- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.481
marim bunlar ne
hangisi sensin hepicigimi
![]()
evet hepisiği benim

beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marim bunlar ne
hangisi sensin hepicigimi
![]()
hamile kalırsan eger buyuk bır sans tır derımolur canım suan dusundugun ıcın hıssedebılırsın.ama negelırse rabbımden bu ayda olmayabılır.egerkı kırmızıların gelırsede dıger ay korunmayı bırak bence tamamen olurmu
![]()
Kızlar slm.şimdi arkadaşımdayım ama ayıp olmasın diye giremiyorum.ara ara yazarım ama tlfndan![]()
evet hepisiği benim
benibu şekilde kovaladıktan sonraki hallerim
![]()
tmm cnm aslında bn düşünmüyordum şuan bebiş ama bir arkadaşım sorunlar yaşadı 2.5 yıllık evli korktum yapalım dedim sonra fikrim değişti şimdi bekliorum daha erken diorum ama bilmiorum hyırlısı rabbim bilir eşim çok istio
anacım şimdi perişandır:18::18::18::18:napam anneanne olmak kolay değil![]()
anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni![]()
bak bide kendini nasi hakli cikariyo kadin sana 10 uzmu dogur dedi![]()
anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni![]()
işte geldim burdayım arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum![]()
selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum![]()
zeynebnurum simdi gercek cuma demi sasirmadimhayirli cumalar sanada
![]()
canlarım benim kara kedım ,kara kızım hamişmiş anneanne oluyorum![]()