Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hamile kalırsan eger buyuk bır sans tır derım :46::46::46:olur canım suan dusundugun ıcın hıssedebılırsın.ama negelırse rabbımden bu ayda olmayabılır.egerkı kırmızıların gelırsede dıger ay korunmayı bırak bence tamamen olurmu:29::29:

tmm cnm aslında bn düşünmüyordum şuan bebiş ama bir arkadaşım sorunlar yaşadı 2.5 yıllık evli korktum yapalım dedim sonra fikrim değişti şimdi bekliorum daha erken diorum ama bilmiorum hyırlısı rabbim bilir eşim çok istio

tmm cnm aslında bn düşünmüyordum şuan bebiş ama bir arkadaşım sorunlar yaşadı 2.5 yıllık evli korktum yapalım dedim sonra fikrim değişti şimdi bekliorum daha erken diorum ama bilmiorum hyırlısı rabbim bilir eşim çok istio

anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni :16:

anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni :16:

esbayarim hayalotum hakli bence kararli olun:31:gercekten he deyince hamile kalinmiyo tamam bi beraberlikte hamile kalan var ama zor bi ihtimal düzenli beraber olunmali hamilelik ihtimalini artirmak icin:40::40::40::40::40:

haklısın tatlım bakalım bu ay bekliorum bi an önce gelsin şubatt beklemek çok zorr :(

selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum:10::10:

selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum:10::10:

insallah beklenenim amin:16::16::16::16:kiz ne yogasi :46::46::46::46:masallah sportif beklenenim benim:52::52::52::52::52:

Back
X