Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kız ben keklıkmıyım de keklım seni:52::52::52::52:
hayalotun falı sallamasyon olur .şekilleri goruyorum ama içimden ne gecerse onu soyluyorum:16:
şekillerin yorumlarını bılmıyorum sadece:17::17::17:yoksam %50 dogru cıkar fallarım kayganam öğretti:52::52::52::52:
ben inanıyorum falına bizim ev işini blmiştin sen dur deşifre etmiyim seni:34:

yaw umudum ayrıntılı anlatım dıcemde bılıyonya pek beceremıyorum:9::9::9:
sen 10 puan ver hakketıler dun gece:46::46::46::46::46:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. dün gece neler oldu, görmedim, ne konustunuz kimbilir, ben nasıl bakıcam eski sayfalara yaaa :84::84::84:
tmm 10 veriorum bu seferlikk :1:

merhaba hanimlarr, merve ben muhabetiniz bol olsun. tablo da pek afilli :)hayirli haberler gelir herkesden umarim

merve hsgeldin ..
tablomuzu heç sorma..
bide kırmızı listeye geçebilmek için canımız çıkıyor burdaa :17:
hele benim yapmadığım kalmadı :14:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. dün gece neler oldu, görmedim, ne konustunuz kimbilir, ben nasıl bakıcam eski sayfalara yaaa :84::84::84:
tmm 10 veriorum bu seferlikk :1:

merve hsgeldin ..
tablomuzu heç sorma..
bide kırmızı listeye geçebilmek için canımız çıkıyor burdaa :17:
hele benim yapmadığım kalmadı :14:

dur anlatım hocam.yeni kızçelerle tanışmışlar :29::29:

Sukur iyiyim canim bende... :16::16::16: bir suru islerim var , allahtan evim temiz ..

Alamadim aynen:37::37::37: yaptik ben telefonda konusrken benimkisi yedi oldu , kizdim sana yemek filan yok yarind iye birde huyu cayini aliyor salna geciyor , aman gidecek zaten briazdan..

kızçe adamı tek yollama okula.elınden tut karsıdan karsıya gecerkene:17::17::17:seni yerim ben ya sinirlenmişte kocısıne.gec kalıyodur kuzum ondan yemıstır:29::29:

Back
X