- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.601
bizde icli kofte diyoruz![]()
BIZ HEMSERI SAYILIRIZ GURBETIM HA ANKARA HA KONYA

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde icli kofte diyoruz![]()
aywaaa aywaaaaaaaaaa![]()
Uyumadan önce bi iyi geceler dilemek istedim canlarımmmm
bu arada kırmızılar hala gelmedi yaaa, içim daraldı resmenn:95:
Neyse herkese iyi geceler canlarım, yarınlar hepimize umut olsun güzel haberler getirsin inşşşşşşşşş
öpüyorumm![]()
canim aywa cekti hahaha gecenlerde esimde aywa diyor ne diyorsun dedim canim aywa cekti git bul getir bana dedimaslinda cekmemisti
![]()
bizdede icli kofte derler ama aklima gelmedi...biz surekli arapcayla derizz...oruk derizz oyle derler bizim koyde![]()
yesinler senin köyünüsiz daha güzel yaparsiniz habibtem kiz sizin künefe cok ünlü bi antakyaya gitsemde küpnefe yesem
![]()
habbitem yine basbasa kaldik galibagece kusu olduk yaw biz iyice
![]()
vallahi ymekleri de meshurdur...tabiki her yorenin farkli antakya 3 mezhebten insalnarin birlikte yasadigi bir sehir...ortodoks kilise cami...ve insanlar hic ayrim yapmadan birbiryle iletisim icindeler..kunefemiz meshurdur evett...bende harika yaparimmm sen gelll istedigin kunefe olsun habibtemmmm![]()
yarin doktora gidecem bendee kontrolum varr..insallah hersey yolunda gidiyordurr...:18::18::18::18::18::18::18:
doru sizin yemekler cok cesit ve güzel..sehir gezen programlarda cok izledim antakyayi..her mezhepten insan var birlikte yasiyolar tatlisi yemekler..
yaw keske antakyali birisiyle evlenseymisim
bazen esime keske antepli birisiyle evlenseydim diyorum onlarin yemekleride güzel ve cesitli
oda hepsi bilmez diyip önümü kesiyo
![]()
rabbimin izniyle hic korkma habbitem belirtilerin cok güzel lekelenmende yok findigin kalbini görecen inslalah
ne mutlu olacan bi bilsen..bizede yaz hemen
![]()
keskee tatlimm erkekleri de caliskan olur...hicbiri pineklemezz herkesin bir meslegi vardir...kilo nereden geliyorr saniyorsunn..![]()
vallahiii esim eve birakir birakmazz ilk onceee ailemi ariyorum arabadaa yetisinceye kadar pcyi aciyorum durek burdayimmm..herseyden haberdar olursunuz habibtem benim...lekelenmem yok cok sukur,..allahim herkese nasip etsin kalp atsini duymadannnn icim rahat emeyecek sanirimm![]()
yaw simdiki aklim olsaydi bi künefe icin bile evlenirdim
habbitem farkindaysan iki yemek sever kaldik sohbetimiz yemek tatli üzerinekilo ve boyumuzda ayni ortalama birbirimizin dilinden anliyoruz
![]()
habbitem senin herif nereliydi odami antakyaliydi :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
yerim sei habibte,,,masallah istahimiz acildi gece gece...zaten ne ysem doymuyorum simdide kabak tatlisi yiyorum
sira sendeeee
![]()
evet antakyali..arada yemek yapar sarma sarar..dolma oyarr masallahi varr bazen yardimci oluyor sagolsunn![]()