- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.201
suedam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
burdaydım ya

scorpıon mu dıcektın yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suedam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
[sıze=3]kızlarrrrr beta hcg 20.58 h çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...[/sıze]
kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
burdaydım ya
scorpıon mu dıcektın yoksa
kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
canım 5 ten fazla olunca gebelık var denıyor
ama senın adetten sonra hangı gunde olduguna gore daha ıyı bılenler hesabını bılır
normalde benım arkadaslarım hamılelıklerınde adet tarıhlerınde test yaptırıp 400 lu bı rakalmla ogrenmıslerdı
yumoştan sonra 14. günüm cnm..reglim geçeli 2 gün oluyoo
hayalot kullanıcısından alıntı
canım sırt agrım benım hergun var rahatsızlıgımdan kaynaklı ona bakarak anlamam ımkansız gıbı bısey.
ama mesela suan sol elımle yazamıyorum kasılıyo gıbı sonrada gogsumun cevresınden bı agrı dolasıyo sankı
sol omuzumdan boynuma dogru cıkıyo :26:ama kalbım saglam suanda
yasakhayal...
yerim seni su genc yaslarda her hastalikla ugrasiyoruzilerde nolacak bizim halimiz
- hayalotum..
geçmis olsun kuzum ..Rabbim sifa versin insaAllah..
sol kol ve göğüs ağırısı bazen bende de olur.. tabi birseye çookkk aşırı derecede üzülürsem..
ve benim annem de kalp hastalığı da vardı.. yani ben dokduktan sonra, annemin kalp kapakcığı değismis..
bazen diyorum ki, hem böyle üzüle üzüle bebis olmuyor diye.. hem de arada sırada canım ailevi seyler oluyo, onlara sıkıldığımda oluyorum böyle..
birde ırsi ise, bu tür seylerde zamanla ben de de cıkar mı ki diyorum ...
senin demen gibi hemen netten bakıyorum, her neye baktıysam bu konuyla ilgili, hep kalbe çıkıyor sonucu..
Rabbim yinede hayırlısını versin bizlere ..dua etmekten baska birseyimiz yok..
ama üşütmekten de oluyor bu tür sıkıntılar..
yasağım doğru diyosun... nolcak bizim halimizz :85:
Selam kizlarrr.... kimseler yok mu yaa![]()