- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.681
dualarını okuyabıldınmı canım
cuma gunu son gun haberın olsun
kırmızılar bıttımı:44::44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim esilam çok şükür sen nasılsın
canım benim hadi hayırlısı inş yüzün güler
oyoy ne guzel hasret gideriyorsunuzkiskandim haa, sukur canim bende iyiyim cuma gunu sinava cikacam bakalim orda belli lacka allahinizniyle..
sonuclarini 4 gozle bekliyorum insallah
evet canım benim çok şükür annemin gelmesi çok iyi oldu tek olduğumdan yemek bile istemiyordumcanım benim sen daha yakınsın hep görüşürsün inş..
hadi canım benim inş istediğin gibi bi sonuç alırsın cuma yazarım inş durumları canım
hoşbulduk hayalotum aynen özledim bende sizlerieyyim şükürler ossun sen nassın
![]()
iyiyim katrecim tşkler.bebiş nasıl?kaç haftalık oldu şimdi.
Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..
Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin
Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur![]()
he 5.katta oturuyorumüşenmedende cıkıyolar anam sırf dedıkodu
kimbilir yıne neler duydular
![]()
ALLAHHHH desene mahallede ne var ne yok bugun sizin evde konusulacakk duydunmuuu sunun kizini burda görmusler bunun oglu bunu yapmis karsi komsunun kocasiii sunu yapmisssss ohhhhhhhhhhhhhhhhh kaynatinnnnn
![]()
Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..
Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin
Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur![]()
haydık opuyorum hepınızıallaha emanet olun
akşama dogru gelırım anca
baş başşş
arabayıda kaçak canbon hallettisüpürgeye talimmm
![]()
ben cıkıyorum artık kızçeler bişeyler hazırlıyım gelmek uzeredırler![]()
katrem hoşgeldiniz teyzoşumla![]()
bende cok sukur ıyıyım katrem canbon um
eşin bu hafta sonumu donuyor![]()
iyiyim esilam çok şükür sen nasılsın
canım benim hadi hayırlısı inş yüzün güler
iyiyim katrecim tşkler.bebiş nasıl?kaç haftalık oldu şimdi.
esilam 4-5 haftalık olmuştur daha doktora gitmedim inş cuma gidicem![]()
tabiki öle cnm.Rabbim en kısa zamnda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inş.
okuldan cıkıyo dımeiyi bakalım bakımınıda yap karsıla
![]()
amin inş. cnm .en kısa zaman da hepimiz hayırlı,sağlıklı bebişlerimizi kavuşuruz.
selencelkimle katremde gelmislerrrrrrrrrr Kizlarrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
iveeeettt thb83 iyiyiz sen nasılsınnn![]()
slm canımm nasılsın özlettin kendini gıııiveeeettt hayalotum ben gelmiştim ama kimse yoktu sabah sabah kimse yok diye hemde işyerindeym dye yazmadan çıktım şimdi geldim canbonum sende evi toplamaya gitmişin gelirsen burdayımmm
slmmmm, kızlarselencelkim merhaba nasılsın canım
![]()
Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak
topladım bıtanem oyle usttenustenoh iyi yapmışın kuzum okuyunca kaçagımı bende cok guldum
![]()
inşallah bıtanem benım![]()
inş bitanem inşşşşşşşşşşşkuzum benımde cok hosuma gıttı.inşallah rabbım yuzumuze gulerde hepımızın yavruları boyle çevremızde dolasır![]()
of gelen var yıne ya![]()
slm canımmmselencelkimle katremde gelmislerrrrrrrrrr Kizlarrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
slm canımm nasılsın özlettin kendini gıııfındıgımız nasıl seni üzüyomu
ne güzel canım anneciginle doya doya hasret gider
naptı evi elden geçirdimii
hadi inş kuzum degerlerin yükselmiştir
bende topladım bitirdim anca gelebildim
inş bitanem inşşşşşşşşşşş
bak benim sevdigim kadar vaarmışsın gelen hiç bitmiyo
sevilen insanın geleni, bitmezmiş
slm canımmmben iyiyim canım sen nasılsın geçmişe bi bakıyım dedim anca geldim
![]()
ah bu işlerrr canımızdan bezdirditahmin ettim canim sukur bende iyiyimmmm birazdan kalkacagimm isler beni bekliyorrrrr![]()