Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım bişey sorcam ben size:6:
benim sol kolum ağrımaya başladı bugün akşama doğru:53:
parmaklarıma dogru uyuşuyodu hafıf hafıf :31:
son yarım saattır takıp edıyorum kasılıyo koltuk altından baslayıp gogus cevremde dolasıyo gıbı.
omuzumada vuruyo.
bugun hava yagmurlu olunca ona yorum bende romatızmal bı hastalık var onun belırtısıdır belkı dıye ama neye gırsem kalp belırtısı dıye cıkıyo ama kalbımde sıkısma yok sadece gogus cevremde agrı hıssedıyorum.sızce napım yarına kadar beklımmı doktoramı gıdıyım.kararsız kaldım.cok dayaılmaz bı agrı degıl suan ama sol kolumu kullanamıyorum gıbı uyusuk ve agrıyo suan:26::26:

son yarım saattır takıp edıyorum kasılıyo koltuk altından baslayıp gogus cevremde dolasıyo gıbı.
omuzumada vuruyo.
bugun hava yagmurlu olunca ona yorum bende romatızmal bı hastalık var onun belırtısıdır belkı dıye ama neye gırsem kalp belırtısı dıye cıkıyo ama kalbımde sıkısma yok sadece gogus cevremde agrı hıssedıyorum.sızce napım yarına kadar beklımmı doktoramı gıdıyım.kararsız kaldım.cok dayaılmaz bı agrı degıl suan ama sol kolumu kullanamıyorum gıbı uyusuk ve agrıyo suan:26::26:

nasi yani gögüs cevrendedemi agri var:26::26::26::26::26:sirtin agriyomu:6::6::6::6::6::6::6::6:

hayalim avatarını gorunce kucuklugum aklıma geldı.bı arkadasımda tup bebektı.bana soylemıstı annemler benı tup bebek yaptırmıs dıye.:9::9:
bende anneme aglayarak deıstım benı nıye tupten cıkarmadınız dıye .:9::9::9:gülermisin ağlarmısın benım bu aklıma ya:9::9::9::9:

hayalim ben aglamimda kim aglasin:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:o yüzden ben aglamim diye avataRIMI AGLATIYORUM:27::27::27::27::27::27:
avatarında sende ağlama:20::20:çatlak içi içine sığmayann deliii yasakhayalim gelsin oraya:34::34:
omuzumada vuruyo.

bitanem aklına kötü seyleri getirme hemen:26::26:bence göğüs kafesini üsütmüşsüdür:43::43:

Back
X