrrr..nasılsa birgün gelecek o bebişler bize:emir_bebek:katreme de yazdım sabah belki okumuşsundur..şükredelim kırmızılar geliyor..benim kuzenim 35 yaşında menapoza girdi..ve bekar..evlense de çocuğu olmayacak..yumurta rezervi de bitmiş..o yüzden çok şükür halimize ki tam zamanında geliyorlar..

Insallah canim , hayirlisi bakalim ... aynen katiliyorum bir seyi icine siniyorsa o tamam iste:16::16::16: sende gule gule kulan canim benim

Insallah bozmaz canim benim , Amin bende her zaman dua ediyorum onlar icin .. evet esim sukur her konuda benim destekcim, bugun sohbetin var mi ? yoksa gittin geldin mi sohbetine ?:34::34:
:16:gittim geldim canım :10:
yarında oğlumun sınıf arkadaşlarını anneleri gelcek:27:
akşamdan hazırlık yapim diorum:6:
öğlen 1de geliyolar bende bu sıralar çok kırgınlık var üzerimde:31:
işlerim anca biter akşamdan başlıyım:31:

slm kızlar nasılsnız bakalım :16:
gurbetim tatlım kırmızılar gelmş sanırım pes etmek yok yola devam tatlım:16:
kardeşin için üzüldüm canım tam okumadım geçmişi
bendede var bi kardeş sürekli annemi babamı üzüyo:31:
canını sıkma gülüm:54:
canlarım yine de ne olursa olsun kardeşşş.siz onlar için dua edin de düzelsinler inşallahhh..
insanı içi yanıyo çünkü..kardeşin kötüsü olmaz diyorum da bunu kardeşimi kaybedince anladım malesef..bizde abimle çok didişirdik..şimdi didişmelerimizi özler oldum..o yüzden ne olur kardeşlerinize sahip çıkın..

ooo herkes gelmiss bende az once giridm kimsecikler yoktu...gurbetkiz habibte uzme canini kardesin eninde sonunda iyiy kotuyu anlayacak...ne oldugunu bilmiyorum ama..sen ne derse desin uzme kendini...ve esin de aile ici tartismalari bilmesin...tavri degisebilir...cok sukur esin yaninda ve senin destekcin..kardesler arasi olur oyle seyler sen skma guzel canini...:16::16::16::16::16:

ben geldim canlarım, adet belirtilerimleee:5: karnım ağrıyo ya sanırım kırmızılar gelecek:84:

hiç gecikmez gelir belirtilerimi hissederim adet olucağımı anlarım hep o yüzden biliyorum:31::31:
:26::26:hayırlısı gülüm rabbim her zaman hayırlısını versin:16:
canlarım yine de ne olursa olsun kardeşşş.siz onlar için dua edin de düzelsinler inşallahhh..
insanı içi yanıyo çünkü..kardeşin kötüsü olmaz diyorum da bunu kardeşimi kaybedince anladım malesef..bizde abimle çok didişirdik..şimdi didişmelerimizi özler oldum..o yüzden ne olur kardeşlerinize sahip çıkın..
haklısın canım :16:ALLAHIM sabır versin canım mekanı cennet olsun :29:
neden kaybetmiştin canım hastamıydı:26:

:46::46:mşllh kuşuma bayada iş yapmışsın:16:tatlım sen nerdeydin annenler sana uzakmı:44:

canım benim sorma elimden gelen tek şeyde o birazdan mayışır kalırım:9::9::9: ben artvindeyim annemler istanbulda ::25:

Hehe esin yok ya hepsi ariyor ne guzell arasin lar bakalim:34::34::34: onemli degil canimm,.. anne geliyor yaa evi filan toparlamisin , kendini yorma canim benim ... burdyaim ben ..:34::34:

evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo:27::27::27::27:

canım benim sorma elimden gelen tek şeyde o birazdan mayışır kalırım:9::9::9: ben artvindeyim annemler istanbulda ::25:

evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo:27::27::27::27:
anladım canımm inş annecigin sagsaglım gelir:16:telefonu evde unutmuş :26:anne gibisi yok :16::16:ALLAHIM kavuştursun canım:54:

gurbetkızçem sıkıntı etme diycem ama kardeşin senin canın..inşallah düzelir herşey canım benim..kırmızıları da boşverrrr..nasılsa birgün gelecek o bebişler bize:emir_bebek:katreme de yazdım sabah belki okumuşsundur..şükredelim kırmızılar geliyor..benim kuzenim 35 yaşında menapoza girdi..ve bekar..evlense de çocuğu olmayacak..yumurta rezervi de bitmiş..o yüzden çok şükür halimize ki tam zamanında geliyorlar..

Evet kardesim icin uzuluyordum esimle biraz oturdum konustum sukur iyiyim suan , artik dusunmuyecem kimseyi kendimden baska ve esimdne . evet kirmizilarada uzulmuyorum sukur diyorum , masallah zamninda geldi :34::34::34: onceden sizlerle tanismadan once sinirimden aglardim , sizi taniyali beri sukur diyip geciyorum:16::16::16::16: bana cok iyi geldiniz buradakiler huuu:52::52::52: verende ALLAH alanda ALLAh bize ancak dua etmek duser .

:16:gittim geldim canım :10:
yarında oğlumun sınıf arkadaşlarını anneleri gelcek:27:
akşamdan hazırlık yapim diorum:6:
öğlen 1de geliyolar bende bu sıralar çok kırgınlık var üzerimde:31:
işlerim anca biter akşamdan başlıyım:31:

Oh allah kabul etsin sohbetlerinizi canim:34::34: Suna cok inanirim .. o sohbetde 3 kisiden fazla varsa peygamber efendimizde bulunurmus o sohbette yani dini sohbette.. ben her zaman bunu aklima getiriyorum ve canlakulakla dinlerim:34::34::34::34: senin isin cok bugun o zaman canim , birde hastaydin yaa onun kirginligi vardir hala uzerinde..

ooo herkes gelmiss bende az once giridm kimsecikler yoktu...gurbetkiz habibte uzme canini kardesin eninde sonunda iyiy kotuyu anlayacak...ne oldugunu bilmiyorum ama..sen ne derse desin uzme kendini...ve esin de aile ici tartismalari bilmesin...tavri degisebilir...cok sukur esin yaninda ve senin destekcin..kardesler arasi olur oyle seyler sen skma guzel canini...:16::16::16::16::16:

Evet herkes geldi canim benim , bende birazdan kalkip yemek hazirlamam lazim .. buyuk ihtimalle bi hazir corba yaparim iceriz onu:34::34::34: kardesimicin uzmuyecem canin birsey oldugundan degil, benim dedigim olsun ve herseyi yanlis aliyor ve anlamak istedigi gibi anliyor.. karsisindakini asla dinlemiyor hayatinda brisey yanlis gitti mi etrafindakilerine suc buluyor , asla kendi hatali degil .. esime pek birssey anlatmadim ilk zamaninda ama kardesim esimin yaninda , problem yaratigi icin otomatik olarak oda duyuyor canim benim .. ama esim allaha sukur anlayisli her konuda.. kardesler arasinda bende olur diyorum ama bizim ki biraz fazla.. kiskaniyor direk beni ben ufak birsey basariyim onun sevincini yasiyamiyorum . sakliyorum kardesim uzulmesin diye aman salla canim .. dusunmuyecem artik kimseyi kendimden baska

scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa:5:

gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir :16:

katrem sen nasılsın kuzuummm :16:

selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılar:43: sen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun:16:

Back
X