Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi diyim iyi olim cnm.biraz cnm sıkkın.kırmızılar gelecek galiba.:26::26::26:

hayırlısı olsun bıtanem okudum şimdi.bıkaç gun daha beklede olmadı testını yaparsın esılam.adet belırtısıyle hamılelık belırtısıde bazen aynı olabılıryor.hayırlısı dıyelım canbonum:16:

hayırlısı olsun bıtanem okudum şimdi.bıkaç gun daha beklede olmadı testını yaparsın esılam.adet belırtısıyle hamılelık belırtısıde bazen aynı olabılıryor.hayırlısı dıyelım canbonum:16:
hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.

hoşgeldin canbonummm:46::46::46::46:
niye ara verıyon ya alaalaaa:4::4::4:özlüyoz seni:16::16::16:

Hosbulduk canim benimmmmm haklisin ara vermemem lazim ama oluyor iste ben kacak ögrenci grubuna giriyorum unuttunmu idare edin beni ne olurrr bu arada sizler tarafindan özlenmek gayet guzel oluyormussss bu arada sogan suyuna baslamissin canim insallah iyi gelirr hem kistinden kurtulursun hemde biran önce bebisine kavusursunnnnn :34:
:34::34::34::34::34:

hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.

olur inşallah en kısa zamanda ..umudum gelmedı daha lısteyı one almadı :26:gelır belkı akşama dogru alır mutlaka dun lısteyı yayınladı ogle saatlerınde gecmıse bı bak canım var dunku yazdıklarımızın arasında.benım daha cok var bata 25 i.ama bakalım bu ay kacında olcam ileri gidiyo hep benımkı sogan suyuna devam:8::8::8:

Hosbulduk canim benimmmmm haklisin ara vermemem lazim ama oluyor iste ben kacak ögrenci grubuna giriyorum unuttunmu idare edin beni ne olurrr bu arada sizler tarafindan özlenmek gayet guzel oluyormussss bu arada sogan suyuna baslamissin canim insallah iyi gelirr hem kistinden kurtulursun hemde biran önce bebisine kavusursunnnnn :34:
:34::34::34::34::34:

kaçak canbon 1 ken 2 oldu:9::9::9::9::9:
imşallah bıtanemm benım hayırlısı hakkımızda:16::16::16:

hayır cnm geçmedi.24 ocak.ama kırmızılar gelicek galiba belirtiler var.Mide bulantısı,göğüslerde şişlik vs.benim hep olur çünkü:14::14::14:

canim yaa daha var gunune guzel dusunn insallah belirtilerin hamileliktendirrr bircok kisi yasiyor bu belirtileri ve sonunda hamile oldugunu anliyorrrrrrrrrr SIKMA caniniiiiiiiiiiiii dua etmekten baska caremiz yokkk öyle degilmiii:50:
:50::50::50::50::50::50:

katrecim nasılsın?

iyiyim esilam çok şükür sen nasılsın:16::16:

Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak

canım benim hadi hayırlısı inş yüzün güler:54::54:

oyoy ne guzel hasret gideriyorsunuz:16::16::16::16: kiskandim haa, sukur canim bende iyiyim cuma gunu sinava cikacam bakalim orda belli lacka allahinizniyle..:16::16: sonuclarini 4 gozle bekliyorum insallah

evet canım benim çok şükür annemin gelmesi çok iyi oldu tek olduğumdan yemek bile istemiyordum :5::5: canım benim sen daha yakınsın hep görüşürsün inş..:16::16::16: hadi canım benim inş istediğin gibi bi sonuç alırsın cuma yazarım inş durumları canım :31::31:

oyyyyyyyy kuzum benım :54::54::54:özlemişim seni hoşgeldın:46::46::46:nassın:16::16::16:

hoşbulduk hayalotum aynen özledim bende sizleri:16::16::16::16: eyyim şükürler ossun sen nassın:52::52::52:

canim yaa daha var gunune guzel dusunn insallah belirtilerin hamileliktendirrr bircok kisi yasiyor bu belirtileri ve sonunda hamile oldugunu anliyorrrrrrrrrr SIKMA caniniiiiiiiiiiiii dua etmekten baska caremiz yokkk öyle degilmiii:50:
:50::50::50::50::50::50:

tabiki öle cnm.Rabbim en kısa zamnda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inş.

cnm ben en son 24 aralıkta adet olmuştum.23 günde bir oluyorum.Bugün yarın olucam galiba.eşimde çok hevesleniyo ikide bir soruyor.dün test almış bana yap belki vardır çıkar diye.dün bide eşimin doğum günüydü süpriz yapmak çok isterdim ama olmadı.

yani daha doğrusu yetişmedi.test yapmadım ama.yapsam çıkarmı acaba.

Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..:34::34:

selamlarrrrrrrrrr guzel hatunlar nasilsinizzz ne var ne yok :16::16::16::16::16::16:

Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin :34::34:

of gelen var yıne ya:5::5:

Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur:34::34::34::34:

Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..:34::34:

Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin :34::34:

Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur:34::34::34::34:

tamam canim okurummmm :16::16::16::16::34::34::34::34::34::34:

Back
X