Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gunaydin sekerler.dun yaptiigim test negatifti ya.sabah baktim silik 2. Cizgi cikmis kuruyuncaaa.:30::30:10dakkadan sonraki sonuclari dikkate almayin diyoo.bugun test te yapamam.evden ciktik yarin 12 de dönücezz.kafam karisti vallahi.bakalim bugun gelecekmi kirmizilarrr:ssz:

scorpim. günaydın kusum..
önce geçmisten biraz okudum ..insaAllah Rabbim sevinçli haber almayı nasıp etsin..
birde esine haberi nasıl vereceğin hakkında da, çok güzel düsünmüssün, insaAllah bu ay o sürprizi gerçeklestirmek nasip olsun kuzum..
bana göre dün kü yaptığın teste çok bağlı kalma diyecem ama, bi arkadasım var benim o demisti, yaptığım zaman birsey yoktu sonradan bakdım 2.cizgi vardı deyip snradan da hamis olduğunu öğrenmis artık aslı ne kadar doğrudur bilemiyorum..
ama smdi bu anlattığına göre de stres yapma kuzum, bsaka bisey düsün, bak ne güzel gezmelerdeymişsin cnm..
düsündükçe insan gelmeyecekleri de getiriyo ..insaAllah gelmez 9ay boyunca tatlım..
sen smdi sakin ol, yarın yine yaparsın olmadı, kan da baktır kuzucum, daha kesin sonuç olur..

bitanem hadi insaAllah..
belirtilerinde çok takılma diyecem ama, insaAllah kan da baktırma fırsatını bulursun da, kesin sonucu bizlere bildirirsin.
ben bazen çok tamah etmiyorum, idrar testelrine, suana kadar bikaç kere yaptıklarımdan hiç sonuç alamadıklarımdan olsa gerek..
belki bi msjımı göremeyebilirsin..geçmisi okumuyorsan eğer..
ama insaAllah Rabbim yardımcın olsun da, bizlere güzel haberler verebilmeyi nasip etsin mevlam..
öpüyorum cnm ..

günaydın cnm..
ne zamandır bebis istiyorsun?
yemezsin korkma, bak ben 15yılımı geride bırakdım, halen yok ..
ama ruh gibi geziyorm o baska. .

2.5 yıldır arkadasım senın bayagı olmus allh kolaylık versın bebegınıde tez zamnada versın ınsallh,ıkı bucuk az gıbı ama gelde bana sor sakı ıkı bucuck asır gıbı:14:

cnm , geçmiste bikaç sayfa okudum da, beni sormuşsun..
biraz biliyorsun, canım sıkkındı, ama dün aksam yerine geldi..
esim bi ilaç kullanmıs, ondan olmustur diye fikir yürüttük...o anda bikaç bisey bi araya geldiyse, ters etki yapmıstır dedik..
10 günüm kaldı, artık ne olursa olur..sanki kafam bombos, ne olucak bu halim diye beklemekten ..
var bi hayır da çözemiyoruz iste.. artık dua dua ..elimden birsey gelmiyorr...öpüyorum ..

scorpim. günaydın kusum..
önce geçmisten biraz okudum ..insaAllah Rabbim sevinçli haber almayı nasıp etsin..
birde esine haberi nasıl vereceğin hakkında da, çok güzel düsünmüssün, insaAllah bu ay o sürprizi gerçeklestirmek nasip olsun kuzum..
bana göre dün kü yaptığın teste çok bağlı kalma diyecem ama, bi arkadasım var benim o demisti, yaptığım zaman birsey yoktu sonradan bakdım 2.cizgi vardı deyip snradan da hamis olduğunu öğrenmis artık aslı ne kadar doğrudur bilemiyorum..
ama smdi bu anlattığına göre de stres yapma kuzum, bsaka bisey düsün, bak ne güzel gezmelerdeymişsin cnm..
düsündükçe insan gelmeyecekleri de getiriyo ..insaAllah gelmez 9ay boyunca tatlım..
sen smdi sakin ol, yarın yine yaparsın olmadı, kan da baktır kuzucum, daha kesin sonuç olur..

Umudum canim benim gunaydin.bende okumustum kuzum sabah copten alip 2. Cizgiyi gorup hamis kalani.ama simdiden oyle dusunmek istemiyorum.umutlanmak istemiyorum.test hatasi da olabilir.bugun dusunmiycem hicxlcc.yarin eve gelince test yapcamm.olmazsam ptesi saglikocagia giderim.ama regl olacak hissi var bende.o agrilar falan.bakalim kuzum yaa Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.oncelikle de senin canim benimm..

2.5 yıldır arkadasım senın bayagı olmus allh kolaylık versın bebegınıde tez zamnada versın ınsallh,ıkı bucuk az gıbı ama gelde bana sor sakı ıkı bucuck asır gıbı:14:

bak sen şu 2buçuk asır gibi diyosun..
bu düsüncenle birlikte 15 yılı düşün, belki kendini rahatlatmaya yardımcı olur ..

bak sen şu 2buçuk asır gibi diyosun..
bu düsüncenle birlikte 15 yılı düşün, belki kendini rahatlatmaya yardımcı olur ..

dogru fakat esım hergun oglumuz olsa onunla yatsam gıbı cumleler kurunca uzuzluyorum ,bende cok ıstıyorum ama bız kadınlar daha hassasız bu konularda ,bende ona bır cocouk vermeyı cok ıstıyorum ama olmayınca lmuyor ıste:2:gelsın artık kerata:14:

Umudum canim benim gunaydin.bende okumustum kuzum sabah copten alip 2. Cizgiyi gorup hamis kalani.ama simdiden oyle dusunmek istemiyorum.umutlanmak istemiyorum.test hatasi da olabilir.bugun dusunmiycem hicxlcc.yarin eve gelince test yapcamm.olmazsam ptesi saglikocagia giderim.ama regl olacak hissi var bende.o agrilar falan.bakalim kuzum yaa Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.oncelikle de senin canim benimm..

balım sen simdi, tmm umutlanma, ama düsünmemeye de çalıs .. stres bizler için en büyük tehlike.. demin de demistim medcezirime, idrar testlerine pek güvenmiyorum ben..belkide hiç pozitif göremediğimden bi ters etki yapmıstır bende..neyse..
insaAllah olmazsın da kuzum, pzrtesi kan da baktırabilirsin., hadi bakalım dualarımız seninle..
öyleağrılar olurmus..onlara da takılma sen..gelip geçici dediydin dimi?
birde kuruluk var demistin yanlıs okumaydısam..bak bu da güzel bi belirti bana göre..
hani insan adet olucağı zaman bi ıslaklık hisseder, bu da onun tam tersi ..
insaAllah kuzum., insaAllah Rabbim yardımcımız olsun hepimizin..
ben hep dua ederken, okuduğum surelerden sonra fln.. diyorum burada ki arkadaslarıma da diye dua ediyorum hepinizin gerçek ismini bilmesemde, gözümün önünden geçiyorsunuz..insaAllah benim kadar yorulmazsınız bu düsünceyle..
saol cnm, kısmetimizde ne varsa onu görüyoruz artık ..

dogru fakat esım hergun oglumuz olsa onunla yatsam gıbı cumleler kurunca uzuzluyorum ,bende cok ıstıyorum ama bız kadınlar daha hassasız bu konularda ,bende ona bır cocouk vermeyı cok ıstıyorum ama olmayınca lmuyor ıste:2:gelsın artık kerata:14:

bak cnm..
buraya giridğini biliyorsa esin, benden bahsedebilirsin ona..
evlilgimin ilk senelerinde annemi ağır bi hastalık sonucu kaybettim..
ve bebek isterken, ilk 2yılımda, annem onca acıyı çekerken, kendimden dua ederken, Allahım annemi bize bağısla, bebeğim olmasa da olur dedimm..
ve sonunda annemi de kaybettim, ve 15 yılımı bitirdim bebeğim halen yok..
ve snra zamanla aşılama yaptırdık bikaç kez olmadı..
dediler sizin bu sonuçlarınıza göre tüp bebeğe göndercez, bizde tamam dedik..
3 kez tüp bebek yaptırdık.. 2005 yılında , ilk ikisinde sonuçlarım çok güzel olmasına rağmen tutmadı ..
2010 yılında da 3. cü de ... orası olmadı die bska yerde yaptırdık, dediler gebeliği arttırıcı şu var yapalım mı, hadi yapalım, şu var yapalım mı hadi yapalım, yani toplam ödememizden daha çok ödedik .. yine elimiz bos döndük.. ben onca psikiytrlardan destek aldım, kimi ilaç kullandım..
derken bırakdım, olmıycak dedim kabullendim..ve aradan yine bakaç sene geçti..aradan zaman geçtikce de, ne duyduysak yaptık..yine yok..
son bikaç aydır da, o kür senin bu kür benim geziniyorum şu topiklerde..
yaptıklarımızdan artık ne kadar fayda gördüm bilmiyorum.. kür ler hariç. dualar, surler.. Allahım insaAlah okuduklarımdan bana bi faydası zamanla olsa diye bakıyorum artık..

yani uzun lafın kısası, bazen çok tepki verebiliyorum, senin gibi böyle ağlayanlara..
bazen kendimi zor ttuyorum, geçenlerde evliliğili daha 4 aylık- 6 aylık gelenler bakıyorm onlar da senin gibiler kafayı yicem tarzında yazıyolar..
tabi ki herkesin kaderi herkesde aynı olucak diye birsey yok ama, nebilim, ben çok yıprandım ondan böyle tepki veriyorum ..
insaAllhah basını ağrıtmamısımdır...
Rabbim yardımcın olsun ..tez vakitte bebisin gelsin :nazar:

bu arada neydi sizin sorun ?
yani kullandığın birseyler var mı simdi. dktorlar ne diyor ?
anlatmak istersen, belki bilidğim birsey vardır ?

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah :nazar::emir_bebek::nazar:
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı
:1:
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz :emir_bebek::emir_bebek:olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...:16:

8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri :38:
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri :38:
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri :38:
Hayalim4141 ......16 Ocak................
Calısma günleri :38:
Beklenen_Bebek.....19 Ocak...............
..Calısma günleri :38:
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri :38:
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri :38:
GULCHAN ......... 22 Ocak...............Calısma günleri :38:
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri :38:
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri :38:
zeynebnur..............
30 Ocak..............Calısma günleri :38:
thb83.................2 Subat .................Calısma günleri :38:
gurbetkiz ............7-8 Şubat..........
...Calısma günleri :38:

gamyoncu ..................Yeni b
at tarihi ? :44:
loorii ........................
Yeni bat tarihi ? :44:
Layla93 ...................Yeni bat tarihi ? :44:
keser84 ....................Yeni bat tarihi ? :44:
Twettytgb .................Yeni bat tarihi ? :44:
yeliz1115 ...............
.
.Yeni bat tarihi ? :44:
kln .........................
..Yeni bat tarihi ? :44:

yazsaati.........................Beklemede :44:
Hayalot .........................Beklemede :44:
yasakhayal........................Tatildee
:54:

vee işte gurur tablomuz, :16: tebriklerrr diyoruzz ! :46::46::46:
MASAALLAH MASAALLAH,
:nazar::nazar::nazar: DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH:52::52::52:

aseton44................. :38: :emir_bebek::nazar:
aybish .....................
:38::emir_bebek::nazar:
rose_29....................:38::emir_bebek::nazar:
bebekim_33...............:38::emir_bebek::nazar:

merbek.....................:38::emir_bebek::nazar:
katre1989 ................. :38::emir_bebek::nazar:
reann....................:38::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ALPPIN........................:38::emir_bebek::nazar:

listemizde henüz bi değisiklik yok diye alıntı yaptım..
insaAllah scorpim ve med_cezirim den güzel haberler alırız, Allahım sen yardım et ..
Rabbim hepimizi bu yılda şu kırmızı listede görebilmeyi nasip etsin..Aminn... :nazar::nazar::nazar:

bak cnm..
buraya giridğini biliyorsa esin, benden bahsedebilirsin ona..
evlilgimin ilk senelerinde annemi ağır bi hastalık sonucu kaybettim..
ve bebek isterken, ilk 2yılımda, annem onca acıyı çekerken, kendimden dua ederken, Allahım annemi bize bağısla, bebeğim olmasa da olur dedimm..
ve sonunda annemi de kaybettim, ve 15 yılımı bitirdim bebeğim halen yok..
ve snra zamanla aşılama yaptırdık bikaç kez olmadı..
dediler sizin bu sonuçlarınıza göre tüp bebeğe göndercez, bizde tamam dedik..
3 kez tüp bebek yaptırdık.. 2005 yılında , ilk ikisinde sonuçlarım çok güzel olmasına rağmen tutmadı ..
2010 yılında da 3. cü de ... orası olmadı die bska yerde yaptırdık, dediler gebeliği arttırıcı şu var yapalım mı, hadi yapalım, şu var yapalım mı hadi yapalım, yani toplam ödememizden daha çok ödedik .. yine elimiz bos döndük.. ben onca psikiytrlardan destek aldım, kimi ilaç kullandım..
derken bırakdım, olmıycak dedim kabullendim..ve aradan yine bakaç sene geçti..aradan zaman geçtikce de, ne duyduysak yaptık..yine yok..
son bikaç aydır da, o kür senin bu kür benim geziniyorum şu topiklerde..
yaptıklarımızdan artık ne kadar fayda gördüm bilmiyorum.. kür ler hariç. dualar, surler.. Allahım insaAlah okuduklarımdan bana bi faydası zamanla olsa diye bakıyorum artık..

yani uzun lafın kısası, bazen çok tepki verebiliyorum, senin gibi böyle ağlayanlara..
bazen kendimi zor ttuyorum, geçenlerde evliliğili daha 4 aylık- 6 aylık gelenler bakıyorm onlar da senin gibiler kafayı yicem tarzında yazıyolar..
tabi ki herkesin kaderi herkesde aynı olucak diye birsey yok ama, nebilim, ben çok yıprandım ondan böyle tepki veriyorum ..
insaAllhah basını ağrıtmamısımdır...
Rabbim yardımcın olsun ..tez vakitte bebisin gelsin :nazar:

bu arada neydi sizin sorun ?
yani kullandığın birseyler var mı simdi. dktorlar ne diyor ?
anlatmak istersen, belki bilidğim birsey vardır ?
canım estafurullah ne bas agrıtması ,canım sorun cok hafıfı ve bu sebetten olmuyor ıntıhap ve enfeksıyon her ay gectı derken yenılenıyor umutlanmaktan yoruldum cok ,desemkı su hastalıgım var tamam dıcem ama bu kadar basıt bır nedendende olmamas benı cok uzuyor ,eltımın oglu var 8 aylık ,kaynanam esım harıc herkez bana ınat yapmadıklarını bırakmıyorlar eltımın oglunu alır kaynanam kahkaha atar kayınpederımde aynısıs cok kez agladım esımden gızlı gızlı cunku kıskanıyorsun dmeemısnden korktum ama kıskanmıyordum halbukı sadcee kendı aılem dedıgım ınsanların bana destek verıceklerı yerde benı yıpratmaları ele gune rezıl etmlerı cok zoruma gıdıyor:14:esım allah razı olsun yanımda destekcım ama yetmıyor ışte ,:14:arkamdan hareketler yapılarak gızlı gızlı konuslaarak benı rezıl etmelrı cok agrıma gıdıyor:14:

canım estafurullah ne bas agrıtması ,canım sorun cok hafıfı ve bu sebetten olmuyor ıntıhap ve enfeksıyon her ay gectı derken yenılenıyor umutlanmaktan yoruldum cok ,desemkı su hastalıgım var tamam dıcem ama bu kadar basıt bır nedendende olmamas benı cok uzuyor ,eltımın oglu var 8 aylık ,kaynanam esım harıc herkez bana ınat yapmadıklarını bırakmıyorlar eltımın oglunu alır kaynanam kahkaha atar kayınpederımde aynısıs cok kez agladım esımden gızlı gızlı cunku kıskanıyorsun dmeemısnden korktum ama kıskanmıyordum halbukı sadcee kendı aılem dedıgım ınsanların bana destek verıceklerı yerde benı yıpratmaları ele gune rezıl etmlerı cok zoruma gıdıyor:14:esım allah razı olsun yanımda destekcım ama yetmıyor ışte ,:14:arkamdan hareketler yapılarak gızlı gızlı konuslaarak benı rezıl etmelrı cok agrıma gıdıyor:14:

canım bak simdi.. esinde birsey yoksa, senin bu iltihap ve enfeksiyon sorunun da, soğan suyu yapabilirsin.. hem adetleri düzenliyor bu soğan suyu..
hemde iltihap ve enfeksiyon gibi rahatsızlıklarda iyi sonuçlar veriyor, hem böylece. soğan suyunun mucize bir ilaç gibidir..yapmanı tevsiye ederim, hem bu sorunların ortadan kalktığında, soğan suyun dan hamile kalan çok var ..bi dene derim..çok iiy geliyor..

o eltinin.. Allahım ne desem bilemedim smdi, yalnıs bisey de demiyim de..
var olanın hayatı boyunca sükretmedikçe, karsındakine nisbet yapar gibi, benim var senin yok ... der gibi..
yarın birgün basına birsey gelmeyeceği ne malum ??
bu tür seyleri içinden geçirenin bile basına geliyor da, Allahım akıl versin ne diyeyim..
ahh bi bilseler, can yakanın canı yanar... deniliyor hadisi serif te...
kuzum bak ben sana dyim.. canın ne sekilde yanıyorsa, o eltine snde birseyler de ki, daha yapamaz ..
valla bak ben hep sustum, bakdım olmuyo..
sen merak etme, o gizil gizli konusulanların da hesabı tutuluyor bir yerlerde, üzme kendini..
o konusanlar kendilerine ediyorlar. haberleri yok ..
ağlama cnm .. :34:

canım bak simdi.. esinde birsey yoksa, senin bu iltihap ve enfeksiyon sorunun da, soğan suyu yapabilirsin.. hem adetleri düzenliyor bu soğan suyu..
hemde iltihap ve enfeksiyon gibi rahatsızlıklarda iyi sonuçlar veriyor, hem böylece. soğan suyunun mucize bir ilaç gibidir..yapmanı tevsiye ederim, hem bu sorunların ortadan kalktığında, soğan suyun dan hamile kalan çok var ..bi dene derim..çok iiy geliyor..

o eltinin.. Allahım ne desem bilemedim smdi, yalnıs bisey de demiyim de..
var olanın hayatı boyunca sükretmedikçe, karsındakine nisbet yapar gibi, benim var senin yok ... der gibi..
yarın birgün basına birsey gelmeyeceği ne malum ??
bu tür seyleri içinden geçirenin bile basına geliyor da, Allahım akıl versin ne diyeyim..
ahh bi bilseler, can yakanın canı yanar... deniliyor hadisi serif te...
kuzum bak ben sana dyim.. canın ne sekilde yanıyorsa, o eltine snde birseyler de ki, daha yapamaz ..
valla bak ben hep sustum, bakdım olmuyo..
sen merak etme, o gizil gizli konusulanların da hesabı tutuluyor bir yerlerde, üzme kendini..
o konusanlar kendilerine ediyorlar. haberleri yok ..
ağlama cnm .. :34:

canım sogan suyuna baslayalı 3 gun oldu demı n ıctım bır tane ac karnınla,zaten benım akıntı sorununm cok var ıntıhaptan dolayı ıyı gelır dedım 3 gun bıttı bugun ,eltıme gelınce kayınpederım ustume daha cok gelıyor ,hep benı dısladılar canım gecenlerde bıole bagırdı bana ,yapmadıgım seylerı yaptı dıyor kaynanam benı sıkayet edıyor kockoca adam gelıp bana bagııyor guurm cok kırgın uzgun artık bırseylere dayanama mecalım yok:14:eskıden esıme derdım bana boyle dedı ffalan dıe baktım arada kotu oluyor oda artık susuyorum cavplarınıda verıyorum ama neden bana bunu yapıyorlar cok yannız hıssedıyorum kendımı,annemyse herseyı dıyemıyorum bebek ıstedıgımı bıldıgı halde ne yapıcaksın bebegı dıyor ,destek olması gereken yerde cok yannızım:14::14::14::14:

canım sogan suyuna baslayalı 3 gun oldu demı n ıctım bır tane ac karnınla,zaten benım akıntı sorununm cok var ıntıhaptan dolayı ıyı gelır dedım 3 gun bıttı bugun ,eltıme gelınce kayınpederım ustume daha cok gelıyor ,hep benı dısladılar canım gecenlerde bıole bagırdı bana ,yapmadıgım seylerı yaptı dıyor kaynanam benı sıkayet edıyor kockoca adam gelıp bana bagııyor guurm cok kırgın uzgun artık bırseylere dayanama mecalım yok:14:eskıden esıme derdım bana boyle dedı ffalan dıe baktım arada kotu oluyor oda artık susuyorum cavplarınıda verıyorum ama neden bana bunu yapıyorlar cok yannız hıssedıyorum kendımı,annemyse herseyı dıyemıyorum bebek ıstedıgımı bıldıgı halde ne yapıcaksın bebegı dıyor ,destek olması gereken yerde cok yannızım:14::14::14::14:

tamam bak soğan suyuna devam et sen .. 15 gün boyunca saba-aksam içiyorsun dimi ..
birde zamanında içiyosun dimi, yani adetin bittikten 1hafta sonra.. ki 15 gün içicen, ve sonra içerken de zaten akıntı tarzında iltihap dediklerin akıcak, bunu biliyorsan korkma..
ah cnm sabır çek.. Ayetel Kürsi oku hep .. çok dua et ..
bazen ya konuscan, yada susucan. susmak en güzel cvp oluyo... varsın o anlamasın..
hani takmıyo bizi derler susarlar bigünü..
kendini de yalnız hissetme... bak bizler burda hepdestek için varız birbirimize..
sen hep gel, kızlar ve hepimiz yardımıcı oluruz tamam cnm :)

ahh bana neler demediler ki.. ama hepsinin hesabını soracam gün gelipte..
halamın bitanesi, sürekli hamile kalıyordu.. 4. çocuğundan snra iki kez kürtaj olmus..
ve o güün dktordan gelmislerdri bizim bahçede otururken, babam var, dedim var, halam enistem..
halam ne dese beğenirsin ??
Bu doktor doktor gezipte çocuğum olmuyo diyenlere Allah akıl versin dedi..
bnde çay getiriyordum o sıra.. ama nasıl zoruma gitit anlatamam..
yani demekle dil aşınmıyo, ama kalp aşınıyo..
üzülme cnm.. hersey de bir hayır var..
sen yine de direncini kaybetme, bol bol dua et, hepimiz ediyoruz zaten burda birbirbimize de..
deyip deyip canını sıkanları da, Allahım sana havale ediyorum de..
gerisini de düsünme .. tmm cnm.. öpüyrum seni.. konusuruz yine ..

Back
X