- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagligina duacigim canim seni gördugume cok sevindimm uzun zaman oldu görusmeyelii birtanem sen nasilsinnnnn![]()
Slm kizlarrrr nasilsiniz![]()
kaç yaşındasın ki :44:
selam cnm hoşgeldin![]()
Allah iyilik versin kuzum..bende sevindim kusum..
evt bi girip çıkıyoruz sonrada kimle denk gelirsek konusuyoruz ..
rabbim iyi günlerimiz de her daim burada karsılasabilmeyi nasip etsin insaAllah..
ben biraz karısığım bu aralar, beni hiç sorma kuzum
sen napıyon balım, nasıl gidiyor senin çalısmalar![]()
Selam canimmm benim hosgldin , sukur iyiyim ..sen nasilsin?
ben suan 23 yasindayim canim ...
Duygu karmasasi icinde oldugunu biliyorum canim gecen gun okumustum sana birseyler yazdim ama sen görmedin galiba inan okurken öyle icimde hissettimki senin yazdiklarini biranda benim gözumden yaslar suzulmeye basladiiii ve sana cok dua ettimmm benmi ne yapiyorum canim yumurtlama gunlerini degerlendirmeye calistik ama bilmiyorumm esimde yarin norvece gidecek 10 gunluguneeeeee artik oldugu kadariylaaa ne yapalim hakkimzda hayirlisi olsunnnnn hepimizinnnn Rabbim cokk buyukkk insallah bizimde sesimizi duyarrrrr ve sevindirirrrr ne olur kendini yipratmaaa biliyorummmm cok zorrrrr ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Slm canim ne yapiyim valla sabahtan berii yemekle ugrasiyorummmm esim yarin norvece gidecekk onun icin hazirlik yapiyorum ve birazdanda börek yapacagimm hamurunu yogurdum dinlenmeye biraktimmm yemekti camasirdi derkennnn bayaaa yorulmusummm
![]()
geçmisten takip ettiğim kadarıyla.. yaklasık bi 20sayfa gözden geçirmisimdir..
smdi gelelim kızçelerime..
önce scorpim den baslyim... Rabbim hayırlısını versin kuzum..dktara gititğinde iyice bi bakılsın bitanem,belik bi testler fln yapılıpta, belki tutunmasına yardımıc olucak ilaç neyin verir..hemen söktürücü vermese, gerçi dktorlar ultrason görüntüsünle iyi bilirler de.. yine de vardır bi hayır balım.. elimizden ne geliyosa , onu yapıyoruz, Rabbim en yakın zaman da mutlu haberlerle güldürsün yüzünü balım insaAllahseni çookk seviyorum, dualarım seninle balımm , öpüyorumm
medd_cerimm tatlımm.. hayırlısı olsun kırmızıların gelmis.. Rabbim den insaAllah yakın zamanda bizlere sevincli haber vermen dileğiyle balım,. öpüyorum seni çok seviyorumm kusumm
yasagımm ve hayalotumm..gelelim sizlereee
listeyi öne alma konusunda sizlere kaç vereceğimi inan şaşırdımmsmdi 10 versem olmıycak.. 0 versem yine olmaycak..
![]()
gerçi hayalotum parçalamıs kendini,ekliyemedim diye , onu iyi gördüm, güldüm hatta.. ahh balım dedimm..
yasağım da, hocanın sayfasına bak, senin eklediğin çok geçmiste kalmıstır,deyip benim hayalotumun,
balımın iyice aklını karıstırmıssen sonunda yasağım almıs listeyi ama, artık kaç versem bi düsüniim en iyisi ben
ama ballarımı ben her daim çokk seviyorummm
artık gözüme çarpanlar bunlardı.. :26:
unututğum yada atladığım varsa, artık aklıma geldiğinde yazarım.. tatıl kuslarımm![]()
ahanda gözlerime inanamiyorum hocam bu saatte burdamayalilar hakli galiba kiyamet yaklasti
![]()
hocammmmmmmmmmmmmmmm söz hakki istiyorumel kaldiriyorummmmmm
savunmam var iyi okuyamamisin itirazim var
![]()
konus evladım,. söz hakkı senin
sus bakimm..hocana karsı mı geliyon,
iyi okuyamamıssın deyiptee
![]()
ahanda gözlerime inanamiyorum hocam bu saatte burdamayalilar hakli galiba kiyamat yaklasti
![]()
balım o günlerde, herkesin yazdığın gördüm ama, yazacak halim yokdu..
gerçi smdi ne kadar var desen, biraz yatıstırdım kendimi.. ondan böyle yani
o günlerde ki sorun simdi yok Allahıma sükür de..artık bat ıma da az kaldı, bakim nolcak..
artık onu dene, bunu dene.. hem yoruldum, hem .......... hem........... artık ne diyeceğimi bilmiyorumm..
yalnıs bisey de demek istemiyorum, Allahım affetsin balımm
saolasın cnm.. dualarımız hep bir .. bnde buradaki kuslarıma çok dua ediyorum..
öyle cnm, hakkımızda hayırlısı artık..
hani o sebep, bu sebep deyip, niye daha önce bunlar bulunmadı diyoruz ya..
iste kaderimizde nevarsa onu yasıyoruz.. yinede Rabbim daha zorlarıyla karsılastırmasın kuzum![]()
demin bnde bi baktım aa yasağım gelmis dedimm..
yaw napim balım.. aynı sey senin için de geçerli..
gerçi önceki gecelerde hocan mısıl msıl uyurken,sen buraya geliyo muydun orasını Allah bilir artıkınn..
nası yani.. ben burdayım diye mi.. kıyamet yaklastı ..
yaaa daha bebis yapıcam, olmaz ki ama yaaa :84::84::84:
sen niye burdasın onu de bakim hocana cvp ver bakimm![]()
ahanda gözlerime inanamiyorum hocam bu saatte burdamayalilar hakli galiba kiyamat yaklasti
![]()
Hosgeldin canim benim , gece kusumuz ..senin goca birsey demiyor galiba
![]()