Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

YOK YAA NERDEE:)) malesef perşembe kırmızılar geldi.. diğer aya kaldı artık

selam canim benim napiyorsun ? Sogan suyunu denesene iltihap iyidir diyorlar

evet canım deniycem ablamda aynı şeyden muzdaripti sürekli doktora gidiyordu sonra soğan suyunu denedi doktor bile şaşırmış nasıl geçti akıntınız dye:)) bende adetim bitsin hemen deniycem..

yaw su testleri niye hemen cöpe atiyosunuz:4::4::4::4::4::4::4::4::4:bütün testlerde tamam 10 dk sonrasini dikkate almayin diyo ama ben buna inanamiyorum..normalde bence 2 cizgi cikmasi imkansiz...bu kk da böyle olanlarin bi cogunun hamile oldugunu okudum:46::46::46::46::46::46::46::46:

bu ay inslalah 2 hamilelik cikacak topikte:52::52::52::52::52::52:

Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm:(

evet canım deniycem ablamda aynı şeyden muzdaripti sürekli doktora gidiyordu sonra soğan suyunu denedi doktor bile şaşırmış nasıl geçti akıntınız dye:)) bende adetim bitsin hemen deniycem..

Insallah faydasini gorursun canim benin , bende basliyacam insallah yasak hayalim cuma gunu basla 15 gun dedi sabah aksam , insallah faydasini goruruz ve onumuzzdeki ay hamile kaliriz canim benim ..

Atarmiyim kuzumm.oyle koydum ovu testlarin yanina.sabah ta bi bakayim dedim.baktim cizgi var.cepten eklebilsem super olur ama bececremedimm:(

insallah hamilesindir canim benimmmmmmmmmm:16::16::16::16::54::54::54: nasilsin?

bilmiyorum ki canım ovu testi almıştım onunla göndermişlerdi markası laboquick... ayy inş dediğin gibidir tatlımm :16:
kuzummmm ben de hamur yoğurucam gözleme yapayım kahvaltıya, bi taraftan da kurutmalıkları dolma için haşlıyorum.. eşim uyuyo hala o kalkmadan şu işlerim bitsin de kahvaltı yapalım sonra da birlikte temizlik yapcam kocişimleee :69:
sana da kolay gelsin hamarat balım benimmmmmmmmmmmmmmm :16: çook öpüyorum nolur duanda beni de eksik etme olur muu :69:
öpüyorum bebeğimmmmmmm :54:

Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu :53:
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaa :9::9: ayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn:16:
adet öncesi ağrılarım da devam ediyooo hayırlısııı olsun inşş...
sen nasılsın bitanemmm :16:

Medd tatlim benimde laboq gebelik testi.benimki seninkinin tersine once tek cizgiydi sabah cikti ikinci cizgi.ama hala regl olucak gibiyim.bakalim kuzum bu ay ikimize de oyun oynuyo testler sanirimmm:(

öylemi:53::53::53::53::53:scorpionsum inslalah yarinda gelmezse pazartesi direk kan testi:46::46::46::46:meddcezirimde öyle yapsin sende:52::52::52::52::52:

yaw ikinizin yavrusu ayni gün dogacak herhalde :46::46::46::46::46::46:ikinci dünüründe meddcezirim olsun:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Medd tatlim benimde laboq gebelik testi.benimki seninkinin tersine once tek cizgiydi sabah cikti ikinci cizgi.ama hala regl olucak gibiyim.bakalim kuzum bu ay ikimize de oyun oynuyo testler sanirimmm:(

alla alla bu tr testleri anlayamiyorum :44::44::44::44::44:yaw ben hep idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim hepte doru verdi hic yaniltmadi:51::51::51::51::51:

kızçelerim dün sabah kavaltısında mısafırım vardı ogıttı baskası geldı oyuzden gunduz gıremedım.:31:daha sonra tam gırmısken eltım cagırdı ona ınmek zorunda kaldım.:31:
akşamda eşim eve erken geldı bıraz onunla konusmak ıstemedım.bu sıralar herseye patlıyorum galıba.hıc tadımız yok.nete oyuzden gıremedım.sızede haber veremedım kusura bakmayın.sınırden basım agrıyodu pcyı acıcak enerjım kalmamıstı:30::30:
sabahta esımın yengesıyle dıreksıyon sınavına gıttık tek gıtmıyım dedı gelırım dedım oyuzden gelemedım.evede daha yenı geldık.:32::32::32:
ama simdı konusamadan yıne cıkmak zorundayım esım geldı ve ben evın bu halınden ve aramızdakı dıyologlardan cok sıkılmaya basladım.bu ısı tatlıya baglamamız lazım.
aksam anca gelırım canbonlarım kaçakhayalım gurbetkızçem konusamadan cıkmak zorundayım:50::54::54::54:
sizi seviyorum :16::16:

neka cok durmadan gelenin var:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

temem hayalotum iyice bi konus:26::26::26::26::26::26:yeterki siz iyi olun seni az görmeye bile razi oluruz:14::14::14:yeterki evine erken gelsin kocan onunla ilgilen buraya aksamlari gelme ozaman:43::43::43::43:belki ilgi gösterirsen eve erken gelir..sorunlarda ortadan kalkar biz seni sabah yada öglen görürüz buda yeter bize:25::25::25::25:yerim seni :125::125::125::125::125::125::125:bunuda söylemek istedim birden:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Son düzenleme:
Hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim, bende panik atakvar evlendigimden beri hic olmamisti , bu sabah kalktikdan sonra oldum esim baya korktu, agladim sinirimden , esime resmen yalvardim temmeli turkiye donelim diye:43::43::43: dusun artik durumumu ..

rabbim sifani versin canim benim:6::6::6:hepimizin böyle dönemleri oluyo :26:agladigin iyi olmus rahatlarsin iyikide esin varmis yaninda:14:ne güzel okuyosun tr yede:31:esinde yaninda ailenede cok uzak degilsin bide yavrunuz olursa inslalah dahada iyi olursun....:16::16::16::16::16:

bende buzluktan eti çıkardım bişyler yapcam ama daha karar veremedim:)) eşimin iş yerinden arkadaşları gelcek misafirliğe. halen düşünmekteyim bir taraftanda öğrencilerin notlarını giriyorum:)

kuzum çok sevindim ya çok şükür:46::46::46::46::46::46:artık bi sorun yok sende biraz korun bıtanem uzucude olsa tedavını ıyıce ol ondan sonra allahın ıznıyle gelsın teyzoşlarım:16::16::16::16:

he temizlenmisim hayalotum saol canim benim:46::46::46::46::46::46::46:bide romatizmaya baktiralim bakalim :51::51: düsmeyeni bulana kadar deniyecegiz baska carem yok zzaten:14:rabbim hepimizin yardimcisi olsun:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X