- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.981
ben bıraz uzanım canbonlarım gonzalezım konusamadık ama belım cok agrıyo bu sıralar oturamıyorum sureklı
öpüyorum hepınızı gelırım yıne araara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yavrumm , evladım söyle kusumm
evt balım, geçmisle çok uğrasıyosun. ne alakan var çözemedim seni
o yüzden 10 puanı hakettin..onca sayfanın hakkından geliyosu..
piravo sana balım
smdi hocan olarak, kısa bi özet geç desem ne dersin
kacakcanbonuna gelince.....ona ben simdi..
ne desem bilemedimm kii..
evt gece hani bana 10 dedi.. ben hep 0 alıyorum dedi.. bnde gördüm biliyom, fisekliyo seni kusum
demen gibi, geçmiste okumuyo..dün gece kimdi, :26:biri börek yapıcam,
hamur yoğurdum dredi.. aferin dedim 10 verdim sana dedim..
tmm dedi.. yasağım hani bana 10 dedi. ben hep 0 alıyom dedi.. vızır vızır böylee :84::84::84: ağladı basımda
bnde yarın baklava yapsam 10 olsam olur um dedi..tmm yapıncada resim koy görem, hocanın gözüne iyice girersin dedimmay ne fenayım
diyo kendine, yarım aklınla hocayı kandırabiliceğini mi sandın, smdi resim de istedi, netcen yasakhayal bakim dediaynı böyle
dedim öyle.. yapta koy görem seni , alırsın 10 puanı![]()
süpürgemin gazı az canbonum
tesekkur ederım bıtanem yemıs kadar oldum..
hsbuldum balım.. selam ben geldim yazana kadar, sen beni geçtin yine ..
önce size cvp yetistirdim..hoca bu susar mı heçç..
illa gonuscekk
gurbetimm.. nettin sen yaww.. elliren sağlıkk....hani bize..bizde yemek istiyoz bu mamadann
bi ara bnde bi yaş pasta yapim..kızlar portakallı yaş pasta biliyonuz mu.. :26:ama bu baska öyle sandığınız gibi değil, çok bilen yoktur.. :44:
ama nefiss oluyo yaa.. haftaya yapim de,. resim atam bura bi![]()
inş canım benim, allahım hayırlısını versin inşşş...doktor sabah 10 da canım bu arada ilk defa gdicem evet onu yazmamışım![]()
yok bıtanem ya suan ıyıyım
bende resım eklemeyı bılmıyorum
altınlar gelıyor kızçeme
allah bın bereket versın kuzum ...yorma fazla kendını zaten gıttıklerınde yenıden yapmak zorunda kalcan![]()
herzaman yaptıgım gıbı geçmişten bulup alıntı yaptım ama olmadı bu hurmacıklar nıyeysem cıkmadı dun.
sonram profılınden gırdım yaptım yıne aynı oldu
ama kaçakcanbonum yaptı sagolsun![]()
inş canım allahım hepimiz için daim eylesin inşşş...o hep seninledir bence hala bırakmamıştır anneler bırakmaz hiçbizaman.yine de iyisin umudum başa çıkmasını biliyosun zorluklarla allahım gücünü veriyor sana inş bu zor günler bitecek uğraşılarının karşılığında bişeyler elde edeceksin ve cok mutlu olacaksın allahın izniyle aminnnn![]()
estfirullah hocam ben senı geçememsadece etrafından tur atıyorum kaçakcanbonum yakalamsın seni diyem
![]()
yaw umudum yapmadan benı cagısan evınede bende yesem![]()
Canim ben gazini alirim sen merak etme ..
Ne yapmisimkek yaptim buyrun gelin yanlizim beraber yiyelim .. Dun gece yapacaktim iyiki bugun yapmisim:44::44::44:
duymadim hic portakali yas pastasini gormek isterim resmini yaptigin zaman ..
erken mis oh oglene haberini aliriz insallah .. oyy bende heycanlandim nedense
Bende arada ekliye biliyorum arada ekliyemiyorum bende anlamiyorum haa , canim gorusruz git uzan sen dikkat et kendine ..
Ne yapmisimkek yaptim buyrun gelin yanlizim beraber yiyelim .. Dun gece yapacaktim iyiki bugun yapmisim:44::44::44:
duymadim hic portakali yas pastasini gormek isterim resmini yaptigin zaman ..
![]()
geçmişten gelirken gözlerim acılıyo yanıyo hocam boyle oluyorum
gordum hocam bu gozlerımletgb acmıs boregı sanırsam ona 10 puan vermısın
canbonumada ver barem gonzalezım gecmısten gelırkene gordumonun fotograf makınesı yokmuş
barim yapsında 5 puna ver :13::13:
nekadar ıyıyım ben goruyonmu gonzalez hocam
özet geçsem nederım sen sor ben cevap verim hocamAllah Allah derim
izinden geliyorum hocam
bıtanesın umut hocam
saygılarımla
arz ederım
![]()
ben bıraz uzanım canbonlarım gonzalezım konusamadık ama belım cok agrıyo bu sıralar oturamıyorum sureklı
![]()
buyur ozaman supurgemı
gaz alda gerı ver canbonum
çıkamam umut hocamı beklıyorum gelsınde gorsun beniöyle çıkaım
![]()
olsun balım, olmustur birsey..bazen bende de çıkmayabilir
bu yasak kesin okuyup üflemistir de çıkmıstır balım
ahh balımm. ahh .. yinede iyisin derken.. yinede Rabbim daha kötü eylemesin de.. bazen dayanılır gib değill..
esim diyo.. sen kendini çok kaptırıyorsun.. halimi görüyosunuz, onu duy dene, bunu duy dene.. bazen tartısıyoruz..ben çok uğrasıyom gibisinden..
bilimyom artık sonumuz ne olurr
kısmet artık balım.. bazen diyom.. yaşlandın artık.. bu saatden sonrada kafa nasıl kaldırcak..
geçersin balım.. niye geçemeyesin.. bak msj sayında geçmisin ya
etrafınad tur atıyom derkene, hacı oldun demek ..töbe töbe yaa
gel balım gel.. beraber yapalım.. hepsini sen yersin snram
bak söylüyom iste.. haftaya yapıyım diyorum birsey olmazsa.. smdiden gelmeye çalıs, atla süpürgene..![]()
anam üfürükçü canbon heeebu aklıma hıc gelmemıstı
gelıyom atladım![]()
afiyet olsun cnm.. bnde yapınca eklerim buraya insaAllah.. isteyene tarif de veririm.. süper oluyor valla..pastahanelerde bilem yok böylesi
alemsin hayalotum yaa..
tmm balım, git uzan sen... bnde çıkıcam.. yemeğim yok..
demin sana laf yetistiriyim derkene, tavuk koymustum haslansın diye.. daha kaynamamıstım, ben burda yazarkene, baktım biras sesi geliyo, çıtır mıtır..
tencernin kapağı biraz üstündeydi, çabuk kaynasın dedim.. onda da biraz tasmaya baslamıs..olsun hoca yaparsa, bisey olmaz
![]()
merhaba esilam57 iyiym şükür sen? evet yarın doktor randevum var inş güzel haberlerle dönerim![]()
bana dıyeydın ya gel haşla diyem uçarak gelırdım yanına
temem hocam ben cıkıyorum gurbet kızçem gorusuruk yıne
opuyorum hepınızı![]()
selam arkadaşlar hepinizeee ne var ne yokk
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassssssssssssssssssinizzzzz bakalimmmmmmmmmmmmmmm![]()
kızlar ben normalde 24 günde bir adet olurdum.ama bugün 25.gün.acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum.bide hsg çektirdim acaba ondan mı gecikme oldu .ne bileyim kafam çok karışık.sürekli düşünüyorum.test yapmakta istemiyorum hüsrana uğrarım diye.:26::26::26::26:
yine kaynatmissinizz masallahhhh...dun gece yatamadimmm sabah 7 de uyumusum...anca uyandimmm...umudummmmmmmmmmmmm habibtemmm gelmisss nasilsinnnn hurma gozlum al yazmalimmmm[/B]
esilam.. kaç yasındasın bilimyom ama.. büney her zaman aynı sekilde ilerlemez.. hele 30 dan sonra adetlerde de değisiklikler olur.. birde herangi birsey yaptınsa.. onda da bi fark görebilirsin.. birde bu sorularına tek çözüm yolu.. kan da baktırt, hiç süphen kalmaz..böyle belirsizlikle yersin kendini ..
ha eğer varsa, hüsrana uğrarım diye yaptırmıyosan.. bu belirsizlikle, olanı da yitirebilirsin ..
çok fena konustum ama,napim.
olan bu hepimiz için
ya sorma kusum.. dün aksam uyuya kalmısımm
snraad geç vakit kalınca.. biraz bi bakim., kk da koyun sayayım dedimm..
bir koyun kızçe.. iki koyun kızçe derken.. yasak koyun geldi..
iki meee dedi.. bnde neeeee dedimm..
öyle iste.. ordan burdan.. snrada beni bulunca bırakamadı benihatat gitmiyim diye neler teklif etmedi ki bana
öyle iste kusum.. valla habiptem.. bi öyleyim bi böyle.. dün geceki uyku bi değisik olduğu için.. bugün bi bas ağrısı var..
uykumu alamadım sankim... :44:derken oldu bu saat .. smdi de çıkmam gerek.. yemek yapıcam..
sen naptın kuzum..![]()