Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmm.. peki adet düzensizlikleri için soğan kürü iyi geliyor diyolar.. hiç denedin mi ?
peki halen daha adet olmadın mı ?
kan da baktırsaydın bide, en son çare bu :)

yok hiçbişey denemedim ben henüz ekstra cnm..

yalnız tam sana yazdım sonra vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:
aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...

yok hiçbişey denemedim ben henüz ekstra cnm..

yalnız tam sana yazdım sonra vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:
aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...

kız ne duruyosun, hemen bi kan testi yaptırsana cnm :44:
hadi insaAllah bizlere iyi haberlerle gelirsin
:29:

kız ne duruyosun, hemen bi kan testi yaptırsana cnm :44:
hadi insaAllah bizlere iyi haberlerle gelirsin
:29:

adet oluıyosam neysedeee bi yandan da korktum şimdi :18: umarım kötü bi durum yoktur,tribe girdim :52:

Bekliyorum canim , aksama bende yaparim godnerisen erkenden :34::34::34:

Bende cikacam canim zaten ariyacagim yerler var , birde nedense basim agriyor bugun , agri kesici atmamak icin kendimi zor tutuyorum .. gorusruz bir saat sonra

canım tarifi gönderdim özel msj dan ... bakarsın :1:

adet oluıyosam neysedeee bi yandan da korktum şimdi :18: umarım kötü bi durum yoktur,tribe girdim :52:

smdi adet oluyosan da, neden gecikiyo, onunla ilgili bilgin olması lazım bence.. kist tarzın da birsey olabilir .. :44:
yada dediğin gibi azıcık bi leke diyorsan eğer .. o zaman orda durcaksın .. sakın kımıldama :1:

bendemı alsamki
catlatma iğnesi yaptırcam ama ben doktordan randevumu aldım bile
iğneylede olmazsa kocişi tekrar göndercem teste belki banada rahim filmi bilemiyorum şimdi iğneyi bi olıyım hele:37:

valla çatlatma iğnesi ve ovu testi aynı anda yapılıyor mu bilmiyorum..:44:

vallaa cnımm napalımm her yolu deniycezz rabbiim bilir enguselini en iyisini hasretmizi son bulur inşallahhh

öyle tabi.. insaAllah..:nazar:
sen ne zamandır istiyosun, yeni geliyorsun buraya sanırım ..

cok yorgunum uykumu alamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiii:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:beni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim:37::37::37::37::37::37::37:

Son düzenleme:
smdi adet oluyosan da, neden gecikiyo, onunla ilgili bilgin olması lazım bence.. kist tarzın da birsey olabilir .. :44:
yada dediğin gibi azıcık bi leke diyorsan eğer .. o zaman orda durcaksın .. sakın kımıldama :1:

puhahahahah deli yaaaa güldürdün beniiii :1: atlayıp gitsem mi hastaneye acaba?karar veremedim yahu
help meeeeeeeeeeeeeeeeee :4:

nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiii:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:beni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim:37::37::37::37::37::37::37:

yasağımm hsgeldin balım..
geceden ben yokkene çok konusursanız, böyle olursunuz:37::37: istee :4::4::4:

umutlumu?????
şu anki ruh halime hiç uygun değil
adet olucam ya azda sen teselli et epey ağladım acıldım elmalı turta yaptım ağlarken kafam dağıldı azcık:5::5:

1 rahim filmi 1 laporoskopi 2 histereskopi yapıldı canım
yanlızkürtajdan sonra tüpler tıkanabiliyomuş o yüzden rahim filmini tekrar düşündüm

anladımmm.bende 15 gün önce rahim filmi çekildim.bu ay bekleyelim belki hamile kalırsın dedi.olmazsa çatlatma iğnesi yapılacak.Ama bazılarıda önermiyor ne bilim o yüzden sordumm.

Back
X