Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtem tam 3 kan doktoruna bunlarin 2 si docentti:4::4::4::4::4::4:bi kendi kadin dogumcum bide tüp bebek merkezinede gittim bisey bulamadilar kan pihtilasmasindan baska.....doktorum dün diyoki deneyeceksin baska caren yok diyo..:53::53::53:.bide iyte romatizmaya bakilacak...:4::4::4::4::4:

bence kan pihtilasmasindan oluyo bi caresini bulamadilar dene diyolar:27::27::27::27::27:yaw son 3 ünde igne kulandim yine olmadi..simdi hamile kalirsam yine igne degisecek bide öyle deneyecekler deneme tahtasi oldum iyice:6::6::6::6::6::6::6::6:rabbim kimseye dermansiz dert vermesin.:16::16::16:...bide doktorlarda benim gibi hastalardan korkuyo..care bulamadiklar icin ne yapacaklarini sasiriyolar:51::51::51::51::51::51::51:

allah sana saglik versinn...en kisa zamanda bu sorun cozulur...allah dermansiz dert vermesin...insallah bu sefer olacakk,...o doktorlarda dogru durust birsey yapsinlar bilmiyorlarsa bilmiyoruz desinler...hayrlisi olsun habubtemmm...:16::16::16::16::16:

allah sana saglik versinn...en kisa zamanda bu sorun cozulur...allah dermansiz dert vermesin...insallah bu sefer olacakk,...o doktorlarda dogru durust birsey yapsinlar bilmiyorlarsa bilmiyoruz desinler...hayrlisi olsun habubtemmm...:16::16::16::16::16:
amin habibtem amin:16::16::16::16:yaw koskocaman berlinde derdime care bulamadilar bide baskent olacak:4::4::4::4::4::4::4::4::4:dün kadin doktorumda kan doktorumda itiraf ettiler.....diyolarki sebebi bilinmeyen düsüklerde var tip caresiz diyolar:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4: isin icinden cikamadilar ya böyle diyolar artik:14:ben rabbime inaniyorum nasip edecekse o nasip edecek doktorlara nede tipa güvenmiyorum artik..biraz dinlenimde tekrar deniyecem yapacak biseyim kalmadi ..nasipse olur nasip degilse olmaz:6::6::6::6::6::6:

Son düzenleme:
iyiym canım yemek yapmaya hazırlanıyorum:))sen nasılsın bakalım bebişimize iyi bak yesin teyzesi onu:)

bulantilarim olmasa daha iyi olurum...halsizlikte var...aaa gelelimii yemege bizde zaten acikmisim ama canim birsey istemiyor...ye habibtemm..:52::52::52::52::52::52:

gurbetkiz tatlim harika olmusssssss cetvelin bende istiyoruimmmmmmm:84::84:

Hosgeldin canim benim , gecmis olsun aman dikkat et kendine .... :34::34::34::34: bende cetveli baskasidnan gordum girdim denedim oldu sende yap diyecem ama senin bebek takviminin var olur mu ki iktane birden... dene bii??

ne cetveli :53::53::53:ben niye dikkat etmedim yaw:4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Hehehe gordugune sevindim sonrada:52::52::52::52: yarin esimle bir bucuk yil olacak evli kalali 13 temmuz 2011 de evlendik yarinda 13 ocak 2013 tam bir bucuk yil olacak bir bucuk yil oncesi bugun bu siralarda kinam vardi:52::52::52::52::52::52::52: cok guzel bir duyguuu:16::16::16::16:

habbitem esas oglanda perisan olmustur cesit yemekleri nerden bulacak artik:9::9::9::9::9:

kendisi yapiyor artik...ben yapamiyorummm...kokudan duramiyorumm ...arada poaca pizza yapiyorumm....yarin babam geleck yanimaa trden neler neler getrimiss:46::46::46::46::46::46:ama geri gidecek isleri var cunku :14::14::14::14::14: senin pizza nasil oldu habibtemmmm:52::52::52::52::52:

kendisi yapiyor artik...ben yapamiyorummm...kokudan duramiyorumm ...arada poaca pizza yapiyorumm....yarin babam geleck yanimaa trden neler neler getrimiss:46::46::46::46::46::46:ama geri gidecek isleri var cunku :14::14::14::14::14: senin pizza nasil oldu habibtemmmm:52::52::52::52::52:

habibtem valla cok güzel olmustu:53::53::53::53:koca iki tepsiydi diet yapiyodum ne güzel hepsini geceye kadar yedik:4::4::4::4::4::4:..karnim cikti birden hamile gibi:4::4::4::4::4::4::4::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:gözünaydin babcigin geliyomus:16:ayy ne kadar seviniyodur dede olacam diye:13: geitrsin habbiteme nede olsa iki canli:8:

Son düzenleme:
Hosgeldin canim benim , gecmis olsun aman dikkat et kendine .... :34::34::34::34: bende cetveli baskasidnan gordum girdim denedim oldu sende yap diyecem ama senin bebek takviminin var olur mu ki iktane birden... dene bii??

Hehehe gordugune sevindim sonrada:52::52::52::52: yarin esimle bir bucuk yil olacak evli kalali 13 temmuz 2011 de evlendik yarinda 13 ocak 2013 tam bir bucuk yil olacak bir bucuk yil oncesi bugun bu siralarda kinam vardi:52::52::52::52::52::52::52: cok guzel bir duyguuu:16::16::16::16:

habbitemin sayesinde sonunda gördüm gurbetkizim:9::9::9:insallah nice yillar huzurlu mutlu cocuklu yasarsiniz:46::46::46::46::46::46::46:

bende cikim :10::10::10:kizlar artik saat 17.30 oldu yemek yapmam lazim..:4::4::4::4::4::4::4:hoscakalin:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
saol canım cok ıyı geldı konusmamaız tesekkur ederım benı dınledıgın ıcın ,sogan suyunu ıkı defa daha yapmıstım duzenlı kullanmaya dıkkat edıyorum cnm akıntı cok oluyo evet ıntıhap akıyo ama alıskınım zaten ben akıntıya:9:ıyı gelır sıfa olur ınsallh ,canım herkez yaptıgını cekecek otekı tarfta bu dunyada bır karsılık beklemıyorum dııllerınden cektımgım ıcın rabbım oteye bıraksın bu dunyanın hesabı kolay otesı zor yarın oburgun saglıgıyla gelınce evladım nıspette yapmm hesaabını sormam benım evladım susuluk esya degıl ınsanların gozunun ıcerısıne sokarcasına nıspet yapayım onlar gıbı olamam ıste onlarda bunu bılmıyorlar ya ,rabbım tez zamanda gonlundekı evladı versın sanada cumlemızede saglıgıyla getırsın yavrularımızı canım optum gorusmek uzre tekrardan tesekkurler cnm ıyı geldı grusmek uzre alllaha emanet:16:

bisey değil cnm.. her zaman gel sıkılınca, yine konusuruz böyle..
insan sadece, kendini anlayabilicek insanların içinde huzurlu oluyo, bunu iyi bilirimm..
ben de öyle herkesle konusamam, ama yazarak konusmanın faydası, karsındakine birseyler anlataraktan daha iyidir bana göre..
bazen birsey konusurken, karsında ki ya yarıda kesip sözünü birsey der, yada dinlemiyormus gibi yapar, çok sinir olurummm..sanki insanı kale almıyormus gibi..
nyse.. Rabbim hayırlısını versin cnm, insaAllah herseyin bi zamanı var da, iste biz kullar acele ediyoruz, sanki bebissiz dünyamızda birseyler eksik gibi hissederiz hep, tamam öyle oluyor ama, napalım olmayınca.. elimizden birsey gelmeyince, boyun büküyoruz ister istemez ..
grösürüz cnm, sned Allah'a emanet ol ..:nazar:

umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn :16:
nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... hemen eşime götürdüm o da gördüü... sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaa:53: bana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii :9:
sabah sabah böle oldum yine yaaa:37:
eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa:43:
nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. giderim diyorum:34:
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezsee :4: inş hakkımızda hayırlısı olsunn:16:
keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr :16:
Şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm:1:
kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varr :53: üfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa :9: neysee hepimize Allah kolaylık versinn..
dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr:16:
SİZİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM :69:

evt balım, karsılaşamıyoruz bu aralar.. napalım sağlık olsun ..
o ikinci çizgi geçen kinde benim de öyle oldu..
hayatımda ilk defa silikte olsa görmüstüm, ve Rainbow un topiğinde sorup druyorlardı, scorpim bilir o da oradaydı diye hatırlıyorum ve Alpınım fln..
nyse haber verdim 2. cizgi silik görünüyor diye....hadi resim çek dediler...geldim resim çekicem, silik çzigi kaybolmustuu,..ay nasıl canım sıkılıd anlatamam...
bir yandan üzüldüm, ben mi hayal gördüm ki diye.. bir yandan bakıyorum topikte beni bekliyor herkes umut nolud resim koy diye..
ne hale geldim o anda ben biliyorum..
kimisi yazıyor, umut bayıldı diye.. ama çok utandım birden, mahçup oldum onlara karsı..
neyse .. haftasonu bu geçsin cnm, pzartsi gidersiniz hayırlısınla insaAllah..
bnde de değisik birseyler oldu mu, benim esim de öyle dişyor, topikteki arkadaslarına sor diye, bizim adamlar alıstı sanırım artık kabullendiler burayı ondandır :)

cnm, keser kırmızıları görmüs maalesef.. bir sonraki maçlara bakıcaz diyordu :29:
öyle iş yapacam diye kendini de telef etme bak.. ani hareket de yapma..
bizleri haberdar etmeyi de unutma cnm, kolay gelsin sana..
dualarımız seninle kuzum, hadi insaAllahh , bizde seni çokk sevioruzz :54:

alla alla bu tr testleri anlayamiyorum :44::44::44::44::44:yaw ben hep idrar testiyle hamile oldugumu ögrendim hepte doru verdi hic yaniltmadi:51::51::51::51::51:
Valla bende anlamadim kuzum.bakayim yarin ev gidince yapicam tkrar.ptesi de ise giderken kan veririm:)tabii kirmizilar gelmezseeeee:1:
öylemi:53::53::53::53::53:scorpionsum inslalah yarinda gelmezse pazartesi direk kan testi:46::46::46::46:meddcezirimde öyle yapsin sende:52::52::52::52::52:

yaw ikinizin yavrusu ayni gün dogacak herhalde :46::46::46::46::46::46:ikinci dünüründe meddcezirim olsun:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Valla benimki bi de olduys temelleri 1ocakta atildii:52:
Ama meddim de benim gibi umutlanmak istemiyo teste guven yokk.
Hee ama sen daima 1 numarali dünürümsünn.bn ikiz yapcaam hem meddimle hem seninle dünür olucammm:52:

doru sordum hocammmm:6::6::6::6::6:biliyorum ama yinede görmek istiyorum burda seni:17::17::17::17::17:agir bi ilacsa olabilir umudum böyle ilaclar sayi azligina ve hareketsizligede neden olabiliyo:26::26::26::26::26::26:

sor tabi kusum.. zaten beni soranların sayısı az, geçmisten bakınca görüyor insan :31:
nyse... artık ilac ne yönü etkiledi bilmiyorum, aslında bu seyyler içindi ama, bska birseyle dokundu sanırım,,
fabrika ayarlarında bi sorun oldu galiba.. :37:
ama smdi düzeldi, dün aksamdan beri yani ..

yok canım henüz bişy denemedik ama bende iltihap çok akıntı ..

hmm.. peki soğan kürü yaptın mı ?
bu çok iiy gelir bak bi dene istersen eğer yapmadıysan ..
hem akıntılara iyi geldiğinden, hamile kalmayı da kolaylastırıyomus..

Back
X