- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.561
gidiyomusuniyiy geceler
yarin görüsürüz insalalh
![]()
Anlamiyorum ben bu adami disini filan fircaladi yatmaya hazirlaniyordu simdi tvnin karsisina gecti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidiyomusuniyiy geceler
yarin görüsürüz insalalh
![]()
oda gelsin ikinizin yeride hazir.ama suna eminim bi tanissaydiniz cok iyi anlasirdiniz..birbirinize benziyosunuz...
oda yeni evli 22 yasinda
![]()
geldimm habibtemmmm midem bulaniyor bende tuzlu cubuk yiyorumm canimmm![]()
hehehe sagol canim , hamile filan mi o yuzden mi gelmez gordum galiba ilk geldigim zamanlar , yanlis hatirlamiyorsam .. nerde yasiyordu demistin canim? hee kucukmus benim gibibende 23yasindayim suan 22 yasinda evlendim .
Anlamiyorum ben bu adami disini filan fircaladi yatmaya hazirlaniyordu simdi tvnin karsisina gectiallahim yaa
geldimm habibtemmmm midem bulaniyor bende tuzlu cubuk yiyorumm canimmm![]()
yaw galiba araligin basiydi kuzeni trafik kazasinda öldüoda almanyada yasiya tr gitti gitti o gidis almanyaya dönmüs ama bize dönmedi.
oda 19 yasinda evlenip almanyaya gelmis..ama yasindan daha olgun bi kizdi cok seviyoduk oda 1 yildir bebek istiyodu..aama gelmiyo artik hamilede degil layla onun yakininda öyle olsa söylerdikendisi bilir artik gelmek isterse gelsin
![]()
Evet hatirliyorum kuzenim vefat etti filan demisti .. ama sohbetimiz oldu galiba onunla... Layla burdami tanistilar yoksa onceden mi tanisiyrolar ki? Layla da pek girmiyor artik ...
Insallah en yakin zamanda bebisler bizde kavusuruz, bak gecen az kisa surmustu 2-3 gun bu ayda 5 gun surdu yani yarin banyo yapacam . boy abdesti.. insallah onumuzdeki ay olacak icim iycene temizlendi ...![]()
gurbetkizim gitmemis burda![]()
Bayanlar stres çok büyük bir etken gebe kalamama konusunda eğer ki yaşınız 35 in üstünde ise lütfen stres konusunda bilinçli olalım. Bebek bekliyorsanız nefes egzersizleriyle stresinizi azaltın yoga yapın bebek beklemenin verdiği baskıyı üstünüzden atın. Eşlerinizle de paylaşın hayatınızı mümkün olduğunca kolaylaştırsınlar:)
Gitmedim canim yaa esim tv basina oturdu kaldi .. benimde isime geldi .![]()
laylayla daha önce tanismislar birbirlerinede gelip gidiyolarlaylada napsin kaynanasiyla oturuyo sürekli misafirleri oluyo kiz bi nefes alamiyo canim benim ya...
bu ay iyi uzun sürmüs aslinda normali bu ay olmus gurbetkizim..inslalah soganla bence dahada düzene girer....![]()
Oh ne guzel yaa.. Hee kaynanasiyla mi oturuyor o zaman anlarim onu, neden sIk gelemedigini.. insallah dedim sogan suyu icecem bana 30 tane sogan lazim , esim dalga geciyor kk mi verecek soganin parasini..![]()
gurbetkizim sen sürekli calismiyosun demi![]()