Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw noldunu bi yazsaydin:6::6::6::6:

hee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm

hee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm

geçmiş olsun bebekim allah b idaha göstermesin inş:34:

geçmisten takip ettiğim kadarıyla.. yaklasık bi 20sayfa gözden geçirmisimdir..
smdi gelelim kızçelerime..

önce scorpim den baslyim... Rabbim hayırlısını versin kuzum..dktara gititğinde iyice bi bakılsın bitanem,belik bi testler fln yapılıpta, belki tutunmasına yardımıc olucak ilaç neyin verir..hemen söktürücü vermese, gerçi dktorlar ultrason görüntüsünle iyi bilirler de.. yine de vardır bi hayır balım.. elimizden ne geliyosa , onu yapıyoruz, Rabbim en yakın zaman da mutlu haberlerle güldürsün yüzünü balım insaAllah :nazar::nazar::nazar: seni çookk seviyorum, dualarım seninle balımm , öpüyorumm :54::54:

medd_cerimm tatlımm.. hayırlısı olsun kırmızıların gelmis.. Rabbim den insaAllah yakın zamanda bizlere sevincli haber vermen dileğiyle balım,. öpüyorum seni çok seviyorumm kusumm :54::54:

yasagımm ve hayalotumm..
:4::4:gelelim sizlereee :27::27::9::9:
listeyi öne alma konusunda sizlere kaç vereceğimi inan şaşırdımm :9::9::9:smdi 10 versem olmıycak.. 0 versem yine olmaycak.. :9:
gerçi hayalotum parçalamıs kendini,:9: ekliyemedim diye , onu iyi gördüm, güldüm hatta.. ahh balım dedimm.. :9:
yasağım da, hocanın sayfasına bak, senin eklediğin çok geçmiste kalmıstır,
:27::27: deyip benim hayalotumun, :51:
balımın iyice aklını karıstırmıss :9::9::9:en sonunda yasağım almıs listeyi ama, artık kaç versem bi düsüniim en iyisi ben :51::9::9:
ama ballarımı ben her daim çokk seviyorummm :54::54:

artık gözüme çarpanlar bunlardı..
:26:
unututğum yada atladığım varsa, artık aklıma geldiğinde yazarım.. tatıl kuslarımm :29:
:17::17::17::17::17:ama ama gonzalezim vallaha olmadı ya:91::91::91::91:öylem işte puanım kaç buarada yazmamışında:30::30::30:

kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......

Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?

selam cnm ben söyle biliyorum 14 gun gectimi kesin diye ama erken Ovulasyon Testleride satiliyor Ezanede onlarda bi dene derim insallah Hamisindir

Hamile oldugunu kesin ögrenmek istersen doktoru tavsiye ederim.. iyi gunler

aksamüstü ben uyurken de, siz listeyi güncelleme konusunda, hocayı iyi çekistirmişsiniz.. bunu hesaba koymuyorumm.. bu nolcekk :9::9::9::9:
balla hayalotum bilir onu ne kadar sevdiğimi :29::29::29:
böyle polemiklere girmeyeceğini bilirimm, :9:al sana cvp:9::9:
biliyorum gonzalezım:46::46::46::46:böyle polemiklere girmiyomuşum kaçakcanbonum:52::52::52::52::52::52:

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

yaw ben hayalotuma dedimki ben cikim yemek yapacam listeyi bi zahmet öne getir yeni gelen kizlar görsün hayalotum ugrasti yapamadi:33: yaw hocamin profiline gir oradan bul dedim yine yapamadi:4:yine gitim senden buldum koydum kizlar gördü yemekte gecikti herifim küstü yemek yok daha diye simdi söyle hocam kim 10 hak etti hayalotum benim kankam ama bu gün tembeldi ödevini yapamadi :52::52::52::52:caliskan degildi bende sasirdim:53::53::53::53::53::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111:
doğru gonzalezım çok çabaladım ama benimkinde niyeyse hurmalarım gelmek istemedi:14::14::14:sende yemek yapamamısın alaala ben yemeğimi yapmıştım gonzalezim hemide zor yemek yaaaaa:23::23::46::46::46:

çok nesem yok da, yinede durum iyi görünüyor da, geçen günlere göre.. ondan yani.. anca bu kadar sesim çıkıyo :31::31:
aksam bide histereskopi, bu gib seyleri konustuk ya, bunun videosunu izledim bi dktor konusma yapmıs..
esime izlettim..dedim bunlar da benim kafamad soru isareti kaldı..
ben bunları yaptırmak istiyom, niye bunlar bana yapılmadı, bu dktorlar nasıl istemedi böyle seyi de. sanki salladılar bizi dedimm
:31:
ben nohut kürü değiynce, arastırmıs netden bakmıs fln..hadi bunu yapalım dedi..
yapıyoz bakalım, yine bi faydası olurdur da..
yine ben baktırmak istiyom kendime..
kaçısı yok, o dktara gidilcekkk.. :27::27::27:
o toktora gidilecek iştem okeder:27::27::27::27::27::27:

$images.webp

pek günaydınlık saatte değiliz ama anca kalktım :1: idare edin...
selam canlarım :16:

kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......

Sa öncelikle cnm Tüplerim kapali derken cnm??? tedavisini oldunmuki????
yoksa daha öncedendemi vardi??? merak ettim simdi???

Allah hayirlisini versin insallah cnm Allah zamanini biliyor sen kafana takma ins..

Back
X