Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

artık böylee :14::14::14::14::14::14::14::14:

gözümün yaşını esim görmeden bi sileyim :14:

benim çıkmam lazım kuzularım, hayırlı geceler sizlere..

Umudummm canim hocamm ne olduu ya inan icime isledii ne olur uzulmeee ... herseyin en iyisini hakediyorsun ve Rabbimde sana birgun herseyin mukafatini verecekkkkk ne olur aglamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Dogrusun canim bakalim yaa hakkimizda hayirlisi olsun artik bu seferlik böyle olsun diger ayada 24 satten sonrasini deneriz tabiiiii hamis olmazsammm :34:
:34::34:

İnsallah Hamış kalırsın canım benim :34:

Dediğin gibi kimseler yok bende yatakdayim yatacakm bi bakiyim dedim seni gördüm selam vermeden çıkamadım :)

İnsallah Hamış kalırsın canım benim :34:

Dediğin gibi kimseler yok bende yatakdayim yatacakm bi bakiyim dedim seni gördüm selam vermeden çıkamadım :)

Allahim razi olsun canim benimmmmm insallah hepimizzz hamis kalirizzzz hepimizzzz ... Gurbetim ya ben tam okuyamadimda Umuduma ne olmuss haberin varmi cok uzuldum ya okuyuncaa:14:
:14::14::14:

uykusuuz bi gece gecirdim.simdi de acaba gerckten hamismiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum:-(
En iyisi ben yarin yin medicalde tahlil yaptirayim d kesin sonuc ciksin.bid e doktorumu arayayim.benim icin yapilan kutl.amalara cook tesekkurederimm hepinizi ayri ayri cook seviyorum.insallah kutlamalarinizi bosa cikartmam..bebisim benimledir insallah.simdi sirayla once medcezirimin sonra sirasiyla bati gelen tum kizcelerim hamis haberleriyle şenlenelim insallahhh..opuyorum sizii:16:

merhaba kızlar nasılsınız....

coook uzun zaman oldu girmeyeli daha dogrusu
giremedim. bir sürü sey oldu say say bitmez ama şimdi sükür oglumda bende hepimiz iyiyiz:))) gecmişi tabiiki maalesef okuyamıorum 1000 sayfalardan bahsediyor4 roman eder:) sizde ne var ne yok var mı yeni haberler.. biriniz özet gecin bana nolur:))

giremedim. bir sürü sey oldu say say bitmez ama şimdi sükür oglumda bende hepimiz iyiyiz:))) gecmişi tabiiki maalesef okuyamıorum 1000 sayfalardan bahsediyor4 roman eder:) sizde ne var ne yok var mı yeni haberler.. biriniz özet gecin bana nolur:))
günaydın hg canım geçmişi okumaya kalkarsan çıkmazsın canım içinden:1::1:
valla şimdilik med_zecirim ve 8scorpnmden güzel haberler bekliyoruz:16:kan testi yaptıracaklardı benim bildigim bu kadar:6:

uykusuuz bi gece gecirdim.simdi de acaba gerckten hamismiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum:-(
En iyisi ben yarin yin medicalde tahlil yaptirayim d kesin sonuc ciksin.bid e doktorumu arayayim.benim icin yapilan kutl.amalara cook tesekkurederimm hepinizi ayri ayri cook seviyorum.insallah kutlamalarinizi bosa cikartmam..bebisim benimledir insallah.simdi sirayla once medcezirimin sonra sirasiyla bati gelen tum kizcelerim hamis haberleriyle şenlenelim insallahhh..opuyorum sizii:16:
:46::46::46::46:canım süprizine bayıldım çok güzel olmuş inş degerlerin yükselir :16:,
bebişin seninledir kuzum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de çıkıyorum canlarıııımmm:10:
herkeseee iyi geceler Tatlıııı rüyallaaarrr... kırmızılar gelirsee sabah haber veririm, gelmezse zaten uyandıktan sonra dışarı çıkarız kan veririz sonra okulaaaaa...
Ancak akşam dönünce haber verebilirim canlarımmm... ama adet öncesi ağrım ara ara artıyo yaaa, her an gelebilir kırmızılarrr :47:
inşşşşşşşşşşşşşşş scorpionsumun ardından ben deee yarın güzel haberlerle dönerimmm:21:
sizi çook seviyorummmm:54::54::54::54::54:
CANIM GÜZEL HABERLErini sabırsızlıkla bekliyorumm gelmedigine göre kırmızlar gelmemiş:46::46::46::46:
akşam verirsin müjdeli haberini:16::16:

kızlarrrrr Beta Hcg 20.58 H çıktııı.ne demek buuu?var mı bebişşşşş..misafirim var arada bakmaya çalışıcam siz yorumlayın...
:46::46::46::46:canım benimm degrin çok güzel ben başka topikte birinin hcg sini gördümm 18.64 çıkmışş şimdi hamilee:9:bugün gene baktımm 3 kat yükselmişş o kişininki :6: hadi kuzm inşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bebişin seninleee:46::46::46::46:yupppiiiii:124::124::124::124::118::118::118::119::119::119:darısııı tümmm bekleyenlerrrreeeeeeee:52::52::52::52:

Eki Görüntüle 603696

yaziyi büyütemdim ama 14.günde en düsük 33 yaziyo...sen yarin bi daha yaptir hizla yülselmesi lazim.....:8:
scorpionsum seninki bence gec döllenme zaten gec yumurtladim diyodun.....:46::46::46::46:üstüne basinca büyüyomus simdi farkettim......bi kiz doktor sitesinden almis tabi benden ondan aldim....:9:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

gecmis olsun sanada umudum hocam:6::6::6::6::6:bende bilmiyorum:25: simdiden bicok hastaligimiz var..benim kahrolasica kan hastaligim gizli varisim., sinüzitim varda var ileriki yasimi düsünemiyorum..esimede diyorum ben bu kanla uzun yasamam diye:30::30::30::30::30:
töbe yarabbim ya nerden açılmış bu konular yine:20:allah korusun:29:

hocanın kendine hayrı yok, sizlere nasıl olsun :85:
nebilim canım sıkkın diye eskisi gibi de gelesim yok..bu canımın sıkkınlığından içim sıkışıyo smdi :85:
doğru diyosun birbirimiz görerek moral buluyoruz da..bazen de birseylere kafayı takıyorum buradaki, girmesem daha iyi diyorum..
smdi bide keyfim yokken, küçücük birseyden dolayı, hiç olmadık birinin de canını sıkarım..o yüzden gelemiyorum ..
hani en son bi günü burada çok konusup gülmüstük ya herseye, o günümüzü hatırlıyorum da.. ne kadar mutlu olabiliyomus insan..:nazar::nazar:
ama simdi şu halimi düsününce, hersey o kadar karısık geliyor ki bana..sanki hersey tersine gidiyor ..
hani gözünün içine baktıkça geri gider ya birsey.. aynı o hesap...
nolcak bu halim... ya birseylere umut bağlıyarak yapmaya çalısıyoruz... onda da daha geriye gidiyor birseyyler yaaa Allahımm yarabbimm....
sanki giderek durum kötüye gidiyo gibi , sanki bi çıkmazdayım, ne yapsam olmuyor :85::85::85:

gaymaklı gonzalezim bizim ailede kalp sıkıntısı yaşayan yok henüz:26:sanırım stresten oldu öyle.ama uyuyunca geçti farkettım dun gecede sinirlendim ağladım yıne başladı anırım dedıgın gıbı stres ten kaynaklandı benımkı:26:rabbım kımseye cozumu bulunmayacak hastalıklar vermesın.:16:
bitanem benim çok özlyorum ben seni kızçelerde :29:üzülme nolur sene benim gibi bişeye takıldınmı süreklınıverıyosun:26:hayat işte umudum evde tek başına oturarara geçermi sıkıntı:31:bizlerle geçer ne güzel gülüyoduk sende varken sende gülüyosun hem bizlerle olunca:46::46::46:herşey rabbimden umudum ben biliyorum rabbim gönlümüzden geçenleri zamanları geldiğinde nasip etcek inşallah :16:

canımmm yumoş günü saymazsam bugün 13. günümmüşşş parmaklarımlan saydımmm..:27::27::27::27:31 aralık akşamı yumoştum kesin..1 ocaktan saydım şimdi...yumoştan sonra geçen gün diyo çünküüü..ama yine de bi bekliycem bennnnnn tedirgin oldummm...

.testi arlkası dönük ve üzerinde bugünün tarihi yazılı şekilde kol düğmelerinin kutusuna koydum..güzelce paketledimm.önce ne olduğunu anlamadı.:26::26::26::26::26::26:.içine de bir nor yazdım:
Babacığım;
eğer eline aldığın bu test doğru sonuç verdiyse Allahın izniyle 9 ay 10 gün sonra kollarında olacağım..
Annecik şu an çok heyecanlı..kalbi gümgüm..umarım herşey yolunda gider ve kucağınızda olurum..annesinin karnındaki küçük melek....

notu okuyunca ALLAAAAHHHHHHHHH diye bir bağırdı ki arka mahalle duydu sanırım..sonra sarıldık falan..ve hiç oturmadan hemenn hastaneye koşturdu beniii..öyle telaşlı araba kullandı kiii Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhh
:46::46::46::46::46::46::46::46:allahım yarabbım rabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpıonsum:nazar::emir_bebek::49::52::52::52::52::52::52::52::52:

bıtanem goremedım ben senı ya :50:nasılda özlemişim bende iş yoğunluğundan gelemıyosun sanmıştım .inşallah kotu bişey yoktur:16:

Ben geldim ama ne yazı ki iyi haberlerim yok, BU AY DA OLMADI!!!
Kırmızılar gelmediği için gidip kan testi verdim ama NEGATİF!!!
Gözyaşlarımı tutamıyorum, boğazım düğüm düğüm:14: :14::14: :14::14: :14:
Okula gitmek zorundayım. Bu moralle nasıl geçecek günüm bilmiyorum...
Kendinize iyi bakın :54:

Back
X