- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.041
evet hocam dnliyoruzzzzaalalalal bizim topigin kizlarinin hepsi kocadan korkuyo yaw öcümü bu adamlar...girecem iste deyin sanane deyin laallalaalla gelin ders verim size
![]()

soru 1 başlayalımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hocam dnliyoruzzzzaalalalal bizim topigin kizlarinin hepsi kocadan korkuyo yaw öcümü bu adamlar...girecem iste deyin sanane deyin laallalaalla gelin ders verim size
![]()
aalalalal bizim topigin kizlarinin hepsi kocadan korkuyo yaw öcümü bu adamlar...girecem iste deyin sanane deyin laallalaalla gelin ders verim size
![]()
kız yok ne korkması da akşamdan akşama görüyoruz gündüz gir akşam benle ol diyo duygu somürüsü yapıyo dayanamıyorum bende![]()
yaw ben bunlara ders veriyom bunlar gülüyobeni örnek alin iyi dinleyin ve uygulayin
![]()
sen bunu görmedin dimi yasagım sana yazmıştım
bende ahiretlik olmak istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
afiyet bal şeker olsun canım yemiş kadar oldum gülümbuyur gel diyecem uzagiz
heheh eniste sensiz yapamiyor ne guzel birseyyyy
![]()
hıhh işte ondann aynısındankız yok ne korkması da akşamdan akşama görüyoruz gündüz gir akşam benle ol diyo duygu somürüsü yapıyo dayanamıyorum bende![]()
seni dinliyoruz yasakhayalım başla yalım derlere![]()
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:aci varmi acihay allah reha muhtara döndüm
yaw acima alistirmayin heriflerinizi
erkeklere acinmaz feminist olun![]()
sen bunu görmedin dimi yasagım sana yazmıştım
afiyet bal şeker olsun canım yemiş kadar oldum gülüm
hıhh işte ondann aynısından![]()
:126::126::126:not aldım hocammeferinn cocugum bak gözlerini nasida acmis beni dinliyo
ders 1...acima yok ne derlerse desin ben kk ya girecem deyin...![]()
evet hocam dnliyoruzzzz
soru 1 başlayalımm![]()
:125::125::125::125::125:tamam anlaşıldıtemem bundan sonra 2.ahretligimde sensin 2. ahretligim nasilsin dersem sen cevap ver
bak bi aciyan daha yaw niye bu kadar merhametlisiniz alalalalaheriflere merhamet olmaz
![]()
ama ben kocacığımı özluyorum onu kıramam sizide özlüyorum yokmu bunu bir çaresi yawww![]()
:125::125::125::125::125:tamam anlaşıldınapim kuzum adam çocuklara dio haklı deilmiyim çocuklar anneniz olmayınca odanın tadı yok dioo
![]()
eferin iyi ögrenci nasi belli oluyo
anamm simdi farkettim bende hoca oldum....![]()
:125::125::125::125::125:tamam anlaşıldınapim kuzum adam çocuklara dio haklı deilmiyim çocuklar anneniz olmayınca odanın tadı yok dioo
![]()
bak bütün kocalar aynı selenclklimin kocası çocuklarıda alet ediyoo
birini sececen baska care yok
yada ilk geldiginde calisin1 saatini ayir yeterli ondan sonra hep bizle ol o zaman baskada cözüm yok
![]()