Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey rabbimden .......

cnm bnm çok yakın arkadaşımında tüpleri kapalıydı geçen hafta açtırdı ve yumurtalıkları çatlasın diye doktor ilaç verdi p.tesi kontrole gitti ve doktor iyi demiş yatma günü vermiş yarın tekrar gitcek hastaneye hayırlı haber beklioruz bnce sende bi an önce doktora git ve gerekeni yap !

hee fazLaa önemli degil kiz yeni yila girince ikinci gunu kaza yasadik :2: hastanede kaldim 24 saat gÖZALtinda
mecburdum yani ama tabi biz sucsuzduk kirmizi isikda dururkene bir Taksi araci arkamiza 50 KM YAKLASTI carbti ben hemen hastaneye gidek dedim esime
hemen göturdu öyle iste Allaha sukur cok iyizi suan.. 16 gun oldu zaten aradan gectii cnm
çok geçmiş olsun bıtanem ya rabbım başka kaza bela vermesın :16:bi sorunun yok dıme:29:
kızlar yine geldi kırmızılar karnım ağrıyor
benim zaten tüplerim kapalı ama ben yinede her ay ümitleniyorum
çünkü herşey Rabbimden .......

hayırlısı olsun sevımlım:29:
üzülme hersey rabbımden ne olacagını bız bılemeyezkı ...
tuplerın kapalı demısın açamıyorlarmı:26:

cnm hayırlısı olsun inş.Rabbim en kısa zamanda sağlılklı.hayırlı evlat nasip eder inş. hepimize.ameliyat oldunmu tüplerin açılması için

evet canım 2009 da şubat ayında laparoskopi oldum ama çok yapışıklık var demişti dr..
zaten ondan sonra fsh sorunum başladı 5 kere tüp bebek denedik 4 seferi fsh yüksekliğ ve çeşitli nedenler yüzünden hep iptal oldu
sadece bir kere transfer oldu o da negatifti

Sa öncelikle cnm Tüplerim kapali derken cnm??? tedavisini oldunmuki????
yoksa daha öncedendemi vardi??? merak ettim simdi???

Allah hayirlisini versin insallah cnm Allah zamanini biliyor sen kafana takma ins..

canım ben bu temmuzda 7 senelik evli olucam çok tedaviler olduk çok doktorlar değiştirdik tüplerim içinde laparoskopi oldum
ama geri kapanmış
aslında ben tüp bebek tedavisi olmam lazım
ama dediğim gibi Rabbim büyük OL derse zor yok zorluk yok herşeye gücü yeter ...
inşallah vakti zamanı gelince olacaktır hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin inatçı SIPALARIIIIIII:52::52:

çok geçmiş olsun bıtanem ya rabbım başka kaza bela vermesın :16:bi sorunun yok dıme:29:

-saOl cnm Allaha Sükürler olsunki birseyim yok sadece biraz bel agrim var bilmiyorum hamisliktende önce yoktu
kazadan sonra basladii bakalim doktora gidip gidp geliyorum Allahim baska dertler vermsin insallah (AMIN)) :25:

evet canım 2009 da şubat ayında laparoskopi oldum ama çok yapışıklık var demişti dr..
zaten ondan sonra fsh sorunum başladı 5 kere tüp bebek denedik 4 seferi fsh yüksekliğ ve çeşitli nedenler yüzünden hep iptal oldu
sadece bir kere transfer oldu o da negatifti

canım ben bu temmuzda 7 senelik evli olucam çok tedaviler olduk çok doktorlar değiştirdik tüplerim içinde laparoskopi oldum
ama geri kapanmış
aslında ben tüp bebek tedavisi olmam lazım
ama dediğim gibi Rabbim büyük OL derse zor yok zorluk yok herşeye gücü yeter ...
inşallah vakti zamanı gelince olacaktır hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin inatçı SIPALARIIIIIII:52::52:

EWET CNM AMIN bende Doktora gittim cnm gecen hafta bana dediki infeksiyon kapmisin hemde hamilelikte dedi sana Antibiotik yazcam dedi onu ic dedi onu icioyrum midem bu
Antibiotiki kabul etmiyor hep kusuyordum baslarda 20 tane var icinde simdi 2 tane kaldi baya ictim doktora sordum bu infeksyon nelere yol acar bebegin dogdugu zaman deddi gözlerini etkiler dedi ve bendee ilerde yumurtaliklarimin kapanmasi olurmus ilk defa duydum ve cok uzuldum internette okudum bu yuzden yazmis yani

cnm basdan hemen yaptircaksin tedavini yoksa bir anlami kalmiyor ilerde insallahh Allahim nasip ederse hersey olur insallah fazla stresse girme yter !!

cnm bnm çok yakın arkadaşımında tüpleri kapalıydı geçen hafta açtırdı ve yumurtalıkları çatlasın diye doktor ilaç verdi p.tesi kontrole gitti ve doktor iyi demiş yatma günü vermiş yarın tekrar gitcek hastaneye hayırlı haber beklioruz bnce sende bi an önce doktora git ve gerekeni yap !

Allahım inşallah bu yolda uğraşan herkese kolaylıklar versin yardımcımız olsun
ben laparoskopi oldum ama yapışıklık çok demişti dr ve tüp bebeğe yönlendirmişti 4 sene önce
son iki senedirde tüp tedavileriyle uğraştık şimdi genetik sonucu bekliyoruz bir ay önce kan verdik çok geç çıkıyormuş sonuçları
bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

tuplerın kapalı demısın açamıyorlarmı:26:[/QUOTE]

canım diğer arkadaşlarada yazdım açıldı ama tekrar kapanmış zaten çok fazla yapışıklık varmış
ve o ameliyattan sonra fsh yüksekliği çıktı ortaya fsh yükselincede yumurta olmuyor tüp bebekte şansı azaltıyor
hayırlısı be gülüm elbette Rabbimin bir bildiği vardır....
Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sabrediyoruz
isyan etsek elimize ne geçecek günahtan başka

ben laparoskopi oldum ama yapışıklık çok demişti dr ve tüp bebeğe yönlendirmişti 4 sene önce
son iki senedirde tüp tedavileriyle uğraştık şimdi genetik sonucu bekliyoruz bir ay önce kan verdik çok geç çıkıyormuş sonuçları

canım diğer arkadaşlarada yazdım açıldı ama tekrar kapanmış zaten çok fazla yapışıklık varmış
ve o ameliyattan sonra fsh yüksekliği çıktı ortaya fsh yükselincede yumurta olmuyor tüp bebekte şansı azaltıyor
isyan etsek elimize ne geçecek günahtan başka[/QUOTE]

bak üzülme elinden geleni de yapıosun zaten bakalım arkdaşımda inş hayırlı haberini alır bizde rahatlarız sennde inş hamiş olduğun haberini alırız heycanla bekliorum cnm allaha emanet rabbim gönlünden geçen herşeyi yaşamanı nasip etsin ...

isyan etsek elimize ne geçecek günahtan başka

bak üzülme elinden geleni de yapıosun zaten bakalım arkdaşımda inş hayırlı haberini alır bizde rahatlarız sennde inş hamiş olduğun haberini alırız heycanla bekliorum cnm allaha emanet rabbim gönlünden geçen herşeyi yaşamanı nasip etsin ...[/QUOTE]

evet biz elimizden geleni yapıyoruz
hiç değilse aklımızda kalmıycak acaba şöyle yapsak olurrmuydu keşke deneseydik demiycez en azından
tedbir bizden taktir Allahtan .....

isyan etsek elimize ne geçecek günahtan başka[/QUOTE]
okudum canım benım rabbım dermanı olmayan derdı yollamaz.inşşalh bı an once hayırlısıyle meleğini yollar :16:sabretmekten baska caremız yok bolcana dua edıcez.rabbım yardımcın olsun canım:16:
-saOl cnm Allaha Sükürler olsunki birseyim yok sadece biraz bel agrim var bilmiyorum hamisliktende önce yoktu
kazadan sonra basladii bakalim doktora gidip gidp geliyorum Allahim baska dertler vermsin insallah (AMIN)) :25:

korkudandır belkı kuzum bizde kaza yapmıstık tam 1 hafta bacaklarımın agrısından duramamıstım.sanırım o esneda kendını kastıysan buyuk ıhtımal onun agrısı olabılır.ama dıkkat et teyzosuma :nazar::nazar:geçmiş olsun iltihap içinde bıan once gecer inşallah.:16::16:

Back
X