Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bunu hissediyorum ruyalarimda surekli annem...bana guc veriyor,..iyiyim cok sukur bazen halsizlik oluyor...sen daha gitmedinmi doktoraaa canim benim,...loorimde dunur olacaktik ama kendisi gelmiyor ozledik kendisinide...tamam ayarlarizz bakalimm cinsiyetleri ne olacak...seninlede dunur olurumm yani yok demem:16::16::16::16::16:

onlar bizi bırakmazlar canım bnm..kız yazdımgecen sana bu hafta doluymuş kadıının randevuları haftaya cuma gününe aldık bkalım hayırlısı inş görürüm bebeğimi.:16::16: hımm cinsiyetlere göre karar veririz ozaman:21::21::21:

inşallah.. Rabbim öyle büyük ki ..
onlarında dört senedir olmuyordu pkodan dolayı ama işte KÜN (OL) emri gelince kim karşı durabilir..
sağol canım darısı bütün isteyenlere arasında bize inşallah
ben 6 buçuk senelik evliyim ilk 6 ay korunduk 6 yıldırda istiyoruz
4-5 ay klomen tedavisi bir aşılama 2 rahim filmi 5 tüp bebek (çeşitli nedenlerle 4 sefer iptal sadece birkere transfer oldu)negatif
bitkisel süt maydanoz buharı ardıç katranı arpaya yatma daha neleeer neler anlayacağın denemediğim şey kalmadı
ne duysak belki sebep olur dedik denedik ama henüz kısmet olmadı
şimdi enson genetik testler için kan verdik onların sonucunu bekliyoruz bakalım ne çıkacak hayırlısı
bir dokun bi ah işit olduya arkadaş içimi döküvermişim :)
ama baştada yazdığım gibi Rabbim o kadar büyük ki O ol derse olmayacak şey yok inşallah ...

allahim en kisa zamanda sanada versin...bendede pko var ilk catlatma ignesiyle hamile kaldimm..allahim ol demesi yetti..hic umudunu yitirmee...aramiza hosgeldinn...bu arada insallah hayirlisiyla yegenin gelirr...darisi sizlere..allahim ol dedikten sonraa hicbirsey onunde duramaz..sen rahat ol bu kadar tedaviden sonraa dogal yolla olan insanlarine bebegi oldugunu okudum buradaa...sadece sabirla beklemek...allahim tum isteyenlere versin...kucagini bos birakmasinn kimsenin..:16::16::16::16::16::16:

oh iyi bakalim canim , evet canim sohbetlern yeri farkli oluyor gercekten canim ... ben kaciyim yavas yavas canlarim yemek filan birde kek surmem lazim firina esim kac gundur istiyor bugun bari yapiyim :16::16::16: optum seni canim ..

cahide jibekhic duymadim .. bi bakiyim netten .. oy oy mash dokturecen anlasilan tamam bende geliyorum yarin 1 de ozaman:52::52::52: cidden afiyet olsun canim size..
:46::46::46::46:AYY ENCOKTA SENİN gelemen sevinirim cnm ne güzel olurdu:50:sizlerden birileride olsaydı:25:bak canım benim hoşuma gitti yaptıkları:29:saol canım hep beraber olsun inş:16:

scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa:5:

gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir :16:

katrem sen nasılsın kuzuummm :16:

selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılar:43: sen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun:16:

iyiyim cnm yaa..bende de hafif ağrı oluyo.sanırım bende yarın sabaha bekliyorumm:ssz:
amaaaçıkmadık candan ümit kesilmez derlerrrr:34:

hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim :(

slm cnm aynı kaderi paylaşıyoruz adetim benimde düzensiz geçikince acabamı diyorum şimdi kaba taslak 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum belki yine gecikicek inş bu seferki gecikme gebelik belirtisi olur inş.test yaparsan pozitif çıkar

scorpionsum ben geldim:10::10::10::10::10::10::10: ama bende birazdan banyo yapacam yarin dr gidecem:4::4::4::4::4::4::4: kurcalattiracam yine kendimi:27::27::27::27::27::27::27:

müdürüm hayalotum örgüsüne iyice kaptirdi kendini :6::6::6::6::6:bizi unutuyo:4::4::4::4:

peki hocam nirde:53::53::53: yaw evinede döndü hurmali listede yok ortada:6::6::6::6::6::6::4::4::4::4::4::4::4:

slm cnm aynı kaderi paylaşıyoruz adetim benimde düzensiz geçikince acabamı diyorum şimdi kaba taslak 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum belki yine gecikicek inş bu seferki gecikme gebelik belirtisi olur inş.test yaparsan pozitif çıkar

gamzeeeeee o mesaj yazdigin merbek arkadasimiz o ay hamile oldugunu ögrendi insalalh sende hamile olursun yakinda:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
bu kurcalanma bizde alışkanlık mı yapıyıo neeeeeee:52::52::52::52:..olsun kuzumsen hazırlan yarınaaa:32::32::32:hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

scorpionsum doru valla aliskanlik yapti iyice:1::1::1::1::1:hergün gel dese gidecek duruma geldim:52::52::52::52:

erkek olsa gidemem ama bu 7 yillik doktorum hemide kadin alistim iyice:27::27::27::27::27:bide hamileliklerimde hastaneyede cok gittim onlarda kurcaladi iyice alistim:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X