Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkese merhabaa... scorpionsumu merak ettim ama gelmemiş, daha sonra yine gelirim....
şimdilik kaçtımmmmm iyi akşamlaaarrr :54:

masaj yaparsan sorun yok ozaman:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:yeterki sen yetis:10::10::10::10::10::10::10:

aksam bi ara ugrar scorpionsum inslalh baktirdiysa güzel haberle gelir:46::46::46::46::46:
yaparım tabi kuşummm:16::16::16::54::54:
selencelkim yemek zamani geldi:27::27::27::27::27:dopingimi almda öyle gelim:52::52::52::52:

korkma hizli olmam senin iicin:27::27::27:ama kk düzelirse olada bilirim atlarsin sende artik süpürgeme:46::46::46::1::1::1::1:
afiyet olsun canım ben yemegimi yedim:16::16::18::18::18:anam hızlı olacakmışşş:4::4:düzelmese bari kk:9::9::9::9:
herkese merhab:16:aa... scorpionsumu merak ettim ama gelmemiş, daha sonra yine gelirim....
hg canımm nasılsın gülümm :16: çıkıyomusun:26:

yaparım tabi kuşummm:16::16::16::54::54:

afiyet olsun canım ben yemegimi yedim:16::16::18::18::18:anam hızlı olacakmışşş:4::4:düzelmese bari kk:9::9::9::9:

hg canımm nasılsın gülümm :16: çıkıyomusun:26:

valla iyi olmaya çalışıyorum kuzum yaa, bugün negatif haberini alınca yıkıldım resmen.... hala gelmedi kırmızılar, şimdi de neden gelmedi diye korkuyorum:26: gelecekse bi an evvel gelse bariii:47:
sen nasılsın canımın içi scorpionsumdan hala haber yok muuuu :44:

valla iyi olmaya çalışıyorum kuzum yaa, bugün negatif haberini alınca yıkıldım resmen.... hala gelmedi kırmızılar, şimdi de neden gelmedi diye korkuyorum:26: gelecekse bi an evvel gelse bariii:47:

kuzum nasılsın bıraz daha ıyı oldunmu canbonum:29::29:

herkese merhabaa... scorpionsumu merak ettim ama gelmemiş, daha sonra yine gelirim....

Medd kuzummm senin negatifi ben hala anlayamadım tatlım yaa.kaç gündür gecikti reglin.bak gelmezse yakın zamanda doktora git sen.şimdi de kendini üzme elbet var bir zamanı.hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahh
Ben iyiyim tatlım valla hala muallaktayım.bugün sağlıkocağındaki hemşiremle konuştum.sabah gidip kan vericem.devlet en güvenilir yer yine.sanırım sonuçta çarşamba gelecek.sonra doktorumla görüşücem.umarımkan değerim yükselmiştir.hiç belirtim yok sadece karnıma arada garip bi sancı giriyo.birde çok susuyorum ki su içmeyi de hiç sevmem yanii:ssz:sizi habersiz bırakmam tatlım meraketmeyinnn:16::16:

Medd kuzummm senin negatifi ben hala anlayamadım tatlım yaa.kaç gündür gecikti reglin.bak gelmezse yakın zamanda doktora git sen.şimdi de kendini üzme elbet var bir zamanı.hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahh
Ben iyiyim tatlım valla hala muallaktayım.bugün sağlıkocağındaki hemşiremle konuştum.sabah gidip kan vericem.devlet en güvenilir yer yine.sanırım sonuçta çarşamba gelecek.sonra doktorumla görüşücem.umarımkan değerim yükselmiştir.hiç belirtim yok sadece karnıma arada garip bi sancı giriyo.birde çok susuyorum ki su içmeyi de hiç sevmem yanii:ssz:sizi habersiz bırakmam tatlım meraketmeyinnn:16::16:

bitanem benim inşallah degerlerın de yukselır kkuzum benım dualarımız senınle:46::46::46::46::nazar::16::16::16:

:44::44::44:alala olmadınmı daha :44:her şeyde var bi hayırr :26::26:üzülme kuzum çalışmaya devamm:17::17:pes etmek yok gülüm:46::46::46:bende iyiyim canım hala burdayım hiç çıkmadım:52::52:
ben geldimmm :46::46::46::46::46:kendi kendimi alkışlıyorum artık:9::9::9::9::9::9:
:16::16::16:hg gülümmmm:54::54::1::1::1::1::1::1:du bende alkışlayım:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hg canımmm hadi inş yükselirdee bebişin seninledir canımm:16::16::16::16::16::16:

geldim hatunlar yemegimi de yaptimmmm...medcezirimm habibtem uzulme neolur..en kisa zamanda bebeisin seninle olacakkk...allahim en hayirlisini versin...adetin neden gelmiyor onu ogrenn..insallah olacak habibtemmm..scoprii insallah degerin yukselir bebisin seninledir..hayalotummm bende geldim kendimi alkisliyimmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

valla ben de anlayamadım ki kuzumm, naapalım hayırlısı yaa.... önümüzdeki ayda da memelekette olcaz, yumuş günleri kaçaarr... dr.a falan da gitcem memlekette zaten hayırlısı artık :31:
demek gitmedin sen daha dr.. İnş yarın güzel haberler verirsin bize kuzuuuummmmmmmmm :16:

:44::44::44:alala olmadınmı daha :44:her şeyde var bi hayırr :26::26:üzülme kuzum çalışmaya devamm:17::17:pes etmek yok gülüm:46::46::46:bende iyiyim canım hala burdayım hiç çıkmadım:52::52:

canım adetim 2 gündür gecikti, olsaydı çıkmaz mıydı zaten:44:
kasıklarımda batmalar olunca çalışmayı da bıraktık biz hani olur da bebiş varsa zarar vermesin diye... umutlar başka baharlara, hayırlısıı....

:16::16::16:hg gülümmmm:54::54::1::1::1::1::1::1:du bende alkışlayım:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

geldim hatunlar yemegimi de yaptimmmm...medcezirimm habibtem uzulme neolur..en kisa zamanda bebeisin seninle olacakkk...allahim en hayirlisini versin...adetin neden gelmiyor onu ogrenn..insallah olacak habibtemmm..scoprii insallah degerin yukselir bebisin seninledir..hayalotummm bende geldim kendimi alkisliyimmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46:hg canım ohh şimdiden afiyet olsun habibteme ve fındıgına:16::16:

scorpionsumda gelmedi:4::4::4::4:bizi meraktan catlatti:27::27::27::27::27::27:
Tatlım komşudaydık yemeğe.yeni geldik.sabah sağlıkocağında kan vericem sonuca göre doktorumu arıycam ne zaman gel derse gidicem.arkadaşımın doktoru reglin üzerinden bir hafta geçince gel demiş.benim bugün 3. Güntakmamaya çalışıyorum.hakkımda hayırlısı olsun diyorum heyecan yaparsam günler geçmeyecek biliyorumm:ssz:
bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(
Başınız sağolsun cnmmm:16:
yok canım kendı doktoruna gıdıp yaptırcaktı en son daha gelmedı bugunmu yaptırır bılmıyorum :46::46::46:
meddcezırım sabah geldı ama aglıyodu ya:5::5:canbonum benım cok uzuldu negatıf dedı sadece:29::29:
Bugünü öyylece geçirdim kuzum bakalım yarınki sonucu çarşamba alırım inşallah güzel bir değer çıkarr
hımm scorpının hbc hormonumuydu neydi unuttum inşallah tavan yapar odaaa
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sonrada bebek gelirr
Amin canımm inşallahhh.darısı tüm arkadaşlarıma inşallahhh:16:

kuzum nasılsın bıraz daha ıyı oldunmu canbonum:29::29:

iyi olmaya çalışıyorum canım yaaa, kırmızılar da yok piyasa da .. bu kez de neden gelmedi diye telaş yaptım yaa:14::14::14::14::14:

bitanem üzülmemek elde mi yaa bu 10. ayımız.... her ay umutlanmak, sonra hüsrana uğramak zor ama herşey RABBİMDEN!! bizi evlat hasretiyle sınamasınn:14::14:

hoşgeldiniz:46::46::46::46::46::46::46:

iyi olmaya çalışıyorum canım yaaa, kırmızılar da yok piyasa da .. bu kez de neden gelmedi diye telaş yaptım yaa:14::14::14::14::14:

bitanem üzülmemek elde mi yaa bu 10. ayımız.... her ay umutlanmak, sonra hüsrana uğramak zor ama herşey RABBİMDEN!! bizi evlat hasretiyle sınamasınn:14::14:

dur bıtanem ya teleşlanma hemen .arada oynar oyle sızın duzenlı bu ayda cok stres yaptın bebek cıkmadıysa stresten atmıstır ileri canbonum benim:29:sabret bı doktora gıtde once bakalım nedıycek.:26:hayırlısıyla bişeycik olmaz teleşlanma hemen :16:

scorpıonsum tamam bıtanem dualarım senınle inşallah guzel haberler verırsın bızlere:16::16:

benim kocacım ilk defa bensiz uyudu:53::53::53::53:
çok yoruluyo iki işte ya:14::14:
benim daha uykum yok o uyuyuncada yatamıyorum :26:ben napcam şimdik :31:

Back
X