Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben kahvaltı hazırlıycam.. esim acıkdım hadi diyor. demin kalkdı da..
snar yine görüsürüz.. öpüyorum ..:54:

tamam bak soğan suyuna devam et sen .. 15 gün boyunca saba-aksam içiyorsun dimi ..
birde zamanında içiyosun dimi, yani adetin bittikten 1hafta sonra.. ki 15 gün içicen, ve sonra içerken de zaten akıntı tarzında iltihap dediklerin akıcak, bunu biliyorsan korkma..
ah cnm sabır çek.. Ayetel Kürsi oku hep .. çok dua et ..
bazen ya konuscan, yada susucan. susmak en güzel cvp oluyo... varsın o anlamasın..
hani takmıyo bizi derler susarlar bigünü..
kendini de yalnız hissetme... bak bizler burda hepdestek için varız birbirimize..
sen hep gel, kızlar ve hepimiz yardımıcı oluruz tamam cnm :)

ahh bana neler demediler ki.. ama hepsinin hesabını soracam gün gelipte..
halamın bitanesi, sürekli hamile kalıyordu.. 4. çocuğundan snra iki kez kürtaj olmus..
ve o güün dktordan gelmislerdri bizim bahçede otururken, babam var, dedim var, halam enistem..
halam ne dese beğenirsin ??
Bu doktor doktor gezipte çocuğum olmuyo diyenlere Allah akıl versin dedi..
bnde çay getiriyordum o sıra.. ama nasıl zoruma gitit anlatamam..
yani demekle dil aşınmıyo, ama kalp aşınıyo..
üzülme cnm.. hersey de bir hayır var..
sen yine de direncini kaybetme, bol bol dua et, hepimiz ediyoruz zaten burda birbirbimize de..
deyip deyip canını sıkanları da, Allahım sana havale ediyorum de..
gerisini de düsünme .. tmm cnm.. öpüyrum seni.. konusuruz yine ..

saol canım cok ıyı geldı konusmamaız tesekkur ederım benı dınledıgın ıcın ,sogan suyunu ıkı defa daha yapmıstım duzenlı kullanmaya dıkkat edıyorum cnm akıntı cok oluyo evet ıntıhap akıyo ama alıskınım zaten ben akıntıya:9:ıyı gelır sıfa olur ınsallh ,canım herkez yaptıgını cekecek otekı tarfta bu dunyada bır karsılık beklemıyorum dııllerınden cektımgım ıcın rabbım oteye bıraksın bu dunyanın hesabı kolay otesı zor yarın oburgun saglıgıyla gelınce evladım nıspette yapmm hesaabını sormam benım evladım susuluk esya degıl ınsanların gozunun ıcerısıne sokarcasına nıspet yapayım onlar gıbı olamam ıste onlarda bunu bılmıyorlar ya ,rabbım tez zamanda gonlundekı evladı versın sanada cumlemızede saglıgıyla getırsın yavrularımızı canım optum gorusmek uzre tekrardan tesekkurler cnm ıyı geldı grusmek uzre alllaha emanet:16:

listemizde henüz bi değisiklik yok diye alıntı yaptım..
insaAllah scorpim ve med_cezirim den güzel haberler alırız, Allahım sen yardım et ..
Rabbim hepimizi bu yılda şu kırmızı listede görebilmeyi nasip etsin..Aminn... :nazar::nazar::nazar:

umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn :16:
nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... hemen eşime götürdüm o da gördüü... sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaa:53: bana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii :9:
sabah sabah böle oldum yine yaaa:37:
eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa:43:
nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. giderim diyorum:34:
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezsee :4: inş hakkımızda hayırlısı olsunn:16:

gunaydın cnm naptın, nasılsın ?

keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr :16:

Şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm:1:
kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varr :53: üfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa :9: neysee hepimize Allah kılaylık versinn..
dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr:16:
SİZİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM :69:

Günaydın nasılsın ?

Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu :53:
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaa :9::9: ayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn:16:
adet öncesi ağrılarım da devam ediyooo hayırlısııı olsun inşş...
sen nasılsın bitanemmm :16:

Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu :53:
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaa :9::9: ayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn:16:

oy oy canim saklambac yaparmis annesine de insallah hamilesindir canim kan tahlili yaptir bakalim pazartesi gune kadar gelemzse , veya aldigin testler mi iyi degil ki? ben sana hemen bir test godneriyorum:10::10::10::10: insallah o adet agrilar sandigin bebek vardir.. bende ne olsun yeni kalktim hamur yuguracam canim benim . dur geliyorum 5 dk da yuguruyum bii:52::52:

oy oy canim saklambac yaparmis annesine de insallah hamilesindir canim kan tahlili yaptir bakalim pazartesi gune kadar gelemzse , veya aldigin testler mi iyi degil ki? ben sana hemen bir test godneriyorum:10::10::10::10: insallah o adet agrilar sandigin bebek vardir.. bende ne olsun yeni kalktim hamur yuguracam canim benim . dur geliyorum 5 dk da yuguruyum bii:52::52:

bilmiyorum ki canım ovu testi almıştım onunla göndermişlerdi markası laboquick... ayy inş dediğin gibidir tatlımm :16:
kuzummmm ben de hamur yoğurucam gözleme yapayım kahvaltıya, bi taraftan da kurutmalıkları dolma için haşlıyorum.. eşim uyuyo hala o kalkmadan şu işlerim bitsin de kahvaltı yapalım sonra da birlikte temizlik yapcam kocişimleee :69:
sana da kolay gelsin hamarat balım benimmmmmmmmmmmmmmm :16: çook öpüyorum nolur duanda beni de eksik etme olur muu :69:
öpüyorum bebeğimmmmmmm :54:

bilmiyorum ki canım ovu testi almıştım onunla göndermişlerdi markası laboquick... ayy inş dediğin gibidir tatlımm :16:
kuzummmm ben de hamur yoğurucam gözleme yapayım kahvaltıya, bi taraftan da kurutmalıkları dolma için haşlıyorum.. eşim uyuyo hala o kalkmadan şu işlerim bitsin de kahvaltı yapalım sonra da birlikte temizlik yapcam kocişimleee :69:
sana da kolay gelsin hamarat balım benimmmmmmmmmmmmmmm :16: çook öpüyorum nolur duanda beni de eksik etme olur muu :69:
öpüyorum bebeğimmmmmmm :54:

oh ben yogurdum simdi dinlenmeye verdim yarim saat 45 dk bekliyecem mecburen bu hamuru :52::52::52::52: oh kurutmalar benimde var dolma icini pisiriyorum normalde sarmalarla dolmalar kaliyor sarma lop lop bitiyor.. oh kocisle temizlik bizde camasir haneye gidecez esimle bizim evde yok blokun altinda var orda yikariz 2 haftada bir - bak kendine kendin bende hamaratlisin .. bende optum seni canim . insallah canim dualarim seninle.. :34::34::54::54::16::16:

Canimmmmmm benim insallahhhhh melegin seninledirrrrrr dualarimiz seninleeeeee :16:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn :16:
nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... hemen eşime götürdüm o da gördüü... sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaa:53: bana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii :9:
sabah sabah böle oldum yine yaaa:37:
eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa:43:
nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. giderim diyorum:34:
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezsee :4: inş hakkımızda hayırlısı olsunn:16:

keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr :16:
stin
Şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm:1:
kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varr :53: üfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa :9: neysee hepimize Allah kılaylık versinn..
dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr:16:
SİZİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM :69:

medcezirim bu iste bi is var:46::46::46::46::46:bu zamana kadar silikte olsa iknci cizgiyi görmemistin:40::40::40::40::40:esin doru söylüyo pazartesiye gelmezse bi kan tesi yaptirman sart:52::52::52::52::52::52:hepimizin merakinin gitmesi iicn sart:16::16::16::16:yaw nasi nekliycem pazartesiyi:27::27::27:simdiden bak basladim :1::1::1::1::1::1:

gunaydin sekerler.dun yaptiigim test negatifti ya.sabah baktim silik 2. Cizgi cikmis kuruyuncaaa.:30::30:10dakkadan sonraki sonuclari dikkate almayin diyoo.bugun test te yapamam.evden ciktik yarin 12 de dönücezz.kafam karisti vallahi.bakalim bugun gelecekmi kirmizilarrr:ssz:

yaw su testleri niye hemen cöpe atiyosunuz:4::4::4::4::4::4::4::4::4:bütün testlerde tamam 10 dk sonrasini dikkate almayin diyo ama ben buna inanamiyorum..normalde bence 2 cizgi cikmasi imkansiz...bu kk da böyle olanlarin bi cogunun hamile oldugunu okudum:46::46::46::46::46::46::46::46:

bu ay inslalah 2 hamilelik cikacak topikte:52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
cnm , geçmiste bikaç sayfa okudum da, beni sormuşsun..
biraz biliyorsun, canım sıkkındı, ama dün aksam yerine geldi..
esim bi ilaç kullanmıs, ondan olmustur diye fikir yürüttük...o anda bikaç bisey bi araya geldiyse, ters etki yapmıstır dedik..
10 günüm kaldı, artık ne olursa olur..sanki kafam bombos, ne olucak bu halim diye beklemekten ..
var bi hayır da çözemiyoruz iste.. artık dua dua ..elimden birsey gelmiyorr...öpüyorum ..

doru sordum hocammmm:6::6::6::6::6:biliyorum ama yinede görmek istiyorum burda seni:17::17::17::17::17:agir bi ilacsa olabilir umudum böyle ilaclar sayi azligina ve hareketsizligede neden olabiliyo:26::26::26::26::26::26:

hayalotum yok halen:53::53::53::53::53::53:netine biseymi olduki:26::26::26::26:yoksa bi zamana kadar gelirdi :44::44::44::44::44::44:

en son eltisine gitmisti esas kizsa biseymi oldu yoksa:4::4::4::4::4:gitme suna demistim:4::4::4::4::4::4:

$kayip.webp

DİKKAT DİKKAT

24 yaslarinda :27:1,60 boylarinda:8:55 kiloda:27: HAYALOT isimli bi kiz araniyo:10::10::10::10:

2 Kilo verdigi zaman boyu 1,62 de olabiliyo bunuda dikkate almaniz önemle rica olunur:1:

en son esas kiz eltisi civarlarinda görülmüstür:4::4::4::4::4:tüm kk sakinlerine duyrulur:51::51::51::51:

görüldügü yerde lütfen BU AYDA OLMADI EKIM AYI TOPIGI SAHIBI OLAN MEDD _CEZIR adli patronumuza basvurmaniz önemle rica olunur:52::52::52:

İLAN SAHIBI:kacakhayal (yasakhayal):1::1::1::1::1:

NOT:bide cok tombis bi kedisi var...:9:üstüne yatip hayalotumuza bisey yapmis olmasin:4:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 602884

DİKKAT DİKKAT

24 yaslarinda :27:1,60 boylarinda:8:55 kiloda:27: HAYALOT isimli bi kiz araniyo:10::10::10::10:

2 Kilo verdigi zaman boyu 1,62 de olabiliyo bunuda dikkate almaniz önemle rica olunur:1:

en son esas kiz eltisi civarlarinda görülmüstür:4::4::4::4::4:tüm kk sakinlerine duyrulur:51::51::51::51:

görüldügü yerde lütfen BU AYDA OLMADI EKIM AYI TOPIGI SAHIBI OLAN MEDD _CEZIR adli patronumuza basvurmaniz önemle rica olunur:52::52::52:

İLAN SAHIBI:kacakhayal (yasakhayal):1::1::1::1::1:

NOT:bide cok tombis bi kedisi var...:9:üstüne yatip hayalotumuza bisey yapmis olmasin:4:

yaw tamda ilanın üztüne geldim:9::9::9::9:
keskem bıraz daha beklıyeymısım :52::52::52::52:

yaw gidimde:10::10::10: isimi bari yapim hayalotum beni görmeyecek:4::4::4::4: o simdi iki pencere acmistir toplu alinti yapip:9: tektrardan yapistirip tek tek gönderiyodur :1::1::1::1::1::1:o 1 saat sonra gecmisten gelecege döner:27::27::27::27::27::27::27:

Back
X