Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya gümüşüm bak bunun guzel bı yanı daha var ama en azında gununde gelıyolar canbonum:16:
keşkem benımkıde 1 kerecık olsun gununde gelebılseydı:31:
bırz kafanı dagıt canım stres yapma kendıne.dogru zamanı gelmemıs demekkı daha:29::29:
bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun başka diyecek bişey yok

işte bakk..
dediğimiz hersey hayatımız için çok önemli..en küçük ayrıntısı bile..hani hersey ayrıntı da geçer derler, aynı onun gibi..
bizler tamam kızgınlık anında, üzüntülü anımızda bilmeden, bazen o sinirlilikle bilerekte diyebiliyoruz ...
ama yinede dediğimizden dolayı, daha sonradan bi pismanlık yaşamamak için, çok tövbe etmek gerek..
kendimden de örnek vereyim..belki sen bilimyo olabilirsin..
Annem ağır bi hastalık geçirdiği zamanlarda, yeni evliydim ve çocuğum yokdu 1sene olmusdu..
hem üzüntülü anımda, annemin o halini gördükçe, Allahım çocuğm olmasın, yeter ki Annem iyi olsun dedim..
ve 1buçuk yıl snar Annemi o hastalığından kaybettik..2000 senesinde..
ve onca yıl geçti, geriye ne Annem kaldı, ne de bir evladım oldu..
yıllar yılı çok töbe etmeye çalısıyorum, artık o üzüntülü anımda dediğim ne yerine geçti, Mevlam bilir, Allahım affetsin..
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olanını versin...aminn.. :nazar:
yine de dediğine karısmıs gibi olduysam, hakkını helal et ..
bende öyle aptalca bi laf ettmde cocuğum olmasın istemiyorum bakamam edemem salak saçma konuştum sonra korunduğumuz halde hamile kaldım devamı malum zaten

:46::46::46::46:hocam umudum sen dön yeter hepimizin çırasını yakk:18::18::18:
Rabbim sana güç versin kuzumm:16::16:seni aramızda görmek bizi çok mutlu ediyo:54:

saolasın bitanemm :54::54:

:1::1::1::1:kolay gelsin canım şimdiden:54: ben korkumdan bakamıyorumm içinden çıkamıycam diee:9::9::9::9:

ama ya ben yokken, bana bisey dedilersee, nasıl cvp vericem görmeden, bilmeden :14:

valla kusum, son zamanlarımda çok iyi takip edemesem de, arada bir sayfaları kontrol edeyim diyorum, artık neresinden tutturursum, ordan bakıyorum cvp vermeye..
atladığım bisey varsa, artık gün gelir denk geldiğimde cvp veririrm...
umut hoca smdi bi enkaz gibi, geri döndüğümde, yakıcam çıranızı :9::9:

gonzalez geri donuyor:46::46::46::46:şuan izledikleriniz filmin fragmanı :9::9::9::9:

ben geldimmm ben geldiimmm :16:
dün gece burda muhabbet sarıp saat 3'te yatınca anca toparlandım kalktım kahvaltı yaptım heheheheh :1:

hoşgeldin canbon :46::46:okudum dün geçmişte fazla gece girme bidaha tememmi sonra bu yarım akıllı hayalotunuz okuyamıyor:9::9::9::9:
nasılsın pufpuffum:54:

bende öyle aptalca bi laf ettmde cocuğum olmasın istemiyorum bakamam edemem salak saçma konuştum sonra korunduğumuz halde hamile kaldım devamı malum zaten
gumuşcum sen kaçıncı bebegini istiyosun sen hamilemiydin önce:44::44:
hiçbir zaman büyük konuşmamak lazımm RABBİM bizi imtihan ediyo:26:

Son düzenleme:
hoşgeldin canbon :46::46:okudum dün geçmişte fazla gece girme bidaha tememmi sonra bu yarım akıllı hayalotunuz okuyamıyor:9::9::9::9:
nasılsın pufpuffum:54:

hehehehe yanlış hatırlamıyosam seni andık dün akşam :44:
çok iyiyim tşk ederim .. gördüğüm kadarıyla sizlerde iyisiniz :32: ne güzel..

saolasın gurbetim, bgün biraz daha iyiyim..
e ne de olsa, 1 günlük oldum, hani daha bebekim yani
:17::17:hani dün doğdum sayarsak :1::1:
sen nasılsın kusum :16:

hı öyle küçüğümm :17::17: oldu sanırsam da , insaAllah böyle eskisi gibi devam eder..:nazar:kısmet balım, artık ne gelirse basımıza kısmetimizden geliyo:nazar:
içtiği seyler onda ters etki yaptı, anlaşıldı :31::31:bırakdı artık, sonkileri içmiyo.

içmesin ya içilenler her insana aynı etkiyi yapmıyo umudum:50:rabbım can saglıgı versın gerısı gelır rabbımın ıznıyle:16:

çok tövbe et, çok dua et bunun için..Rabbim yardımcın olsun..
sormaaaa... çıkamadı kimse bi türlü :32: yeni tanıştığım,şu an gördüğüm herkese selam kızlar...merhaba

puffpuff hsgeldin ..nber nasılsın ..

Back
X