Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aaay şu soğan kürünün kokusu,tadı bi kötü olmalı :44: ismi hiç hoş gelmiyo kulağıma...

Kokusu fena ama tadı beni etkilemedi ilaç niyetine içiyorum ,midemi falan bulandırmadı.
O kadar çok övüyorlar ki denemesem olmazdı bu soğan kürü bitince yeni bir kür yapacağım o da yumurtalar için :21:

Kür manyağı olacağım ,ben kafayı yemeden gelse çocuğum bari :emir_bebek:

canbonlarım eltim bende bugece hani şu esas olan kocacım kendi işine gıttı 2 saat sonra gelıcek sabah dıger çalıştıgı ıse nasıl gıdıcek hıc bılmıyorum:26:
bu gece kalamıcam fazla yarın gorusuruz artık.eltımın yanında yazarım sandım ama zor oluyor arasıra bakıverıyor kım oldugumu gormesını ıstemıyorum:50:
öpüyorum hepınızı rabbım gonlunuzden gecenlerı nasıp etsın inşallah.scorpıonsum dualarımdasın bıtanem:16:bol sohbetler tatlı ruyalar sızlere:29::29::29::10::10::10::10:

Kokusu fena ama tadı beni etkilemedi ilaç niyetine içiyorum ,midemi falan bulandırmadı.
O kadar çok övüyorlar ki denemesem olmazdı bu soğan kürü bitince yeni bir kür yapacağım o da yumurtalar için :21:

Kür manyağı olacağım ,ben kafayı yemeden gelse çocuğum bari :emir_bebek:

bütün duyduklarımızı,bütün kürü mürü balı inciri cartı curtu yapcaz..
sonra beklenmedik anda bebek gelcek..
ama sevincek dermanımız olmucak...

töbe töbe yaaaaaaaaa :1:

canbonlarım eltim bende bugece hani şu esas olan kocacım kendi işine gıttı 2 saat sonra gelıcek sabah dıger çalıştıgı ıse nasıl gıdıcek hıc bılmıyorum:26:
bu gece kalamıcam fazla yarın gorusuruz artık.eltımın yanında yazarım sandım ama zor oluyor arasıra bakıverıyor kım oldugumu gormesını ıstemıyorum:50:
öpüyorum hepınızı rabbım gonlunuzden gecenlerı nasıp etsın inşallah.scorpıonsum dualarımdasın bıtanem:16:bol sohbetler tatlı ruyalar sızlere:29::29::29::10::10::10::10:
güle güle canım Allah rahatlık versin canımm:16::16::16::16:yarın görüşüz canım :54::54::54::54::54:

güle güle canım Allah rahatlık versin :16::16::16::16:yarın görüşüz melegim:54::54::54::54::54:

ben kaçtım milleeettt, malum yarın okul vaaarr:4:
bıcırlarıma yetişebilmek için uyuyup enerji depolamama lazımm:16:
hepinizi çoook seviyorum...İYİ GECELEEERRR :54:

ben kaçtım milleeettt, malum yarın okul vaaarr:4:
bıcırlarıma yetişebilmek için uyuyup enerji depolamama lazımm:16:
hepinizi çoook seviyorum...İYİ GECELEEERRR :54:

tatlı ve huzurlu rüyalaaaaaaaaaaaar iyi geceler ev sahibemiz :54:

Back
X