- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.401
kizlar ben geldim napiyorsunuz bu saate

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
superrrrrrrrrrrrrrr varolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll canimsinnnnnnnn benim tarafimdan özenle seviliyorsunnnnnnnn
![]()
hemseri sayilirizbende anadoluluyum
ankaraliyim
![]()
kizlar ben geldim napiyorsunuz bu saate![]()
kizlar ben geldim napiyorsunuz bu saate![]()
Ankaranin baglarida buklum buklum yollari ,
Ne kadar sarhos oldumda kaldiramiyom kollarii buda benden sana gelsin Ankaranin gulu ...
evet hemseri sayilirizz birde benim kardesimde orda oturuyorrr severim Ankarayiii
![]()
Ahaaa gurbetimde geldiii tam oldu bugun gurbetcilerin gunuuuuu![]()
thb 83 üm benı sevıyo
![]()
hosgeldin gurbetkizimvalla gece gece uykumuz kacti kaynatiyoz
![]()
Ahaaa gurbetimde geldiii tam oldu bugun gurbetcilerin gunuuuuu![]()
30 lu yaşlara gelince insan bir garip oluyor niyeyse ,öyle hissetmiyorsun fakat gelmiş 30 lu yaşlar,napalım kaçış yok,ömrümüz güzel geçsin yete ki.
Canım son derken kaybettiğin son demek istedim yoksa Allah boy boy nasip etsin inşallahhhh.
Yanlış ifade etmişim düşüncelerimi kusura bakma
yalan söylemim bu jesti bekliyodum
![]()
Kiz sen sevilmeyecek birimisinnn bu tatli dilinleee kim sevmez seniiiii
![]()
Eki Görüntüle 601650
THB 83 ÜM
gecmis dogum günün kutlu olsun thb83 üm benim......inslalah yeni yasin bebiside getirir
![]()
Insallah hayatin boyunca butun beklentilerinin karsiligini bulursun canim benimmmm
![]()
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:yaw yene yene bitttin esin nerde thb 83 üm benim diyecek
![]()
Kiz ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmm sen ne kadar dusuncelisinnn yaaaaaaaaaaaaaaa
inan cok duygulandimmmm ve cok sevindimmmm Rabbim senide sevindirsin insallah canim benim yaaaaa yemin ederim görunce icim bir acayip olduuuu cok tatlisin sen yaaa Rabbim butun guzellikleri birarada versin sana hemde en kisa zamanda insallah canimsinnnnnnn eee ben seni sevmiyimde kimi seviyimmmmm söyle banaaaaa
![]()
simdilik sana aitimmmm merak etme ben ikinizede yeterim
![]()
gurbetkizim uyuyuptami geldin yoksa uyanikmiydin zaten![]()