Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Basimin ustunde yerin var birtanemm ahhhh keske öyle birsey olsaaa Yasagim biliyormusun burda senin gibi pihtilasma sorunu olan bir arkadas var suan Finlandiyada oturuyor onunda dusuk sayisi senin gibi ama suan 1 tane 5 yaslarinda kizi var darisi sana insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:53:
:53::53::53:

inslalah thb em...benimde sonum onun gibi olur:46::46::46::46::46::46::46:

valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum:9::9::9:

Hay sen cok yasa emii numaraciiiii senii:52::52::52::52::52: valla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr:41::41:

kiz sen cok yasa emi:9::9::9::9::9:demek büyük ikramiye:1::1::1::1:en az bi 3 ay korunmaliyim...:27:simdi cünkü bi arastirma ne yapilacak..romatizmadanda düsük oluyomus ona bakilacak bide baska bi kadin dogumcuyada gidecem:10::10::10::10:

yaw sen hergün gel buraya tam bizim topiliksin :46::46::46::46::46::52::52::52::52::52:

Doktor ne dediyse o tabii
Gelirim gündüz de gelmek isterdim ama pc bozuldu :/
Geceleri eşimin bilgisayarıyla giriyorum,
Bende geyik güzeldir de bu aralar gebelik mevzusuna çok takıldım,şu psikojiden çıkarsam mevzuyu şakaya vurmaya müsaitim aslında :52:

Hay sen cok yasa emii numaraciiiii senii:52::52::52::52::52: valla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr:41::41:

:9::9::9::9::9::9::9:yerim seni valla öyle thb em neler ögrendik yaw:46::46::46::46::46::46:hayat iste bize neler ögretti:1::1::1::1::1::1::1:ah bide ultrason aletini kullanmayi ögrensem is tamamdir:1::1::1::1::1::1::1:

Doktor ne dediyse o tabii
Gelirim gündüz de gelmek isterdim ama pc bozuldu :/
Geceleri eşimin bilgisayarıyla giriyorum,
Bende geyik güzeldir de bu aralar gebelik mevzusuna çok takıldım,şu psikojiden çıkarsam mevzuyu şakaya vurmaya müsaitim aslında :52:

yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdin:52::52::52:yaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bir topikte biri yazmış gözlerim doldu.
Çift çizgi göreyim hatta silik olsun ama hamile olmayayım o bile yeter demiş.
Dedim Allah'ım bu noktaya getirme beni :43:

aaaaay yazıkkkkk :50:

:52::52::52::52::52::52::52::52:haklisin gecen ay dua ettim dedimki ( BEN HER AY GUNUMDE ADET OLURUM ) Allahim bari 1 gun gecsinde gecme hevesini yasiyim dedim ve 2 gun gectiiiiiii :53::53::53::53::53::53:

hahahahhaa deli :1: ama gebelik yoksa gecikmede olmasın...o da kötü!
ben 9 aydır uğraşıyorummmm..
yine 9 günlük gecikmedeyim şu an mesela

yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdin:52::52::52:yaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bi an gecelik ne dedim hahahahahhahahaha allah iyiliğini vere :1: :1: :1: sonra düştü jeton

Belki haftasonu bir notebook alırım,bütçeme uyarsa.
Aslında almak da istemiyorum çünkü kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum :)
Ama almak da istiyorum kopmak istemiyorum aksiyondan :)
Öyle..
Herkes aynı şeyi söylüyor ne zaman umursamadım o zaman geldi !

Belki haftasonu bir notebook alırım,bütçeme uyarsa.
Aslında almak da istemiyorum çünkü kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum :)
Ama almak da istiyorum kopmak istemiyorum aksiyondan :)
Öyle..
Herkes aynı şeyi söylüyor ne zaman umursamadım o zaman geldi !

üüüüfff evet yaaaa.. hep öyle diyolar..
ama benim bu mevzuyu aklımdan çıkarmam im-kan-sız valla :19:

Back
X