Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür umudumm sennn??ama bak dediydim kızma amaaaa o avatar sana hiççç yakışmıyoooo:16::16::16:
her gördüğümde içim gidiyoo:14::14::14:

ne olsun.. öle boş boş geçiyo çalısma günlerim :85::85::85:
napim balım. olduğu kadar, elimden geldiği kadar onca seyi yaptım diyebiliyorum, suan için de en iyi yapabildiğim ağlamak birde avatar içimi yansıtıyo, sanki içip kap kara böyle :85: sizleri de üzüyorum özr dilerim kuslarım :85::85::85:
doğum günün kutlu olsun bi tanemmmmm.:16::16::16::16::16::16::16:. bir sonraki yaşını kucağında bebeğinle kutlayacaksın inşallahhh..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ben buna inanıyorumm tatlımmm..bak şimdi seni öyle hayalettimm..tanımadan görmeden hayalettim vallaaaaa

saolasın balım,. tsk ederim .. bir sonra ki dedin ya, geçen yıl ki yaşımada girdiğim de, acaba bebisim le girebilicem mi diyordum bir sonraki yıla, ve smdi bir sonra ki yıl, ve ben aldım cevabımı :14:her geçen yıl da umudum kalmıyo
:14:

sen ne yaptın kusum, sonuçların çıktı mı ?:54:

Eki Görüntüle 605946

Eki Görüntüle 605950

dugum günün kutlu olsun canim umudummmmmmm hocammmmmmmmmm:16::16::16::16:nasi olursan ol seni cok seviyoruz..:54::54::54:rabbim nice yillar huzurlu ,mutlu,saglikli ve inslalahta icini aydinlatacak yavrular nasip etsin canim hocammmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

hayalotumla sarkilar yapacaktik planlarimiz vardi gec kaldik bilmiyoduk hangi gün oldugunu soramadimda moralin bozuktu:14:

güzel kalpli umudum benim rabbim inslalah emeklerinin karsiligini verir:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:

ne olsun.. öle boş boş geçiyo çalısma günlerim :85::85::85:
napim balım. olduğu kadar, elimden geldiği kadar onca seyi yaptım diyebiliyorum, suan için de en iyi yapabildiğim ağlamak birde avatar içimi yansıtıyo, sanki içip kap kara böyle :85: sizleri de üzüyorum özr dilerim kuslarım :85::85::85:

saolasın balım,. tsk ederim .. bir sonra ki dedin ya, geçen yıl ki yaşımada girdiğim de, acaba bebisim le girebilicem mi diyordum bir sonraki yıla, ve smdi bir sonra ki yıl, ve ben aldım cevabımı :14:her geçen yıl da umudum kalmıyo
:14:

sen ne yaptın kusum, sonuçların çıktı mı ?:54:

biz neşeli umudumuzu istiyoruz bitanemm..biz ülülelim ama sen üzülme ne olurr..senin için kapkara falan değill.senin çook güzel ve tertemiz bir kalbin var Allah biliyor..biz de buradan hissediyoruz inan..
nefes aldığım sürece Allah sağlık verdiği sürece her zaman umut vardır umudum..öyle deme ne olur..
ben yine kan verdim perşembe alıcam sonucu..öyle tedirgin bi şekilde beklemedeym canımm..hayırlısı artıkk:26:

umudummmm hosgeldin habibteee iyiyizz sen nasilsinnnnn canim benimm....:16::16::16::16::16::16::16::16:

iyiki dogdun habibtemmmm...allahim sana gonlunun guzelligi gibi bir yasammmm dilerimmm..en kisa zamanda bebeisiini de gonderiri habibtemmm en icten dileklerimle bunu istiyorummmm...iyiki varsinnn iyiki seni tanimisimmm...seni cok seviyorumm topigimizin guzel kalpli insanliii...hayat zor olsadaa sen guclu bir kadinsin...seninle guru duyuyuormmm..seni goremesemde icten bir sevgiyle baglanmisim sana...nice mutlu yillaraaaaa...iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn happy birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

hsbuldm alppinim.. saol kusum.. dileklerin için de ayrıca tsk ederim ..
sen ne yaptın balım, durumun nasıl gidiyo? :nazar:

Eki Görüntüle 605946

Eki Görüntüle 605950

dugum günün kutlu olsun canim umudummmmmmm hocammmmmmmmmm:16::16::16::16:nasi olursan ol seni cok seviyoruz..:54::54::54:rabbim nice yillar huzurlu ,mutlu,saglikli ve inslalahta icini aydinlatacak yavrular nasip etsin canim hocammmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

hayalotumla sarkilar yapacaktik planlarimiz vardi gec kaldik bilmiyoduk hangi gün oldugunu soramadimda moralin bozuktu:14:

güzel kalpli umudum benim rabbim inslalah emeklerinin karsiligini verir:16::16::16::16::16:

saolasın yasağım... çok tsk ederim balım... her anım birbirini tutmuyor,, bazen iyiyim diyorum, bsveriyorum..ama olmuyo, gün geliyo böyle yıkılıyorum hayallerime ... :85:
ama şu son zamanlarda kürlerin ve diğer yaptığım baska seylerin içine düstüm düseli, kendimi alamıyorum üzülmemekten.. sizi de çok etkilemiyim diye, ve geldikçede bazı şeylere kafam bozuluyor.. o yüzden yoksa sizleri çok özledimm.. çokta seviyorum hepinizi ayrı ayrı..
hmm.. olsun kusum benim, yine yapabilirsiniz, , bu umutsuzluğun içinde belkide iyi olurdu, hocaya bide şarkı lazım .. :)
ahh bu moral yok mu... yok iste yok :50::14::14:ahh kusum ahh :14::14:
.............
sen napıyon balım, iyisin dimi
:29:

biz neşeli umudumuzu istiyoruz bitanemm..biz ülülelim ama sen üzülme ne olurr..senin için kapkara falan değill.senin çook güzel ve tertemiz bir kalbin var Allah biliyor..biz de buradan hissediyoruz inan..
nefes aldığım sürece Allah sağlık verdiği sürece her zaman umut vardır umudum..öyle deme ne olur..
ben yine kan verdim perşembe alıcam sonucu..öyle tedirgin bi şekilde beklemedeym canımm..hayırlısı artıkk:26:

ah balım.. kendim iyi olmayınca, nasıl neseli olayım.. son zamanda hatta son günlerde olmuyo, olmuyo, olmuyo iste anlatamıyorum, üzüntüme de bir bu eklendi.. :14:
öyle .. çıkmadık candan umut kesilmez ama, benim canım yıllar geçerken çıkıyo :14:

insaAllah balım, senin yüzün sonuna kadar güler, ben anne olamıyorum:50: siz olun canlarımm :14::14::14:

kızlar smdi çıkmam gerek, görsmk üzere, hepinizi çokk seviyorummmm ...

ah balım.. kendim iyi olmayınca, nasıl neseli olayım.. son zamanda hatta son günlerde olmuyo, olmuyo, olmuyo iste anlatamıyorum, üzüntüme de bir bu eklendi.. :14:
öyle .. çıkmadık candan umut kesilmez ama, benim canım yıllar geçerken çıkıyo :14:

insaAllah balım, senin yüzün sonuna kadar güler, ben anne olamıyorum:50: siz olun canlarımm :14::14::14:

canımmm kimin önce anne olacağını sadece Allah bilir ne olur öyle deme..hem allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..verip te almasın elimizden..
bak neredeyse aynı yaştayız..tamam yılların geçmiş haklısın ama daha önünde yıllar varrr.kaç tane doğurursun arka arkaya..bak benim kuzenim 35 yeşında menapoza girdi..ve bekar..ve hiç anne olamayacak..:14:

doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa...pitpit atiyordu kalbi yavrumun...kendisinide gordum minnacikk daha:1::1::1::1:bulantim olursa doktorum ilac verdi...4+3 gunluguzz daha....catlatma ignesine gore hesaplaniyor...allah herkese en kisa zamanda nasip etsin...darisi sizlerin basinaaa...:16::16::16::16::16::16:
oy oy kuzum benım maşalllahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok şükür yarabbım:16::16::16:habıbtem cok sevındım ya:46::46::46::46::46::46::46::46::43::43::43::43:ay hem sevıncten aglıyom hem guluyommm:9::9::9::9::nazar::nazar::nazar:rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın inşallah:16::16::16::16:

Selamm kimler var buralarda napiyorsunuzzz?? bende cikacam briazdan dusa girecem

canbonum 2 yasin sanırım 707miydi tam hatılamıyorum lısteye bı bak canım ya varis çekiceksın .anlamadıgın yer varsa sor canım tamammı:34:

SaGol canm benim ya varis 707 kere cektim .. yasinleri de yarin ve persembe gunu okurum insallah..

Son düzenleme:
gaymaklı gonzalezim bu vıdeo senin için:46::46::46:
orada şarkıyı söyleyen benim :1::1::1::1:diğerleride canbonlar :9::9::9:şarkının ortalarında bi adım öne çıkan ve oynayan kızçe de kaçakcanbonum olsun:9::9::9:hepimiz senin için toplanmış bulunmaktayız :52::52::52:umarım hoşuna gider ve diğer kızçelerde beni kk dan kovalamazlar:4::4::4:ama napam kovalarsanızda süpürgeme atlarım valla:10::10::10::10::21::21::21::21::21:kaçakcanbonum gelsın şarkımızı yıne bestelerız inşallah:24::24::24::24:

gaymaklı gonzalezım nice huzurlu mutlu senelere inşallah.rabbım gonlunden ne gecıyorsa en guzellerını en hayırlılarını nasıp etsın sana:16::16:seni çok seviyorum.nıce mutlu senelere eşinle ailenle kucagında nur topu meleğinle ve tm sevdıklerınle inşallahhh:16::16::16::16:iyiyki dogdun umudum ıyıkı bızlerlesın gaymaklı gonzalezım:16::16::16::16:
buda benım sana hedıyem:46::46::46::46::46::46:

Dogum Günün Kutlu Olsun UMUT - YouTube

Evet gördüm , cok guzel olmus heheheheh bu arada Umudumuzun dogum gunu kutlu olsun:16::16::16::16::16::16::16:

Canim sIkIlIyor benim de, yine hamur isine girisecem sIkIntIdan benimde boyle bir kotu huyum va r..

alaala nıye canın sıkılıyokı canbonum :26::26:bişeymi oldu.olsun bazen oyle seyler ınsanın beynını bosaltıyolar bıseylerle ugrasmak bazen ıyıdır ruhsal acıdan:29::29:

Back
X