- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.781
hoşbulduk cnm.yazdım ama görmedin galiba![]()
dorudur esilam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk cnm.yazdım ama görmedin galiba![]()
hemide sarma:26::26::26::26::26:ben bi haftadir yapacam diyorum halen yapamadimsize afiyet olsun
![]()
bende buzluktan eti çıkardım bişyler yapcam ama daha karar veremedim:)) eşimin iş yerinden arkadaşları gelcek misafirliğe. halen düşünmekteyim bir taraftanda öğrencilerin notlarını giriyorum:)
Sagol canim gel beraber lsun esinide al gel, canim annem sarmisti bir kac ay oncesi buzluktan cikarip yiyorum iste .
geldimmm hatunlarrrrrr habibtelerim sabahtan beri kotuyum giremeduim netee...nasilsinizz medcezirimmm 2.cizgiyi yine gormuss..hmn kan testii yaptirr catlarim pazaertesiye...habibtem yasagimmmmmmmmmmmm nasilsinn...benden hamaratlik faln kalmadi yemek yapmiyorum kokusundan duramiyorummm![]()
gurbetkiz tatlim harika olmusssssss cetvelin bende istiyoruimmmmmmm:84::84:
habibtem hosgeldinhalen kusman varmi ya:26::26::26::26::26:
dayan habibtem bebesin seninlekalbinide görürsün inslalah
![]()
habibtem bende gördümdoru neka güzel olmus
![]()
dayaniyorummm habibtemmm sali gunu doktora gidecemmmmm...seninde iyi olmana sevindim habibtemmm...bendede kucukken romatizma gecirdim etkisi varmiki gebeligee![]()
habbitem findigin 7 haftalik olmus masallah![]()
hahaahah yerim seni yasakhayalimmmm sen sohbete daldigin icin dikkkatini cekmemiss ama cok guzel olmusss...![]()
cetveli bbeegim nasil gelisiyor diyee ekledim...allahim sizlerede nasip etsin...ama doktorum baska sekilde hesapladi son adet tarihine degilde catlatma ignemin oldugu gune gore..hicbirsey anlamadim bende![]()
he iyi oldum habbitem
yaw bende romatizma varmi bilmiyorumda doktorum bide ona bakilsin diye düsüge o da neden oluyomusama ben sanmiyorum bende kan pihtilasmasindan oluyo düsük ona care bulamayinca romatizmayi sucluyolar bence
ama sen gecirmisin gitmis bide kronik olanlar varmis ..bilmiyorum bide ona baktiralim sonuc ne cikacak..alalallalala bi yerimde agrimaz ama cikarsa sasiririm...
![]()
kucukken gecirmistim kronik degil sanirim bendeki...bencde alakasi yok senin kan pihtilasmasindan kaynakli...insallah en kisa zamandaa caresini bulurlar ve bebegini kucagina alirsin...:26::26::26:baska doktora gitsen bu doktor bursey yapamadi habibtemmmm:26::26::26::26:
keserrrrrimm ve esilm nasilsinizzz habibtelerimmmm![]()