Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aglama kiz:4:yaw sen benimsin alalal sana ne dedim atla süpürgeme benim yazim senin sayilir dedim:29::29::29::29::29::29::29:
atladım balımmm:46::46::46::46::46::54::54::54:bi koşu okula gittimde geldimm oglumu aldım geldim:10::10:
bide garının biriyle tartıştımm :52::52::52::52::52::9::9::9:
yaw iyikide önceden iki cocugun olmus:46::46::46::46:bu adami bulamazdin yumos günlerinde:4:
heya valla zati onlarda aklım ermiyodu:9::9::9::9:
kızım 18 oğlumda 20 yaşında oldu:27::27::27:bundada çok istiyorumyaa olmuyoo:52::52::52::52:

bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(

Son düzenleme:
bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(

basiniz sagolsun canimm allah rahmet eylesin...evet insanlarin sevdigi insani kaynbbetmesi cok aci birsey...allah yakinlarina ve ailesine bassagligi diliyorumm...benimde acim var annemi kaybettimmm icim ilk gunku gibi yaniyor..suan anneme co ohtiyacim var:14::14::14::14::14::14::14::14:

basiniz sagolsun canimm allah rahmet eylesin...evet insanlarin sevdigi insani kaynbbetmesi cok aci birsey...allah yakinlarina ve ailesine bassagligi diliyorumm...benimde acim var annemi kaybettimmm icim ilk gunku gibi yaniyor..suan anneme co ohtiyacim var:14::14::14::14::14::14::14::14:

senide üzdüm kusura bakma ama gerçekten kötü ve zor bi durum allah sabır versin sevdiklerini kaybedenlere:(

başın saolsun canım mekanı cennet olsunn:5:
geride kalanlarahayırlı uzun ömürler versin RABBİM

kuzumm annecin herzaman senin yanında bitanem:14:
üzülme balımm RABBİM BABANA sizlere uzun ömürler versin.
bebişin hissediyo balım :5:üzülme
biliyorum acını dindiremeyiz ama sonuçta hepimizn gidecegi yer orasıı:14:

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah:29:

habıbtem üzülme nolur canbonum benim :29::29:

kuzumm annecin herzaman senin yanında bitanem:14:
üzülme balımm RABBİM BABANA sizlere uzun ömürler versin.
bebişin hissediyo balım :5:üzülme
biliyorum acını dindiremeyiz ama sonuçta hepimizn gidecegi yer orasıı:14:

tsk ederim habibtemmmm allah aileni sana bagislasinn canim benimm...babam dun yanimdaydi cok mutlu oldumm..evet dogdugu andan itibaren annemden bahsedecemm...annem yanimda olmasada torunu annemi bilecek insallah:14::14:

tsk ederim habibtemmmm allah aileni sana bagislasinn canim benimm...babam dun yanimdaydi cok mutlu oldumm..evet dogdugu andan itibaren annemden bahsedecemm...annem yanimda olmasada torunu annemi bilecek insallah:14::14:
saol bitanemm amin canım cümlemizi inşş:16::16::16:bilsin tabiki güzeller güzeli anneannesinii:16::16::16::16::16:

habıbtem uzulme.annede gorucek torunu :16:o sızı hep ızlıyor kuzum benım:29:
torunuda anneannesını bılecek cıcekler verıcek ona:16::16:
yapma canım benım uzulme demek kolay elbet ama napalım hayat işte.rabbım mekanını cennet etsın allah gani gani rahmet eylesın:16:

Son düzenleme:
hosgeldinnn haya;otummmmmmm nasilsin habibtemmmm...bizde salgam suyu iciyoruzzz bebisimlee..ama yine aciktimmm birini yemem lazimm :125::125::125:

Back
X