Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inş yasakhayalim yaa, az önce yine test yaptım yine aynı şey oldu:53: ama dün ve önceki günki kadar da belirgin değildi yok oluşu... negatif yani...
rüyamda gördüm çift çizgiyi, çook sevdiğim bi velim de bana dedi kii bak ben sana sabret göreceksin demiştim olduuuu :52: veli ne alaka anlamadım vallaaa:1:
hayırlısııııı... bugün de gelmezse kırmızılarrr, yarın belli olur artıııkk :34:

günaydın balımmmmm.... Çoook isterim o güzel haberi yazmayı ama henüz hala bişe yok, test yaptım negatif :50: ama kırmızılar da yok halaa, hayırlııııısıııı :16:
sen nasılsın bakalım bitanemm :16:

medd tatlımm.sen de benim gibi geç mi yumurtladıydınnn??acaba ondan mı reglimiz gecikiyooo..bebiş yok ta gecikme mi var sadeceee:ssz::ssz::ssz:

o testlere güvenme zaten balımm:19:bozuk olabiliyorlar :19::19:kan testinde yarın pozitifi göreceğiz inşşş:46::46::46:

inş kuzum yaaaaaaa :16:

Valla bugün iyiyim kendimi yeni haftaya hazırlıyorum çalışmalara:))

keserimmmmmmm günaydınnn hayırlısı ileee çook güzel haberler vercen inş bu ay :16:

:46::46::46::46:inşş bende ümitle bekliyorum güzel haberlerii bende inanıyorum pozitf çıkıcak:46::46::46:

bitanem günaydıınnnn çook sağol yaa, umarım dediğin gibi olurr :16:

Ah ah bende ev toparliyacam ama once kahvalti hazirlamam lazim :16::16::16::16:

Oh oh erkencisiniz canlarim nasilsiniz dunden bu yana..

günaydın gurbetkızııımmmm....erkenden uyandım rüyamın sayesinde, uyandım hemen test yaptıımm negatif çıktıı :53:
ben de daha kahvaltı hazırlıycam akşama misfirim var, tatlı yaptım çorba yaptım meze yaptımmm daha çook işim varrrr :52:

ŞİMDİLİK KAÇTIM BALLARIMM, KAHVALTI HAZIRLIYCAM.. SONRA VAKİT BULDUKÇA DAMLARIM :4:
ÖPTÜÜÜMMMM :54: :69:

kankalardan döndük..biraz yedi içti kaçtı olduk kahvaltı üzerine türk kahvesi..amaa misafirim gelicek 1 saate kadarrr...
hepiniz iyisiniz inşallahhhhh..dün ara ara takipettim siziii:9::9:
ben aynıyım kuzular hala kırmızıla5r yok..2. gün bugün..ama hamiş belirtisi de yok..o yüzden hala bekliyorummm:ssz:
bi daha test yapcam bugün..peki testin bi püf oktası varmııı..hani yumoş testındeki gibi yok su içme yok şukadar wcye gitmee?beni bilgilendirin anacımmm çok cahilim bu gebelik testinde bennnn:26::26:

keserimmmmmmm günaydınnn hayırlısı ileee çook güzel haberler vercen inş bu ay :16:

günaydın gurbetkızııımmmm....erkenden uyandım rüyamın sayesinde, uyandım hemen test yaptıımm negatif çıktıı :53:
ben de daha kahvaltı hazırlıycam akşama misfirim var, tatlı yaptım çorba yaptım meze yaptımmm daha çook işim varrrr :52:

ŞİMDİLİK KAÇTIM BALLARIMM, KAHVALTI HAZIRLIYCAM.. SONRA VAKİT BULDUKÇA DAMLARIM :4:

Oh isin cok senin o zaman , bakalim ayarla bilirsem bugun komsuyla beraber olacak felekten gun calacam bugun , insalalh canim yarin tahlili yaptirirsin da kocaman pozitif gorursun .. Insallah:16::16::16::16:

kolay gelsin cANIM benim benimde misafirim gelcek çokk işim var hala burdayım kopamıyorum:52:ohh sen negüzel yemeginin yarısını yapmışsın ben duruyorum hala:27:
akşamlarıda gelemiyorum benkimyle atıştık:31:

Son düzenleme:
Naber kizlar biz kahvaltiyi coktan yaptik kizi yikadim evi supurdum kitap okumaya calisiyorum
Esim 3ten sonra gelecek pazara cikariz herhalde
Ne var ne yok
Gurbetkiz adet olmus galiba
Scorpion noldu oldumu?
Medcezir goremedim nerde yazdigini ama sanirim silik bisiler cikmis ins hamilesindir canim
Herkesler iyidir insallah

kankalardan döndük..biraz yedi içti kaçtı olduk kahvaltı üzerine türk kahvesi..amaa misafirim gelicek 1 saate kadarrr...
hepiniz iyisiniz inşallahhhhh..dün ara ara takipettim siziii:9::9:
ben aynıyım kuzular hala kırmızıla5r yok..2. gün bugün..ama hamiş belirtisi de yok..o yüzden hala bekliyorummm:ssz:
bi daha test yapcam bugün..peki testin bi püf oktası varmııı..hani yumoş testındeki gibi yok su içme yok şukadar wcye gitmee?beni bilgilendirin anacımmm çok cahilim bu gebelik testinde bennnn:26::26:
:26::26:püf noktası ne bende bilmiyorum canım :44:bildigim kadarıyla öle su içme felan die bişi yok:52:en iyi sonuç seninde bildigin gibi sabah idrarı:6:

Naber kizlar biz kahvaltiyi coktan yaptik kizi yikadim evi supurdum kitap okumaya calisiyorum
Ne var ne yok
Scorpion noldu oldumu?
Medcezir goremedim nerde yazdigini ama sanirim silik bisiler cikmis ins hamilesindir canim

yok tatlım olmadım henüzzz..cuma yaptığım testte ctesi sabahı silik çizgi çıktı ama bi daha test yapmadımm..bugün yine yapıcammm:26::26::26:

medd tatlımm.sen de benim gibi geç mi yumurtladıydınnn??acaba ondan mı reglimiz gecikiyooo..bebiş yok ta gecikme mi var sadeceee:ssz::ssz::ssz:

Bu ay 15. gündü kuzumm.. Belki de dediğin gibi ondan kaynaklanıyordur :31: adet sancıların devam ediyo mu senin de... ben de ara ara da olsa devamm ediyo:50:

Ne var ne yok
Scorpion noldu oldumu?
:52::52::52:mşllh her işi bitirmişş:46::46::46:benden tembeli yokkk:9::9:kahvaltı yaptık ama ev süpürümem lazım akşama hazırlık yapmam lazımm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::37:

:26::26:püf noktası ne bende bilmiyorum canım :44:bildigim kadarıyla öle su içme felan die bişi yok:52:en iyi sonuç seninde bildigin gibi sabah idrarı:6:

sabah yapamadım arkadaşlardaydık gece çünküüü..valla dayanamazsam 1 saat sonra yapıcam artık ne bilim..barı tek çizgiyse bileyimm..ha geldi ha gelicek diye iki gündür pedle dolaşıyorummm:27::27::27:

Bu ay 15. gündü kuzumm.. Belki de dediğin gibi ondan kaynaklanıyordur :31: adet sancıların devam ediyo mu senin de... ben de ara ara da olsa devamm ediyo:50:

benim de 16. dı cnm..hani diyolar ya yumoştan 14 gün sonra adet olunur falan diye bende ona taklıdım..benim 3 gündür ara ara sancılarım devam ediyo..bugün azaldı ama bilmiyom yaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:

Back
X