- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim ama ne yazı ki iyi haberlerim yok, BU AY DA OLMADI!!!
Kırmızılar gelmediği için gidip kan testi verdim ama NEGATİF!!!
Gözyaşlarımı tutamıyorum, boğazım düğüm düğüm![]()
![]()
![]()
Okula gitmek zorundayım. Bu moralle nasıl geçecek günüm bilmiyorum...
Kendinize iyi bakın![]()
hayırlısı olsun gülümm canını sıkma bitanem demkki hayırlı deilmiş :26:inşş diger aya olur canımBen geldim ama ne yazı ki iyi haberlerim yok, BU AY DA OLMADI!!!
Kırmızılar gelmediği için gidip kan testi verdim ama NEGATİF!!!
Gözyaşlarımı tutamıyorum, boğazım düğüm düğüm![]()
![]()
![]()
Okula gitmek zorundayım. Bu moralle nasıl geçecek günüm bilmiyorum...
Kendinize iyi bakın![]()
bende yoktum tatlım benide çagırmadılardün ben yokken herkes halay çekmiş ınsan bu hayalotuda bı arıyalım der gelsın halaya der![]()
alın meleğim tabikideheme üstüme alınıyorum
düzeldim canbonumsen nassın
![]()
gurbetim nasılsın gülüm
medd_zecirim gelmiş inşş iyi baherler getirmişsindir
![]()
hayırlısı olsun gülümm canını sıkma bitanem demkki hayırlı deilmiş :26:inşş diger aya olur canım
bende yoktum tatlım benide çagırmadılar
alın meleğim tabikideiyim canım ne olsun bende akşamları giremiyorum eşim evde oludugu zaman
kızıyo yeter artık dio o yüzden aklım burda kalıyo ama
bu akşam mesaiye kalıyoo burda olucam akşam![]()
Gunaydinnnn canim Sukur iyiyim , Yeni kalktim kahvalti hazirliyacam , ama bugn niyeyse yatakdan kalkasim yokSen nasilsin? calismalarin devam ediyor mi?
Gunaydin canim ..Medd_zecirim, uzulme canim insallah bir daki aya bebegin seninle beraber olacak gor bak ,,aglama ,
Hayalotum gunaydin Nasilsin gizzz![]()
bu nası hızlı bi giriştir yahu
iidir gıı sen nassınkine![]()
Hehehe Bende iyiyim ki ..oh esinle keyif yapmisin , bugun benle esim okula gidecez esimin ilk gunu, seviniyor oyle adam kac senedir okula gitmez dil kursuna basliyacak
morel veriyom hahaha
afiyet olsun balımmGunaydinnnn canim Sukur iyiyim , Yeni kalktim kahvalti hazirliyacam , ama bugn niyeyse yatakdan kalkasim yokSen nasilsin? calismalarin devam ediyor mi?
Gunaydin canim ..Medd_zecirim, uzulme canim insallah bir daki aya bebegin seninle beraber olacak gor bak ,,aglama ,
Hayalotum gunaydin Nasilsin gizzz![]()
ohh canım benim çok sevindimm eşinle aranın düzelmesinebizde dün gece dışarı çıktık sonundayarı kırgın yarı gülüşmelerle gece bıttı.evede erken donduk ama pcde marıo oynadık bıraz
oyuzden gelemedım sonrasındada calısma vardı
oyle ıste canbonum.akşam uzun uzun konusuruz ozaman
meddcezırım cıktınmı?
yaw okunmuş prinç falan yedir adama.başarılı olsun derslerinde
heyecanladır sımdı destek ol kocanahayırlısı olsun bakalım
![]()
Ayyy kiz guldurme beniii ,, Okunmus princ olsa bile esim oyle seylere kisi verir ayni anneme dondun der cikar hahahahahe heycanli ama belli etmemeye calisiyor yatakda hadi kalk kalk dedi durdu kahvalti hazirliyacakmisim bende takildim diyom ki onaa sen kalk ben gitmiyecem okula sen gidecen diyee ...
vay vayyyy oyle olsun diyor arkasindna , bak yauvv lavboyaa girmis sakal tirasi filan oluyor gelde kiskanma simdi demi hayalotummmm
![]()
tamam canım kolay gelsin meleğimcanbonlarım bende cıkıyorum bıraz evı toparlıyayım
ara ara gelırım yıne yanınıza
selencelkım gurbetkızçem sizlerle akşam gorusuruk artık
baş baş![]()
afiyet olsun balımmbende öle oluyorum bazen
bende iyiyim canım
çalışmamıı:26
lmuyoo
kırgındım kaç gündür çalışma felan yokk
ohh canım benim çok sevindimm eşinle aranın düzelmesine
çalışmaa hıııne güzel
iyi yapmışsın canımm sen iyi olda
akşam bol boll konuşuruz![]()
canbonlarım bende cıkıyorum bıraz evı toparlıyayım
ara ara gelırım yıne yanınıza
selencelkım gurbetkızçem sizlerle akşam gorusuruk artık
baş baş![]()
Ayyy kiz guldurme beniii ,, Okunmus princ olsa bile esim oyle seylere kisi verir ayni anneme dondun der cikar hahahahahe heycanli ama belli etmemeye calisiyor yatakda hadi kalk kalk dedi durdu kahvalti hazirliyacakmisim bende takildim diyom ki onaa sen kalk ben gitmiyecem okula sen gidecen diyee ...
vay vayyyy oyle olsun diyor arkasindna , bak yauvv lavboyaa girmis sakal tirasi filan oluyor gelde kiskanma simdi demi hayalotummmm
![]()
Sagol canim benim , Kiz kirgin olsan bile devam et ..durmak yokkkk
![]()
Gorusruuz canim kendine iyi bakk , bende kahvaltiyi hazirliyim aksam gorusuruz hayalotum senin batin ne zamandi canim yaa?:44::44::44:
kız anam sahip çık kocana kaptırma elinn kızlarına sende git yanından ayrılmaaa
![]()
ben napimm gurbetimmm şimdi aradıı yola gidicem yarın dedii hafta sonuna kadar yokmuşş
benim bu ayda ümidim yoklazım oldugu zamanlar adam yola gidiyoo
![]()
Sahip cikiyorum elinden tutara goturecem kendimde suslencem gorsunler karisi oldugunugitmez olurmuyum
okulu aksam anlatirim size sonra
Canim sende iki surat as esine o zaman bak nasil gelir... ben oyle yapiyoom kiyamiyor , hiihih ben yataga dogru gittim mi arkamdan geliro 5 dk sonra....yolla gidiyor derken , ne is yapiyor canim
hıh işte benim gurbetimm
ozaman yaklaşamazlar
canım kitap evinde çalışıyo fuarlar felan işte şehir dışı yapıyo her ayy belli olmuyosorumlusu oranın
şans iştee tamda çalışma günlerine denk geliyo![]()
saol canım afiyet olsun kuzum bende çıkıyorumNe guzel isi var ,, hayirlisi canim insallah ,, en kactim canim kahvati yapiyoruz suanopuldun
![]()