- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.821
sacımı esım boyuyor kuaforde ama kuaforu kapatıyoruz artık :26: esımın sayesınde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben dogallıktan yanayım ama evlenınce degısıklık ıstıyor ınsan ,o yasıma kadarda hıc boyatmamıstım sacımı
ooffff scorpionsum canim benimne diyecegimi bilemiyorum ya bu durumlar ne zor..halbuki kanaman yoktu ben cok umutluydumm
kuzum benim insallah yükselmez allahim nolur kimyasal olsun :26:dis gebelik olmasin....ama dis gebelik olsa cok agrin olur diye biliyorum..bence bu kimyasal sagliksiz oldugu icin tutunamiyorabbim yardimcin olsun inslalah bu durumdan hayirlisiyla kurtulursun bitanem..
![]()
inşallah tatlımmm..hayırlısını diliyorum Rabbimdenn![]()
ıyıyımmm habıbteler sız nasılsınızzz...hosgeldımmm ehlen ehlennn...bugun bıraz temızlık bıraz yemek yapıyım dedım..bırazdan tuzlu pasta yaparımm buyuk ıhtımall zaten esıme sınırlenıyorummm...elımde kalacak bırgunnn![]()
hani bat yaklaşınca insan wc ye giderken dua edr ya kuzum inşallah gelmemiştir kırmızılar diyeee..ben şimdi ne olur gelsin diyorum..eğer dış gebelikse zorr çokzorr..Allahım hep korktuğum şeyler başıma geliyor..
kuzum dışgebelikte kasık ve belde çok keskin ağrı olurmuş..öle bişey olursa hemen hastaneye gel dedi, doktorum..ama ben inanıyorum kimyasal olacak falan dedi..kadıncağız da üzüldü..bakalım mevlam ne eyler neylerse güzeleyler inşallahhh
hani bat yaklaşınca insan wc ye giderken dua edr ya kuzum inşallah gelmemiştir kırmızılar diyeee..ben şimdi ne olur gelsin diyorum..eğer dış gebelikse zorr çokzorr..Allahım hep korktuğum şeyler başıma geliyor..
kuzum dışgebelikte kasık ve belde çok keskin ağrı olurmuş..öle bişey olursa hemen hastaneye gel dedi, doktorum..ama ben inanıyorum kimyasal olacak falan dedi..kadıncağız da üzüldü..bakalım mevlam ne eyler neylerse güzeleyler inşallahhh
yaw beyinde ayniyaw diyorum bazen yasinin adami ol herif yok diyo kendimi daha 22 yada 23 hissediyorum diyo
![]()
yaw napıyo yıne bu adam alaalaaesas oglan noldu
![]()
ama biliyonmu siyah sacla daha bi güzelsin bence
bendaha boyatmadım hiç korkuyorum başka renk yakışmaz diyembeyazlarım çıkana kadar büle kalacam
![]()
ama biliyonmu siyah sacla daha bi güzelsin bence
bendaha boyatmadım hiç korkuyorum başka renk yakışmaz diyembeyazlarım çıkana kadar büle kalacam
![]()
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var.
ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor
bende şaşkınım ama oldu işte
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdeninşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum
üzülme ne gelırse rabbımden
geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuşyaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime
güzel bişeymiş bu nu duymak
![]()
hicccc bir sekilde gelmiyor esasoglan arada dun kahvaltiya geldiler...aman gelmesin istemiyorum zatenn...yegenleri olacakk geliptee hayirli olsun demediler...umrumda degiller...kaynanami da sevmiyorum bu aralar nedensee...![]()
Yasakhayal en çok yaş farkı bizde 10 yaş var aramızda.ama düşünsene onlar yaşlanacak biz hep genç kalacağız huhuuukonu iyiymiş yaa.ama ben hala evde değilim.
![]()
kuzumm hayırlısıı..şimdi beklemedeyim pazar az çok belli olucak bhcg de...
tatlımmm anlamadım şimdi sende bebiş mi varrrrr..ben olayı kaçırmışım yaaaaa..biri bana anlatsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr