- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.541
çok şükürr güzel kız yokkkız allah iyiligini versinn emii
insan evlenince olgunlaşıyoo elinden her iş geliyoannecigin nasılda mutlu olmuştur
![]()
hahah aynen canim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükürr güzel kız yokkkız allah iyiligini versinn emii
insan evlenince olgunlaşıyoo elinden her iş geliyoannecigin nasılda mutlu olmuştur
![]()
yaw bende hiçbişey yapmazdım ufak tefek işler hariçders çalışıyodum hep sonram aşık olunc okul falan hakgetire
evlendım işte ama şimdi aneme gıdınce 5 dakka oturmam kendı otur otur dıye yalvarıyo kadın ama olmaz oturduklarıma say dyorum
insan evlenınce anlıyor aılesının ozellıkle annesının kıymetını![]()
ne işe yaradıgını bilmiyorum
ama bende istiyorumm![]()
ahh bu aşkkk
ne güzel bişi bölee
allahım mutlulugunu daim etsin kuzum
canlarım ben çıkıyorum eşim geliyomuş çay koydum beni pc başında görmesinnn
yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum![]()
ahh bu aşkkk
ne güzel bişi bölee
habibtelerimm geldimmm esim gidiyor esas oglanin yaninaa bende sizinleyimm ne yaparsinizz bakalimm pacalar harika ellerine saglikkk canim benimmm![]()
canbonlarım benımde uykum geldi ya
eşimi uyandırımda benle tekrar uyusun![]()
kızçelerim bende çıkıyorum artıkbıde belım cok agrıdı ıkı buklum oturdum koltukta rahatsızlıgımda ılerlıyo sanırsam fazla oturamıyorum artık pc basında
herkese hayırlı geceler tatlı ruyalar
bol bebişli rüyalaröpüyorum hepinizi
![]()
ahh bu aşkkk
ne güzel bişi bölee
Habbıtelerım dagılıyo ortam bana kalıyo galıba![]()
Yasakhayalimmm hosgeldin bende kalkacam da kalkmadim oturdum kaldim .napiyorsun ? iiymisin?
gurbetkizim burdamisin ben yanlismi okudum senide ciktin sanmistimama burdasin
iyiym bende yapraklari suya koydum yarin sarma yapacam![]()
Cikacaktim ve cikacam ama cikamiyorum , kalkasim yok ve suan da ayagam uyustu oynatamiyorum.Sen simdiden suya mi koyuyorsun , ben sarmadan yarim saat ve ya bir saat onceden koyuyorum iyi oluyor yine .
![]()
Cikacaktim ve cikacam ama cikamiyorum , kalkasim yok ve suan da ayagam uyustu oynatamiyorum.Sen simdiden suya mi koyuyorsun , ben sarmadan yarim saat ve ya bir saat onceden koyuyorum iyi oluyor yine .
![]()
yaw baya tuzlu annemde aksamdan koy dedi öyle yapiyorum sabahta bi kac kere yikiyorum tuzu neyi kalmiyo...
yaw bide aslinda simdiden sabirsizlandim gözümün önünde olsun istedimbelki simdiden cikarmazsam yarin üsenirim cikarmmam diye
![]()
gurbetim kac saattir oturuyosunki ayagin uyustuyaw seni topigin en fedakari seciyorum..topigimize bisey olmaz sen varken
eskiden loorimiz vardi senin gibi seni ona benzetiyorum oda almanyada yasiyodu ama gelmiyo 1 aydir bizi unuttu..![]()
Haa o baska cok tuzluysa , evet simdiden koy .. hahahah ayy kiz sende ... gozunun onunde olsun mecbur kalip yaparsin dedigin giibi , canim bende kaciyorum benimki yataga girmeye hazirlaniyor ..arkasindan yakaliyim
yarin insallah gorusuruz.. optumm
![]()
Hahaha yok canim sandalyede oturoyrum sandalyede her sekile girdim ayagimla ondan uyustu ..sagol canim rica ederim ..
anahhh looorrriiii kizz neredesin yerini aldiysam geri veriyim belki cikar
![]()