- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.261
bebeğe kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
doru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğe kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
scorpionsum doru valla aliskanlik yapti iyicehergün gel dese gidecek duruma geldim
erkek olsa gidemem ama bu 7 yillik doktorum hemide kadin alistim iyicebide hamileliklerimde hastaneyede cok gittim onlarda kurcaladi iyice alistim
![]()
dorubi an önce bebelerimiz olsada kurtulsak bu eziyetten
![]()
amannn kuzum ben erkeğe de gittim..gerçi o benim de doğumumu yapan doktor amcamdı ama olsunnnalışılıyo yaniiii
boşver bazen alışmak daha iyi..stres yapmıyoruz bari çok fazla![]()
bu zamana kadar hic erkege gitmedim ama tabi mecbur kalirsam giderim yeterki derdime care olsun
seninkide iyiymis alalal demekdoktor amcana gidiyon27:![]()
artık gitmiyom kuzum yaaa..amca prof.. ve sadece muayenehanesi var hastanelere özel gidiyo..en lükslerde tabii..beni aşar..gerçi bana hep indirimli ama yine de özel bi durumum olursa tabiki ona giderim yine..tabi yaşıda 72 oldu ama delikanlı maşallahhh..ebemmmm benimmmm![]()
yasakımmm tatlı kuişuuum ben de çıkayım biraz tesbih çekeyimmm.hep fani işlerle uğraşmak nereye kadarrrr dimiiii![]()
doru
bende cikimda dusumu alim![]()
selam kızçeler nasılsınız, yoğun bir gün geçirdim, buraya yeni gelebiliyorum, bi bakıp çıkayım dedim, ne var ne yok bakalım![]()
umudumm hosgeldin habibtemmmmmmm nasilsinn...ozledimmm seni...![]()
hsb balım benimmmm..
nasıl olsun iyi diyelim iste .. ama aslını sorarsan, bikaç bisey var, iki sabahdır, hatırlamamak için birseyler le uğrasıyorum, aklıma gelince canım sıkılıyor cidden..
bu böyle nereye kadar ???? diye ....artık ne gelirse basımıza, kaderden diyecez..sabır diyecez..bska da çaremiz yok..
bnde çok özledim seni tatlı kusumsen nasılsın, bebisin rahatı iyi mi
![]()
canım benim evin çok güzel olmuş rabbim bir ömür boyu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bebişin çığlıklarıyla o koridorlarda sevınc kahkahları atmayı nasıp etsın inşallahslm kızlar komuşularım geldi bugün hepsini cok sevdm iyi anlaşıcaz inşallah
söz verdiğim gibi resimler yanlız mutfak halım alınacak
lcdnin altındaki kablolar gizlenecek
biraz daha eksik var yani
ama salonum tamamlandı cok sevndm ayna ve sandalye geldi hemen resim ekledim
inşallah sizde beğenirsiniz
komşularla anlaşiınca onlarda beğenince daha cok içime sindi evim
bu arada memeler füze gibi oldu yarın adet olucam kesinleşti
çatlatma iğnesi yaptırcam yada tekrar hsg tüplere baktırcam sonradan kapanabiliyomuş malum benmde rahime yapılmayan kalmadı bi bakalım
bu arada makyaj masam dağınık değil toplanmış hali bu resimlerde karışık yüklemişim idare edin emi
Eklenmiş Resmin önizlemesi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üzülme bıtanem zamanı gelınce gelır meleğin öncelikle herşeyın hayırlısı olsun canımAmin cnmm
Test sonucu geldi negatifesim cok uzuldu..o uzulunce bn daha cok uzuluyorum
hoşgeldın canım.ilk başlarda gelıyodun topiğe sonra gelmedin.:26:kardeşin için rabbım kucagınada almayı nasıp eder ınsallah sızınde gozunuz aydın.rabbım senıde daha cok bekletmeden meleğini saglıklı bı sekılde gondersın inşallahkızlaaarr hala oluyorum :)))))))))))))))
kardeşimin bebeği olacak inşallah daha 8 haftalık miniğim :)
dört senelik hasretin sonu mutluluk inşallah sağsalim gelsin
inşallah birgün anne oluyorum diye yazmakta kısmet olur size bana ve bütün isteyenlere :)
yok bıtanem mısafırım 9a gelıyodu gıttı.sonrada dualarım vardı anca geldım kuzummüdürüm hayalotum örgüsüne iyice kaptirdi kendinibizi unutuyo
peki hocam nirdeyaw evinede döndü hurmali listede yok ortada
![]()
gaymaklı gonzalezım hoşgeldınselam kızçeler nasılsınız, yoğun bir gün geçirdim, buraya yeni gelebiliyorum, bi bakıp çıkayım dedim, ne var ne yok bakalım![]()
hsb balım benimmmm..
nasıl olsun iyi diyelim iste .. ama aslını sorarsan, bikaç bisey var, iki sabahdır, hatırlamamak için birseyler le uğrasıyorum, aklıma gelince canım sıkılıyor cidden..
bu böyle nereye kadar ???? diye ....artık ne gelirse basımıza, kaderden diyecez..sabır diyecez..bska da çaremiz yok..
bnde çok özledim seni tatlı kusumsen nasılsın, bebisin rahatı iyi mi
![]()