Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bat belli değil ama hesaplayıcıda 17si yani yarın cıkıyo 27 günde fln adet oluyorum
sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler :47:

gumus ...
şu yazdığın ifaden de sana birsey demek istedim, umarım beni yalnıs anlamazsın..
1-2sayfa öncesinde kaldı sanırım, scorpime de yazmıstım bilmiyom gördün mü ?
benim ablam da 20 li yaşlarında, adet olurken, çok ağrılı geçtiği için, ( olmasa aramam, bu ağır ne böyle) tarzında ifadeler kullandıydı..
ve simdi o dediğine karsılık öyle bi aratıyor ki mevlam..smdi 35yaşında, ve 3-4 senedir de, çok nadir ve zorla ilaç yada bitik çayı içip de adet görüyo, onda da az , normal değil..
o yüzden sana burda demek istediğim,smdi benle ne alakası var, aynı şey mi dersen eğer?
hani şu ifaden de :
""sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler ""
dedin ya, mevlam sanada arattırmasın dikkat et bence dediğine, o lanet sey dediğin, kadınların doğurganlık özelliğinin en büyük göstergesi..elinde kini de kaybetmemek için, dediklerin önemli..
kızmadın umarım, sadece demek istedim.

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn ben geldimmmm:10::10::10::10:
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındım :16::16:hepımız olalım ıstedım:9::9::9:canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım:46::46::46:
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınız :46::46::46::46::46::nazar:rabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah:16:özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın:16:rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım:54::54::54::54::54:

balım hsgeldinn.. saolasınız tatlı meleklerim benimm..tmm balım, aksama esimede gösteririm, canım sıkıldığında izlerimm :46::46::46:
bugn biraz daha iyiyim, aksam calısma olabildi sükür ki :17:insaAllah devamı da gelir ..Rabbim izin verrise tabi ki..
sen nasılsın kusumm :16:

gumus ...
şu yazdığın ifaden de sana birsey demek istedim, umarım beni yalnıs anlamazsın..
1-2sayfa öncesinde kaldı sanırım, scorpime de yazmıstım bilmiyom gördün mü ?
benim ablam da 20 li yaşlarında, adet olurken, çok ağrılı geçtiği için, ( olmasa aramam, bu ağır ne böyle) tarzında ifadeler kullandıydı..
ve simdi o dediğine karsılık öyle bi aratıyor ki mevlam..smdi 35yaşında, ve 3-4 senedir de, çok nadir ve zorla ilaç yada bitik çayı içip de adet görüyo, onda da az , normal değil..
o yüzden sana burda demek istediğim,smdi benle ne alakası var, aynı şey mi dersen eğer?
hani şu ifaden de :
""sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler ""
dedin ya, mevlam sanada arattırmasın dikkat et bence dediğine, o lanet sey dediğin, kadınların doğurganlık özelliğinin en büyük göstergesi..elinde kini de kaybetmemek için, dediklerin önemli..
kızmadın umarım, sadece demek istedim.
cok doğru söylüyosun yazdığınıda gördüm aslında ama kızgınlıktan üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum valla
hiç olmamazlık yapmsada 9 ay ara verse sonra geri gelse olmazmıydı sabaha adet olurum offff:31::31:

herkese günaydınnnn ben geldimmmm:10::10::10::10:
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındım :16::16:hepımız olalım ıstedım:9::9::9:canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım:46::46::46:
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınız :46::46::46::46::46::nazar:rabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah:16:özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın:16:rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım:54::54::54::54::54:

Gunaydinnn canimmm , iyiyiz esimle yatakda bogusarak kalktim :52::52::52: simdi kahvalti hazirliyorum sen nasilsin???

Umudum sende burdasin sen nasilsin?:16::16::16:

minnacık umudum yok
sabaha alırım acı haberi ufff aman niye böyle oldu anlamıyorum:95:
bişeyler yapıyımda oyalanıyım zaman gecmez şimdi:31:

ya gümüşüm bak bunun guzel bı yanı daha var ama en azında gununde gelıyolar canbonum:16:
keşkem benımkıde 1 kerecık olsun gununde gelebılseydı:31:
bırz kafanı dagıt canım stres yapma kendıne.dogru zamanı gelmemıs demekkı daha:29::29:

balım hsgeldinn.. saolasınız tatlı meleklerim benimm..tmm balım, aksama esimede gösteririm, canım sıkıldığında izlerimm :46::46::46:
bugn biraz daha iyiyim, aksam calısma olabildi sükür ki :17:insaAllah devamı da gelir ..Rabbim izin verrise tabi ki..
sen nasılsın kusumm :16:

iyiym gaymaklıgonzalezım benım:16::16::16::16:çalışmamı ooldu yuppi:46::46::46::46::17::17::17::17::nazar:
:9::9::9::9:inşallah umudum gelır tabıkıde:38::40::17::nazar:

cok doğru söylüyosun yazdığınıda gördüm aslında ama kızgınlıktan üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum valla
hiç olmamazlık yapmsada 9 ay ara verse sonra geri gelse olmazmıydı sabaha adet olurum offff:31::31:

işte bakk..
dediğimiz hersey hayatımız için çok önemli..en küçük ayrıntısı bile..hani hersey ayrıntı da geçer derler, aynı onun gibi..
bizler tamam kızgınlık anında, üzüntülü anımızda bilmeden, bazen o sinirlilikle bilerekte diyebiliyoruz ...
ama yinede dediğimizden dolayı, daha sonradan bi pismanlık yaşamamak için, çok tövbe etmek gerek..
kendimden de örnek vereyim..belki sen bilimyo olabilirsin..
Annem ağır bi hastalık geçirdiği zamanlarda, yeni evliydim ve çocuğum yokdu 1sene olmusdu..
hem üzüntülü anımda, annemin o halini gördükçe, Allahım çocuğm olmasın, yeter ki Annem iyi olsun dedim..
ve 1buçuk yıl snar Annemi o hastalığından kaybettik..2000 senesinde..
ve onca yıl geçti, geriye ne Annem kaldı, ne de bir evladım oldu..
yıllar yılı çok töbe etmeye çalısıyorum, artık o üzüntülü anımda dediğim ne yerine geçti, Mevlam bilir, Allahım affetsin..
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olanını versin...aminn.. :nazar:
yine de dediğine karısmıs gibi olduysam, hakkını helal et ..

:46::46::46::46:hepsi kaçırdı umudum ama olsun sen gordun:46::46::46::46::46:
selencelkım kendını bulabıldınmı aradan:9::9::9::9:

valla kusum, son zamanlarımda çok iyi takip edemesem de, arada bir sayfaları kontrol edeyim diyorum, artık neresinden tutturursum, ordan bakıyorum cvp vermeye..
atladığım bisey varsa, artık gün gelir denk geldiğimde cvp veririrm...
umut hoca smdi bi enkaz gibi, geri döndüğümde, yakıcam çıranızı :9::9:

haklısın umudumm:9:valla geçmişe bakıncada gelecege zor dönüyom:52::52::52::52::9::9::9::9:

:1::1::1::1:buldum yaaa:9::9::9::9:ama çok komik ve tatlılarr:9::9::9::9::9::9::9::9::54::54:

valla selencikimm... geçmisle hesabım büyük benim simdilerde, hani giremedim çok fazla, bakamadım hepsine..
ben smdi nasıl bakıcammm :84::84::84::84:

ben geldimmm ben geldiimmm :16:
dün gece burda muhabbet sarıp saat 3'te yatınca anca toparlandım kalktım kahvaltı yaptım heheheheh :1:

valla kusum, son zamanlarımda çok iyi takip edemesem de, arada bir sayfaları kontrol edeyim diyorum, artık neresinden tutturursum, ordan bakıyorum cvp vermeye..
atladığım bisey varsa, artık gün gelir denk geldiğimde cvp veririrm...
umut hoca smdi bi enkaz gibi, geri döndüğümde, yakıcam çıranızı :9::9:
:46::46::46::46:hocam umudum sen dön yeter hepimizin çırasını yakk:18::18::18:
Rabbim sana güç versin kuzumm:16::16:seni aramızda görmek bizi çok mutlu ediyo:54:

Gunaydinnn canimmm , iyiyiz esimle yatakda bogusarak kalktim :52::52::52: simdi kahvalti hazirliyorum sen nasilsin???

Umudum sende burdasin sen nasilsin?:16::16::16:

saolasın gurbetim, bgün biraz daha iyiyim..
e ne de olsa, 1 günlük oldum, hani daha bebekim yani
:17::17:hani dün doğdum sayarsak :1::1:
sen nasılsın kusum :16:

iyiym gaymaklıgonzalezım benım:16::16::16::16:çalışmamı ooldu yuppi:46::46::46::46::17::17::17::17::nazar:
:9::9::9::9:inşallah umudum gelır tabıkıde:38::40::17::nazar:

hı öyle küçüğümm :17::17: oldu sanırsam da , insaAllah böyle eskisi gibi devam eder..:nazar:kısmet balım, artık ne gelirse basımıza kısmetimizden geliyo:nazar:
içtiği seyler onda ters etki yaptı, anlaşıldı :31::31:bırakdı artık, sonkileri içmiyo.

Back
X