- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.361
tokat lıyım ben ama ankarada oturuyorum scorpıye sevindim allah bizlerede nasip eder inşallah arkadaşlar
hb canımm bende ankaradayım neresi die sorsam adres belli olcakksende hoşgeldin selencelk arkadaşımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tokat lıyım ben ama ankarada oturuyorum scorpıye sevindim allah bizlerede nasip eder inşallah arkadaşlar
hb canımm bende ankaradayım neresi die sorsam adres belli olcakksende hoşgeldin selencelk arkadaşımm
hb tatlımm
![]()
çok şekerler ama kız nasıl bakıyo meraktan
![]()
ben aglamayımda kimler aglasın
kociş çalışma zamaNI KACIYO GENE
hafta sonuna kadar yok![]()
yaw simdiden böyle meraklilarsa ilerde nolur düsünemiyorum![]()
hb canımm bende ankaradayım neresi die sorsam adres belli olcakk![]()
evet canım bende mamaktayımhımmm sendemi ankaradasın selencelk ben balgatta oturuyorum canım
yaw ben sana ne dedimhepsinden yapacan felegini sasiracak
![]()
bende düşünemiyorum
:125::125::125::125::125::125::125::125:kız ben seni özlemişim azcık yiyim bariii
ohh yarasınnn![]()
yaw belli olsun kim bulacak koca ankarda sizi alla alla![]()
yaw belli olsun kim bulacak koca ankarda sizi alla alla![]()
evet canım bende mamaktayım
böle yapcam akşam gitmeden bii
çünki demiştim çalışmassan sonun böle olacak die![]()
selencelkim benden sikayetci degilsin demihizli degilim cünkü kk zaten yavas hizlanamiyom.....
![]()
yasak hayal sen nerden aramıza katılıyosunn![]()
hih simdi olduacimak yok
![]()
sesss ses bir iki üccccgercek ankaraliyim ama yarismaya gevur elleri olan alamanyadan katiliyom yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ama yinede ben kazanmak istiyommmmmmmmmmmmm
![]()
sesss ses bir iki üccccgercek ankaraliyim ama yarismaya gevur elleri olan alamanyadan katiliyom yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ama yinede ben kazanmak istiyommmmmmmmmmmmm
![]()
acımAK YOKKKK
KIZ SENİ GENE YİYCEM:125::125::125::125::125::118::118: