Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ıyıyımmm habıbteler sız nasılsınızzz...hosgeldımmm ehlen ehlennn...bugun bıraz temızlık bıraz yemek yapıyım dedım..bırazdan tuzlu pasta yaparımm buyuk ıhtımall zaten esıme sınırlenıyorummm...elımde kalacak bırgunnn:46::46::46::46::46::46::47::47::47:

ooffff scorpionsum canim benim :14:ne diyecegimi bilemiyorum ya bu durumlar ne zor..halbuki kanaman yoktu ben cok umutluydumm:6:

kuzum benim insallah yükselmez allahim nolur kimyasal olsun :26:dis gebelik olmasin....ama dis gebelik olsa cok agrin olur diye biliyorum..bence bu kimyasal sagliksiz oldugu icin tutunamiyo:6:rabbim yardimcin olsun inslalah bu durumdan hayirlisiyla kurtulursun bitanem..:6::6::6::6::6:

hani bat yaklaşınca insan wc ye giderken dua edr ya kuzum inşallah gelmemiştir kırmızılar diyeee..ben şimdi ne olur gelsin diyorum..eğer dış gebelikse zorr çokzorr..Allahım hep korktuğum şeyler başıma geliyor..
kuzum dışgebelikte kasık ve belde çok keskin ağrı olurmuş..öle bişey olursa hemen hastaneye gel dedi, doktorum..ama ben inanıyorum kimyasal olacak falan dedi..kadıncağız da üzüldü..bakalım mevlam ne eyler neylerse güzeleyler inşallahhh

ıyıyımmm habıbteler sız nasılsınızzz...hosgeldımmm ehlen ehlennn...bugun bıraz temızlık bıraz yemek yapıyım dedım..bırazdan tuzlu pasta yaparımm buyuk ıhtımall zaten esıme sınırlenıyorummm...elımde kalacak bırgunnn:46::46::46::46::46::46::47::47::47:

yaw napıyo yıne bu adam alaalaa:47::47::47::47:esas oglan noldu :47::47::47:

hani bat yaklaşınca insan wc ye giderken dua edr ya kuzum inşallah gelmemiştir kırmızılar diyeee..ben şimdi ne olur gelsin diyorum..eğer dış gebelikse zorr çokzorr..Allahım hep korktuğum şeyler başıma geliyor..
kuzum dışgebelikte kasık ve belde çok keskin ağrı olurmuş..öle bişey olursa hemen hastaneye gel dedi, doktorum..ama ben inanıyorum kimyasal olacak falan dedi..kadıncağız da üzüldü..bakalım mevlam ne eyler neylerse güzeleyler inşallahhh

inşallah kuzum benim hoşgeldın:16:

canimin ici bende dis degil dis olsa böyle rahat duramazdin bence kimyasal yasiyosun hic korkma inslalah kendiliginden kaybolup gidecek:6::6::6::6::6:

yaw napıyo yıne bu adam alaalaa:47::47::47::47:esas oglan noldu :47::47::47:

hicccc bir sekilde gelmiyor esasoglan arada dun kahvaltiya geldiler...aman gelmesin istemiyorum zatenn...yegenleri olacakk geliptee hayirli olsun demediler...umrumda degiller...kaynanami da sevmiyorum bu aralar nedensee...:52::52::52::52::52::52:

ama biliyonmu siyah sacla daha bi güzelsin bence:nazar::nazar:
bendaha boyatmadım hiç korkuyorum başka renk yakışmaz diyem:9::9::9:beyazlarım çıkana kadar büle kalacam:52::52:

tesekkur ederım canım ,bencede sac boyatmak buyık cesaret ıstıyor ,heleki ılk sen ,bu ararlar saclarım cok dokuluyor sanırım yazdan berı esım maske yapıyor ama ıse yaramıyor doktorum stres kaynaklı olduguynu soyledı,neselı gıbı duruyorum ama cok sıkıntılarım var bebek konusu olsun esımın aılesı konusu olsun cok sıkıntı cektım halada cekıyorum ne kadar takmıyorumda deen takıyorsun gıttıgı yere kadr dıyorum ALLAHIM sabırlar versın :36::36::36:

Yasakhayal en çok yaş farkı bizde 10 yaş var aramızda.ama düşünsene onlar yaşlanacak biz hep genç kalacağız huhuuu:35::35:konu iyiymiş yaa.ama ben hala evde değilim.:ssz:

ama biliyonmu siyah sacla daha bi güzelsin bence:nazar::nazar:
bendaha boyatmadım hiç korkuyorum başka renk yakışmaz diyem:9::9::9:beyazlarım çıkana kadar büle kalacam:52::52:

hayalotum 3 yildir bende boyatmiyorum....kuaförüm kizdi ya derdin ne bu yasta dedi beyazinda yok kendi ana renginde güzel ilerde beyazlaninca bolca boyatirsin dedi ve kafama dank etti...benimde siyaha yakin bi renk cikiyo sacim....:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldum:5:ayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var.:14:ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor:9::9::9:bende şaşkınım ama oldu işte:53::53::53:

bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimden:31:inşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum:29:üzülme ne gelırse rabbımden:16:

geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuş:9::9::9:yaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime:1::1::1::1:güzel bişeymiş bu nu duymak:46::46::46::46:

kuzumm hayırlısıı..şimdi beklemedeyim pazar az çok belli olucak bhcg de...
tatlımmm anlamadım şimdi sende bebiş mi varrrrr..ben olayı kaçırmışım yaaaaa..biri bana anlatsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hicccc bir sekilde gelmiyor esasoglan arada dun kahvaltiya geldiler...aman gelmesin istemiyorum zatenn...yegenleri olacakk geliptee hayirli olsun demediler...umrumda degiller...kaynanami da sevmiyorum bu aralar nedensee...:52::52::52::52::52::52:

aman sevme sevıpte ne yapcan:1::1::1::1:
diğeride gelmesin zate:47::47::47:

bende kendimii yeni dgomus gibi hissediyorummm kendisi 50 sanirimm hahah artikkk oylee umrumda degilll:52::52::52::52::52::52::52::52:

kuzumm hayırlısıı..şimdi beklemedeyim pazar az çok belli olucak bhcg de...
tatlımmm anlamadım şimdi sende bebiş mi varrrrr..ben olayı kaçırmışım yaaaaa..biri bana anlatsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tamam scorpıonsum hayırlısı olsun ınsallah kımyasaldır:16::16:
yok bıtanem hamıle degılım 4 ay once kan testı yaptırdıydım sonuclar karısmıs bugun kapıma dayandılar ıllakı hamılesın dıyolar:9::9::9::9:
ben degılım dedım sanırım baskasıyla benı karıstırmıslar:30::30:

dun benim herifi aadim dedim ki canim birsey istiyor ama bilmiyorummm ne oldugunu...ne dedi bende dedimki hep benmi duusunecem biraz sen dusunnnnnn cildirtmak ne hos hos hosssss :52::52::52::52::52::52::52:

Back
X